agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
no ja tez mam Shreki w domu, ale zdecydowanie 3 jest juz przesadzona, probowali tak cos ulepszyc ze przedobrzyli ale co nie zmienia faktu ze warto obejrzec bo Shrek to Shrek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przerabialam jego choróbsko tydzień temu i teraz znowu , chodze jak zombino to ciezkie dni przed toba Ania, juz wspolczuje bo nadal czuje po sobie ten tydzien
Marta - a ja nie moge miec polskiej telwizji bo wlasciciel powiedzial ze nie dosc ze antena zeszpeci mu dom to jeszcze przy wietrze cos uszkodzi co za dupek, bo powiedzialam mu nawet za zawolam firme na zawieszenie (a zazwyczaj to robi moj maz sam) zeby byla gwarancja jak cos zle zrobia, ale sie nie zgodzil i telewizji nie mam