reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

a co do witamin, to ja podawalam malej cebion multi jak byla przeziebiona. Zwykle to jej podaje taki olej z miesa rybiego co ma wiele witamin w sobie i omege 3 i d3 ale to dopiero od 6 tygodnia zycia.

jakbym nie podawala tego oleju to zapewne bym tez dawala cebion multi bo nie dosc ze ma witaminy to tez d3 wiec jest naprawde spoko.

reklama
To masz fajnie ze Ci Sandre zabiera, masz czas dla siebie:tak:. Natalka juz nie chce sie za mna bawic od momentu jak sie dowiedziala ze mam dzidzie...mam sopkuj normalnie. A czassem chce sie pobawic znia to mowi mi "nie, bo masz Maye w brzuszku :-D" i nie da sie przekonac:no:. Do mnie przychodzi marudzic..ze to ze tamto, dlaczego nie mamy frytek w domu, itp Dzisiaj za nia chodzily frytki a ja zapomniala w sklepie kupic mrozonych, jutro jej kupie;-).
Mamy ladna okolice, same fiordziki na okolo, tylko czasem nie ma sie gdzie zatrzymac i zrobic fotek. A ja bym chciala kiedys poplynac "fjord1" zBergen do Flam a z powrotem pociagiem. Podobno zajeb... wycieczka tylko droga bo sam bilet do Flam to 600 nok od osoby.
A jakby ktos chcial wiedziec to Vigantol i Wit C od 3 tyg sie podaje;-).Kaska sie chyba pytala, nie?

Fajny:tak:.
J atak przegladam sobie i patrze i stwierdzam ze niektore wystroje wnetrz to jakz fretexu:szok:, ile oni rzeczy tam maja i po co ???:baffled: cos strasznego:rofl2:

reklama
Ania fajny domek, ale trzeba doliczyc jeszcze podatek przy zakupie no i te prawie jeszcze 8000 oplat:crazy: nas na cos takiego nie stac:baffled:
no nas też:)proszę cię:-D
dzisiaj oglądałam tv biznes i nie za wesoło sie dzieje wRosji i St.zj
w Pl totalna panika i chcą nalożyc jakieś sankcje ustawowo, żeby nie dawac tak łatwo kredytów ....ogólnie wszyscy jęczą , bo konsekwencje nie będą za wesołe:angry::baffled:
mój M bardziej w tym siedzi bo bankowiec....szkoda , że tu robolek:)))

Do góry