reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

No fajny ten "samochodzik":-D no ale rzeczywiscie nie zabardzo teraz na zime chociaz tutaj zimy to nie ma wcale, tylko gdzies moze z dwa tygodnie pomrozi i wsio:tak:.
a ten tor to mam, Tomek go kiedys kupilNatalce i powiem cize moja to nie wie po co sa te samochodziki i wogole...chlopiec to by wiedzial:tak:. Ona woli lalki:-D.
Moje dwa "aniolki' spia, Natalka zmeczyla sie ukladaniem klockow i obiadem a Tomka zmulilo i tez sie polozyl...jaka ciszaaaaa:-D.
Musialam na poczte jechac sprawdzic czy przypadkiem ni zmienili nam adresu, bo tesciu w skrzynce znalazl kartke od listonisza z prosba o ustalenie adresu Tomka...beczka...no i pojehcalam i okazalo sie ze mam zadzwonic bo babka nie ma takich informacji w kompie:dry:, no to niezle sobie pomyslam...ja po angielsku i jeszcze przez telefon:szok:, babke przez telefon srednio zrozumialam ale nie zmienili nam adresu na szczescie..ufff...bo bylisdmy wczoraj w komunie z Tomkeim zalatwic to dofinansowanie i teraz jakby chcieli sprawdzic aders i wogole a okazalo sie ze my przemeldowani to bigos by sie zrobil jak nie wiem, ale na szcescie wsio ok.
zalacze wam to co dostalam od babki tylko musze sama przepisac na kompa bo nie chce zdjecie wyjsc, wszystko zamazane...wiec triche to potrwa ale dzisiaj wam zalacze ;-)

reklama
dziewczyny Cezaremu ropieją oczka , przemywam mu rumiankiem , ale to nic nie daje:no:, można tu kupic jakieś kropelki bez recepty:confused:

w aptece dostaniesz sol fizjologicza do przemywania, nic inneg nie dadza bo mitez nie dali jak mialam cale oko zawalone.
znowu do lekarza bedziesz musiala isc biedulko :-(

helo mamuski :biggrin2:

jak tylko sie najem i poloze dziewczynki spac,to opisze co i jak:biggrin2:

My z Gabusiem czujemy sie swietnie i dlatego jestesmy juz w domku
malutki narazie jest jak aniolek pfu pfu
CALA noc mi przespal wiec zregenerowalam sily po porodzie:biggrin2: w wieksziosci hiiihi

ale jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

No nie wierze:-D, fajnie , że się odezwałaś, jesteś wielka , wielkie buziaki dla ciebie i malusiego Gabrielka....no i wirtualne kwiatki dla dzielnej mamusi:
2ih5nuo.jpg

GABRIELKU Z okazji Twego przyjścia na świat życzę Ci, abyś każdą wylaną łezkę odpłacił rodzicom, tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto.

Ostatnia edycja:
Lerpiej nie bedzie...nie moge sobie poradzic z exelem, zapomnialam jak to zrobic...jak nie bedziecie mogly sie rozczytac to sprobuje w word'zie;-)

LILUS!! GRATULACJE!!

:-D

Nareszcie razem!! zycze wam Kochani WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! przede wszystkim ZDROWIA! dla WSZYSTKICH! USMIECHU! GABRIELIKU ROSNIJ PIEKNIE MAMIE! i nie plakusiaj! buziaczki dla CIEBIE od wirtualnej Cioci Kasi! i pozuj ladnie Mamusi do zdjec zebysmy mogly sobie tutaj Ciebie z kazdej strony oglådac! ;)))

ps. Czarucha ma nareszcie Kolezke w tym calym Naszym babincu!! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry