reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Mi jak przebili pecherz polodowy i zobaczyli ze mam zielone wody to polozna zaczela wrzeszczec i sie pytac lekarza co teraz..byla goprzej spanikowana ode mnie...okazalo sie ze zrobila smulke do wod plodowych i dlatego zielone, ale pierwsza informacje przekazuja zawsze zla, u mnieakurat ze dziecko niedotlenione i wogole...a okazalo sie ze wsio ok i sama oddychala i wogole i dostala 10 pkt:tak:.
Nie wiem ale nie czytaj juz o tych chorobskach :no:, bo moze wcale tak nie byc...badz dobrej mysli:tak:.

reklama
Chyba uciekam do wyrka normalnie, cos czuje ze zasne wiec uciekampoki czas i nie przejdzie. jutro ciezki dzien mnie czeka;-).
Buziaki i Duuuzo Pozytywnych Mysli Lilka:-)!
Do juterka

dzieki Marta i dobrej nocki

wszystkim spokojnej nocki zycze
ja tez spadam do lozka bo mam kiepska nocke za soba

dobranoc:happy:

rtkd1h.jpg

nocka mineła bez rewelacji, kiedy my się w końcu porządnie wyśpimy:confused:
chodzę jak jakieś zombi:baffled:, z chęcią położyłabym sie na gorącym piasku i tak zasnęła:laugh2:....a tu Czaruchna lata , skacze po meblach, mieszkanie zapuszczone....nie wiadomo za co się zabrac:szok:
Agathe a jak u ciebie , wypali wycieczka?:confused:

:rofl2::rofl2::-)Dzień doberek :-)
Dawno mnie tutaj nie było... ale troche ostatnio mało czasu było na cokolwiek.... :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że już się trochę ureguluje ;-)
Tak więc jestem już po slubie :-) Było fajnie i nawet stresowałam się za bardzo hihihi :tak:
Niestety prawka nie zdałam i tym faktem trochę się załamałam... ale nic to najwyżej jak tylko wymienię dokumenty pojade do mojego męża i tam pouczę się jeździc skoro przepisy mi na to pozwalają ;-) Chyba, że źle słyszeliśmy :zawstydzona/y:
No i zaczyna się nam wszystko układac... Jak tylko przyjadę do Norwegii czeka na mnie już nauczycielka która uczyła mojego męza i będę miała raz - dwa razy w tygodniu prywatne lekcje norweskiego.... :-D I jak się okazuje najprawdopodobniej moje kochanie zalatwiło mi prace dorywczą która nota bene też będzie czekała aż przyjadę do Norwegii :-D Nic tylko się pakowac i jechac :-)
A a z drobrrych wiadomości to jeszcze sąsiad stwierdził, że jak nadal nie bedę miala prawa jazdy jak będe chciała z Agatka przyjechac to on co rano wozi córeczkę do przedszkola więc jakbyśmy chcieli malutką zapisac do przedszkola i udało by się dostac do tego samego to on może zawozic i przywozic również Agatkę... :-) Kurcze takiego rzowiązania to się nie spodziewałam....:-)
Mam nadzieję, że jakoś uda mi się doczytac co tam u Was... cho prawde powiedizawszy chyba za długo mnie nie było....
A jak macie teraz pogodę? Bo w POlsce nieciekawie jest :( zimno i wogóle :(

AA i jeszcze jedno tylko dodam.. Byłam w Reianes w "podróży poślubnej ";-) I pojechaliśmy sobie na grzybki.... wżyciu nie zebraliśmy w dwie godzinki tylu grzybów :szok::szok::szok::szok::szok: A sąsiedzi patrzyli na nas jak na wariatów co my robi,my hahahahaha :szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Miłego dzionka i przepraszam za chaotycznego posta :tak:

cześc Jaga , to troche sie działo u Was:-D, rozumiem , ze jestes jeszcze w PL , u nas pogoda nie ciekawa , a wsumie zależy w jakim regionie;-). tym prawkiem to sie nie przejmuj, napewno uda ci sie następnym razem:tak:, tak to juz bywa :-D, fajnie , ze w Norwegii będziesz miała juz zorganizowany czas.
a co do ślubu to nie miałam okazji pogratulowac , a fotki juz widziałam z dzieciakami Sikoreczki:-D.
pozdrawiam i mam nadzieję , że będziesz częściej wpadac , żeby lepiej sie poznac:rolleyes:

reklama
W sumie też mam nadzieję, że będę teraz miała więcej czasu (oczywiście wszystko zależy od Agatki ;-))
a zdjątka wstawiałam też w domówkach ;-) Mam ich taą ilośc, że musze się ograniczac bo jak bym chciała wszystkie wstawic to był kilka lub kilka naście stron zapisała:rofl2:

Do góry