reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

x1bodw.jpg

SPOKOJNYCH I KOLOROWYCH SNÓW MAMUŚKI
PA,PA:)

reklama
witam
6448ljq.jpg

my dzisiaj na nogach od 7.30:baffled:, ja mialam ochote jeszcze poleciuchowac w łóżeczku , no ale Cezary jest dobry w pobudkach:-D, zdjelismy sniadanko i pierwsz co zrobiłam odpaliłam kompa, chciałam się pprzywitac i ostro biorę sie do nauki , musze jeszcze przetłumaczyc dwa teksty , bo dzisiaj zapowiada sie pracowity dzień w szkole:sorry2:.szkoda tylko , ze Czaruchna taka chora , nie lubie go zostawiac jak jest taki biedulek :-(, dzisiaj w nocy znowu gorączkował i obudzil sie dodatkowo z kaszelkiem , ale juz nie takim lajtowym jak dwa tygodnie temu:no:, jutro koniecznie pomykam do lekarza, niestety sama, bo meżus wyjeżdża do PL:dry:,pierwszyraz sama, mam nadzieję , że sie dogadam.....:rolleyes:
A teraz z innej beczki , na polskim kanale zaczęła się edycja programu mam talent, czasami jak to oglądam to brak mi słów , nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac:eek:, przychodzą takie przypały , żeby tylko sie pokazac, jeden wczraj sobie przebijał nos gwoździem tylko po to przyszedł , żeby go później pokazali na you tube:growl:jakis chory typ:no:.zobaczcie same:
3. Odcinek MAM TALENT! - część pierwsza - Wideo - TVN - Mam talent

dziewczyny mam pytanko ściągacie muzę albo filmiki z netu , z jakiego korzystacie programu?

Hejka:-),
w koncu nadrobilam:szok:...ale pisanego mialyscie....matko:szok::-D
agata tor swietny:tak: niezla jazda misi byc przy zabawie:-D...
a wczoraj ogladalam filmik z mezusiam "hellboy2" naewt fajny, sf.
pozniej zaczelismy grac w remikuba:-D no i tak do 1:30 siedzielismy:-D no i spac...z tym to gorzej bo Natalka co godzine robila pielgrzymki do naszego pokoju i oczywiscie tylko ja sie "budzilam"...zaczelam liczyc i siedem razy wsatwalamm do Niej albo za moja potrzeba do lazienki wiec nocka do bani...a obudzilam sie o 5:30 i powiedziaa ze sie wyspala:szok: noto ja juz wymieklam normalnie :errr: ale nie dala sie powiesdzialam ze ma sbiepolezecm poki tata nie wstanie...pozatym dretwieja mi konczyny i niemam sposobu na to, normalnie koszmarna noc, teraz tez mi dretwieja jak pisze i to jest wkurzajace...mam problem z zalozeniem adidasow bo mi stopy tak spuchly...ja chce juz urodzic zeby to cisnienie ze mnie zeszlo!!!
zaraz dopisze wiecej ...dziecko wola a moj sobie przed telewizorkiem:crazy:

dobra bawia sie klockami :-)
Kaska pytalas sie o rure...no znalezli ja w koncu i wymienili tylko ze ta rura miala byc zgnieciona a ta nie jest:baffled:, masakra nie wiem co jest grane z nimi:no:. Niby spokuj jak na razie ale rozkop ogromniasty przed domem, Jutro beda zasypywac.
Lilka obys nie dotrzymala do jutra:tak:...!!!!
Anka ja sciagam torenty i wtedy wrzucam je do programu "azureus" i sciaga filmiki i rozne takie tam;-) stronka do sciagania torrentow to Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów albo
Torrents Search Engine
a program do sciagniecia na dobreprogramy - vortal o legalnym oprogramowaniu wybierz "bezplatne programy";-)

hejka

Sandra chyba wraca do zdrowia bo z nosa juz az tak nie leci, no i przespala cala noc tylko o 6 rano sie przebudzila:szok: juz prawie zapomnialam jak to jest po tych ciaglych pobudkach przez tydzien....

a ja sobie i tak pospalam z mala tak na pozniej;-) i bylismy u chinczyka na obiedzie bo nikomu sie gotowac dzisiaj nie chcialo:-D

pogoda u nas dalej fajna, tylko troche chlodniej sie zrobilo, ale naprawde nie ma co narzekac i tak jestem w szoku......

No Lilka ja to dzisiaj juz nie chce widziec tutaj skoro masz rodzic przed jutrzejsza wizyta:happy2:

Marta gratuluje odzyskanie kibelka w domu:-)

Marta to poranek super:baffled:, ale fajnie , że incydent kibelkowy juz sie zakończył:tak:, dzięki za stronki , ale powiem ci szczerze , że chciałabym szerszą instrukcje obsługi:-D....
Marta to super , ze Sandrunia dochodzi do siebie , u mnie kiepsko , bo gorączka sie utrzymuje , nie jest wysoka , ale jutro koniecznie mykam do pana doktora:tak:, bo potrzebny jest antybiotyk, dziciaka boli gardło , nie chce jeśc:-(.

ja już po szkole , zaczęly sie czasy, wszystko sie miesza:sorry2:, w dużej mierze przydaje mi się gramatyka z angielskiego , bo jakoś anologicznie sobie porównuje i się zgadza.zadała mi mnóstwo wiczeń:shocked2:, nie wiem jak to zrobie przy chorym dzieciaku:no:, będzie ciężko:baffled:.
ja też się nie najlepiej czuję, znowu coś z żołądkiem , chyba wizyta u lekarza sie kłania , bo to często mi się zdarza:tak:, ale cholernie sie boję , bo pewnie zrobia mi badanie gaskostrop.:frown:. dzisiaj mężus mnie zaskoczył , zrobil rybke w sosie szpinakowo-śmietankowym zjadłam troszke i dostałam ataku:-(, myślałam , że umrę z bólu , jeszcze Czaruś się wieszał na szyi, stęskniony a ja nie miałam juz siły na nic:-:)frown:. no ale koniec o chorobach:-D. moze coś na rozweselenie poszukam:
66uvc3r.jpg

Ostatnia edycja:
No to super Agata, w koncu sie wyspalas :-D. Moja wlasnie sp w pokoju bo padla w samochodzie, wiec pewniebedzie latac pozniej do nocy;-).
a dzisiaj leci "Shrek III" w TV wiec bedziemy sobie ogladac:tak:.
Milego Wieczorku:-)

no to ciezkie dni przed toba Ania, juz wspolczuje bo nadal czuje po sobie ten tydzien:baffled:

Marta - a ja nie moge miec polskiej telwizji bo wlasciciel powiedzial ze nie dosc ze antena zeszpeci mu dom to jeszcze przy wietrze cos uszkodzi:no: co za dupek, bo powiedzialam mu nawet za zawolam firme na zawieszenie (a zazwyczaj to robi moj maz sam) zeby byla gwarancja jak cos zle zrobia, ale sie nie zgodzil:wściekła/y: i telewizji nie mam:baffled:

reklama
hurraa:-Djestem fanka shrekowych histori, ale trójka na mnie nie zrobiła wrażenia:-(, takie to wszystko odgrzewane:baffled:, ale i tak oglądałam" trzeciego"6 razy a wcześniejsze to juz nie pamiętam, znam na pamięc:-D:-D:-D
szyjci.jpg

Do góry