reklama
No nie wierzę, Kasiaaaa ! Gratulacje! Zrób jeszcze jutro test, to będziesz wiedzieć na czym stoisz.
A wiesz ze my w niedziele 14.09 - czyli w dniu Twojego testowania jakoś tak zadecydowaliśmy też o ...szybkim zmajstrowaniu rodzeństwa.. Do tej pory tego tematu w ogole nie bylo, a teraz chcielibyśmy w miarę sprawnie i szybko,żeby była mała różnica wieku..
I jakoś tak się już nastawiłam pozytywnie,chociaż ani okresu ani wspólnej sypialni jeszcze niet.
O Karolinkę walczyliśmy ...4 lata.
Pocieszacie mnie tym skokiem płodności po porodzie:-)
Lilka tylko spokojnie....powodzenia!
agathe fajny tani,wielki dom! My płacimy 7.900 NOK+ prąd za 67m kw. Do centrum Kristiansand - 10km..czyli dla mnie też troche zadupie.
Dziś miała doła, Karolcia mnie wyprowadzała z równowagi, ciagle tylko płacz, spać nie chciała...ah joooo coś się muszę w garść wziaść..bo ona taka jest słodziutka i kochana...że czasem jak mnie newr bierze zapominam jak ją mocno kocham :-)
Kaka ja niestety mam doswiadczenia z pierwsza ciaza negatywne.
Popros o progesteron, podtrzymuje wczesna ciaze.
Dobrej nocy
A wiesz ze my w niedziele 14.09 - czyli w dniu Twojego testowania jakoś tak zadecydowaliśmy też o ...szybkim zmajstrowaniu rodzeństwa.. Do tej pory tego tematu w ogole nie bylo, a teraz chcielibyśmy w miarę sprawnie i szybko,żeby była mała różnica wieku..
I jakoś tak się już nastawiłam pozytywnie,chociaż ani okresu ani wspólnej sypialni jeszcze niet.
O Karolinkę walczyliśmy ...4 lata.
Pocieszacie mnie tym skokiem płodności po porodzie:-)
Lilka tylko spokojnie....powodzenia!
agathe fajny tani,wielki dom! My płacimy 7.900 NOK+ prąd za 67m kw. Do centrum Kristiansand - 10km..czyli dla mnie też troche zadupie.
Dziś miała doła, Karolcia mnie wyprowadzała z równowagi, ciagle tylko płacz, spać nie chciała...ah joooo coś się muszę w garść wziaść..bo ona taka jest słodziutka i kochana...że czasem jak mnie newr bierze zapominam jak ją mocno kocham :-)
Kaka ja niestety mam doswiadczenia z pierwsza ciaza negatywne.
Popros o progesteron, podtrzymuje wczesna ciaze.
Dobrej nocy
Kasia
suuuuuuuuper
Witaj Istra, nie martw się chyba każdej mamuście to sie zdarza, ja tez czasmi byłam bezsilna , jak ciągla plakał i płakal i nie chcial spac , więc chodziłam nabuzowana, najważniejsze to miec wsparcie.
fajnie , że chcecie zmajstrowac rodzeństwo Karolince, jak jestes gotowa to działaj i bierz przyklad z Lilki i atakuj:)))
co do negatywnych wspomien , tez mam je za soba, ale w koncu sie udało , bo mam Czarka;0 nie wolno sie poddawac
suuuuuuuuper
Witaj Istra, nie martw się chyba każdej mamuście to sie zdarza, ja tez czasmi byłam bezsilna , jak ciągla plakał i płakal i nie chcial spac , więc chodziłam nabuzowana, najważniejsze to miec wsparcie.
fajnie , że chcecie zmajstrowac rodzeństwo Karolince, jak jestes gotowa to działaj i bierz przyklad z Lilki i atakuj:)))
co do negatywnych wspomien , tez mam je za soba, ale w koncu sie udało , bo mam Czarka;0 nie wolno sie poddawac
Ostatnia edycja:
Lilka
Fanka BB :)
Istra no prosze :-) gratuluje w takim razie podjetej decyzji :-)
Aniu wiesz co,jakos sie nie stresuje powiklaniami,bo za kazdym razem w jakis tam naturalny sposob probowalismy wywolac maluchy i NIC
jednak czlowiek nadzieja zyje ze cos sie ruszy
Kasiu super fotki,wow jakie cuda!! a co do zlotu to fajnie byloby sie spotkac
moze za jakis zcas nam sie uda wszystkim jak dzieci nam podrosna :-)
ok,ja lece spac bo nocke mialam do kitu i mnie muli juz
dobranoc i do jutra :-)
Aniu wiesz co,jakos sie nie stresuje powiklaniami,bo za kazdym razem w jakis tam naturalny sposob probowalismy wywolac maluchy i NIC
jednak czlowiek nadzieja zyje ze cos sie ruszy
Kasiu super fotki,wow jakie cuda!! a co do zlotu to fajnie byloby sie spotkac
moze za jakis zcas nam sie uda wszystkim jak dzieci nam podrosna :-)
ok,ja lece spac bo nocke mialam do kitu i mnie muli juz
dobranoc i do jutra :-)
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
wyglåda na to ze Wszystkie sie odlåczycie..w takim razie ja tez spadam..
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
acha! jeszcze cos! bo zapomnialam!
Izus!! fajnie! gratuluje decyzji i popieram! (smiesznie to brzmi po moich wczesniejszych wåtpliwosciach)! ale popieram! i dopinguje!! buziaczki!
Izus!! fajnie! gratuluje decyzji i popieram! (smiesznie to brzmi po moich wczesniejszych wåtpliwosciach)! ale popieram! i dopinguje!! buziaczki!
reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
no Kasia ja jestem ciekawa jak to w koncu z toba bedzie:-)
ja tez uciekam, bo to juz naprawde czas na mnie....
spokojnej nocy mamuski
ja tez uciekam, bo to juz naprawde czas na mnie....
spokojnej nocy mamuski