reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

nie dziwie sie temu rozwarciu po takich skurczach wielodniowych:baffled:

dobrze ze wszystko szybko poszlo, teraz to niech tylko wypoczywa i cieszy sie byciem z malutkim bo jak wroci do domu to bedzie miala trojke do ogarniecia;-)

reklama
nie dziwie sie temu rozwarciu po takich skurczach wielodniowych:baffled:

dobrze ze wszystko szybko poszlo, teraz to niech tylko wypoczywa i cieszy sie byciem z malutkim bo jak wroci do domu to bedzie miala trojke do ogarniecia;-)

jakoś nie mogę sobie tego wyobrazic:-D

a jak twoja pociecha , zasnęła?Czaruchna od godziny kima:tak:i spokój w domku, nie ma męża , dziwnie się czuję:sorry2:. no ale spodziewam sie krzyków w nocy , pewnie nie raz się zbudzi przez kaszel:-(....

Istra a co do Kasi , ostatni raz była dwa dni temu, chyba wszystko oki

Lila gratulacje ! Witaj Gabrielku w Norwegii :-)
Faktycznie poszło raz dwa...Ciekawe czy na jakieś znieczulenie jeszcze się Lila załapała..
aghathe dzięki za dobrą radę.
Trochę byśmy musieli graty poprzestawiać. Tylko boję się że nie będę jej słyszeć, a może się zakrztusić albo coś podobnego. Mały pokłój od sypialni dzieli duży salon z kuchnią i przedpokój....Muszę pomyśleć.

Jak na razie po szczepieniu spoko, jedynie w kąpieli nóżkami nie machała, a chlapanie to jej ulubiona część kąpieli :tak:

mala wlasnie wcina kolacje bo kapieli i zaraz idzie spac, bo malo dzisiaj spala w dzien maks. 30 minut. Wrocilismy dopiero z centrum handlowego wiec sie troche zeszlo, ale juz ide ja klasc spac:tak:

Istra ja jak wogole wynioslam na stale Sandre do innego pokoju to kupilam sobie taka elektryczna nanie, ze slyszalam ciagle co tam sie z nia dzieje. Ale rozumiem twoje obawy bo pamietam ze tez na poczatku jakos tak dziwnie sie czulam wynoszac ja i to tak naprawde maz zrobil, bo zapewne ja sama bym tego nie zrobila:baffled: ale teraz jestem mu wdzieczna bo Sandra zaczela lepiej spac w nocy;-)

no mam nadzieje , że twoja szybko usnie i obędzie sie bez okrzyków z łóżeczka:-D, a tu i tak takie wydarzenie a cisza , wszystkie kobitki odpoczywaja ....i dawno Jagi nie było:szok:

Super super super i Ogromne Gratulacje:tak::-D:-)!!!!!!!! "Narzeszcie" mozna by napisac...ah ile musiala sie wymeczyc...tyle dni:no: Ale suuper ze juz po wszytskim:tak::-D. To Maly pulpecik z Gabrielka jak 50 cm i 37oo:-D...ale fajnie:-)
I w koncu upragniony Synek:-):-D...ahhh:rolleyes:

reklama
no ja też się cieszę, bo juz mi było szkoda jak Lilka się męczy i te wszystkie końcowe dolegliwości:baffled:, jesteśmy citeczkami następnego bobaska:-D:-D:-D

Do góry