witajcie o zimnym poranku....
U Was też tak? max 8-9 st rano...
Dobrze ze choć grzejniki elektryczne można włączyć, bo w PL to wszyscy narzekają że zimno i czekają na cieplo od społdzielni...
Kasiu - jak tam z rana? robiłaś coś?
Coś czuję że jednak jesteś w ciąży..bo nawet jak widzałaś cień kreski to oznacza to wczesną ciążę...
Jej dziewczyny ile ja testów w życiu zrobiłam...
i zawsze był płacz i dół bo znów się nie udało...
I dopiero Norwegia na nas dobrze podziała, tak że w rok po przyjeździe zaszłam w nat.ciąże....niestety w 8tc poronilam...akurat było Boże Narodzenie, my w GDY....Czarna rozpacz...
Sama jestem ciekawa jak to jest z tą płodnością podsczas karmienia...BO
Kasiu teoretycznie nie ma się prawa zajść w ciąże....jeśli karmi sie piersią...
A u Ciebie może dlatego że Ty odciągasz pokarm a nie przystawiasz małą..ciekawe czy to ma znaczenie...
Super fotki i rzeżby..
ja jeszce nie byłam w Hovden,chociaz z Kristiansand to najbliższe i bajbardziej popularne góry.
Ale Ty częściej bywasz w KRS więc można by się spotkać.,,,hmmmm?
Ja tu usycham z nudy...na co dzień.
Mamy związek Polonijek, ja to moderuje na Naszej klasie,widzimy sie raz w mcu....ale brakuje mi towarzystwa na co dzien. I tak mi przykro jak widze 3 norwezki z sąsiedztwa z wózkami idące na spacer...Na mnie nawet nie spojrzą...
Lila jak u Was?
Ania oj to nieciekawie.....ciekawa co Wam powie dochtor od wszystkiego...Da Paracet na wszystko i tran?
agathe a my na rozdrozu..jakiś czas temu kupiliśmy mieszkanie w innej części miasta, niedaleko mojej pracy, ale po mcu je sprzedaliśmy ( nie mieszkaliśmy jeszcze w nim)...oczywiście zysku na tym troche było:-) (flaks
)..no i teraz wynajmujemy i nie wiemy co dalej. W którą stronę pójść. Rafał narzeka ciągle na NOR : na pracę (chociaz siedzi od 4 lat w biurze i projektuje urządzenia-czyli uwielbia to robić), na brak integracji (chociaż jest b.otwarty i mówi po nor i ang), na nudę (chociaż jest bezstresowo, i teraz jest Niuńka która czas wypełnia.)...
Dla nas jest tu jałowo i bezpłciowo.... A pieniądze szczęścia nie dają....
No to se pomarudziłam
Ost.u nas w kinie leci PL film SZTUCZKI. widziałam go na kompie, fajny..ALe pokazuje biedę, i nie jest to dobry przykład do pokazania Norwegom,którzy nas kojarzą z Blokiem Wschodnim.
Mała śpi....chciałam tez bo nocka kiepska,budziła się 3 razy aż....ale wolałam się wykąpać i poserfować:-)
Miłego dnia