reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no ja tez mam Shreki w domu, ale zdecydowanie 3 jest juz przesadzona, probowali tak cos ulepszyc ze przedobrzyli:-p ale co nie zmienia faktu ze warto obejrzec bo Shrek to Shrek:tak:

reklama
no to ciezkie dni przed toba Ania, juz wspolczuje bo nadal czuje po sobie ten tydzien:baffled:

Marta - a ja nie moge miec polskiej telwizji bo wlasciciel powiedzial ze nie dosc ze antena zeszpeci mu dom to jeszcze przy wietrze cos uszkodzi:no: co za dupek, bo powiedzialam mu nawet za zawolam firme na zawieszenie (a zazwyczaj to robi moj maz sam) zeby byla gwarancja jak cos zle zrobia, ale sie nie zgodzil:wściekła/y: i telewizji nie mam:baffled:
przerabialam jego choróbsko tydzień temu i teraz znowu , chodze jak zombi:-D

ale ci twoje właściele to gadziny i hu....:wściekła/y:

obsluga torrentow:
szukasz sobie wybranego filmu albo muze, ja znajdziesz to klikasz na niego i sciagasz.
najlepiej zeby wszystkiebyly w tym samym folderze. \szukasz na stronce azureus'a i instalujesz na PC.
Otwierasz go klikajac(2 razy klic) i kliknij od razu z prawej gornej strony "zaawansowane" i wtedy pojawi Ci sie uproszczony schemat. Z lewej gornej strony sa ikonki i klikasz na dodaj torent, otworzy Ci sie okno i tam klikasz "dodaj pliki" i wtedy szukasz w swoim folderze z torentami co chcesz sobie sciagnac. Klikasz na tego torenta i zaznaczasz "otworz" i pozniej tylko na dole w tym oknie "ok"i juz:-)
po srodku wybierasz sobie "miejsce docelowe sciagania", mozesz sobie stworzyc folder na pulpicie i tam beda Ci sie sciagac;-).

no Ania dobrze by bylo sie od nich uwolnic, ale czas pokaze. Nie madrze byloby teraz sie przeprowadzac gdzies dalej bo zawsze tesciowie wezma mi Sandre i odciaza troche. To bedzie spora pomoc na samym poczatku, no i jednak tu chyba przezimujemy bo wiecie co juz jest tak zimno a my nic ale to nic nie ogrzewamy i nawet okna mamy uchylone tak jest tu cieplo. To przy maluszku sie przyda i nie trzeba bedzie gigantycznych rachunkow placic. Przemecze sie jeszcze ta zime tutaj, ale rozgladamy sie caly czas...

Biedny Cezary:-(, no i Ty teraz tez z tym zoladkiem:no:. Moze jakas bakterie przyniusl z przedszkola:confused:
a tak dla wiedzy wiecie ze dzieciom sie nie zbija goraczki jezeli nie przekracza 38.3 do 38.5:confused:, Bo taka temp nie jest grozna dla dziecka a zwalcza bakterie.
A ze Cezary ma goraczke to pewnie bakteria jakas a nie wirus:baffled:.
zeby tylko to powaznie wzieli u lekarza i powodzonka z dogadaniem sie:tak:.
Buziaki dla Was...:-)

no mnie tez uczyli ze jesli dziecko dobrze znosi temperature to zeby nie zbijac bo tak organizm walczy. Ale znowu mowia tez ze jak dziecko mocno sie meczy to szczegolnie na noc gdy goraczka rosnie to nie warto meczyc... moja dobrze znosi goraczke, tylko sie przykleja do mnie, wiec jej nie zbijam do 39.

nam jakos sie zgodzili na antene satelitarna ale wisi za plotem na plocie zeby jej nie bylo widac zeby NRK sie nie przyczepilo bo podobno laza po domach i wogole...wystarczy ze telewizor u Ciebie zobacza to juz rachunki sla:szok:...

tak dostajesz rachunek i to bez wzgledu czy ogladasz norweska telewizje czy nie, bo mowia ze zawsze mozna sie podlaczyc jesli sie chce:wściekła/y: tylko ze u nas np,. juz wylaczyli analogowy sygnal i nadal trzeba placic nawet jak nie masz mozliwosci podlaczenia bez dekodera:no: i 2000 koron rocznie z kieszeni.....

moja znajoma ostatnio wlasnie odwiedzili i dopiero co sie wprowadzila wiec nie zalatwila tego i dali jej rachunek do zaplacenia bo ma telewizor:szok: powiedzieli ze dobrze ze mandatu nie bylo:szok:

a jak kupisz teraz telwizor tutaj to od razu automatycznie dostajesz tez rachunek:wściekła/y: super co?
a wiecie ze w Dani placi sie nawet jak tylko masz internet bo mowia ze przez internet mozna tez ogladac - chore:confused:

ja też słyszałam o tej temperaturze, dzicko dzielnie walczy z gorączką:tak:, ale dzisiaj w nocy majaczył przez sen i był tak rozpalony , że aż parzyl i był cały lepki , wiec mu dałam nurofen
a z ta tv to przegięcie:baffled:

reklama
kurka ale norwedzy sa sprytni bo jakby tak polacy z wsio lapali i rachunki wlepiali to tez byloby inaczej
wlasnie ogladalam wiadomosci i woda moze nawte podskoczyc 4 krotnie w cenie:szok:. a my wogole nic nie placimy za wode:no:
a Norwedzy dali Polsce duuuzo kasy, m,in, n modernizacje policji w PL oraz na odnowienie Wilanowa...ciekawe co w Pl zrobia z ta kasa, zeby sobie samochodow nie pokupowali,ale byly wstyd:zawstydzona/y:

Do góry