reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
No nie wierzę, Kasiaaaa ! :tak: Gratulacje! Zrób jeszcze jutro test, to będziesz wiedzieć na czym stoisz.
A wiesz ze my w niedziele 14.09 - czyli w dniu Twojego testowania jakoś tak zadecydowaliśmy też o ...szybkim zmajstrowaniu rodzeństwa..:confused::-D Do tej pory tego tematu w ogole nie bylo, a teraz chcielibyśmy w miarę sprawnie i szybko,żeby była mała różnica wieku..
I jakoś tak się już nastawiłam pozytywnie,chociaż ani okresu ani wspólnej sypialni jeszcze niet.
O Karolinkę walczyliśmy ...4 lata.
Pocieszacie mnie tym skokiem płodności po porodzie:-)
Lilka tylko spokojnie....powodzenia!
agathe fajny tani,wielki dom! My płacimy 7.900 NOK+ prąd za 67m kw. Do centrum Kristiansand - 10km..czyli dla mnie też troche zadupie.
Dziś miała doła, Karolcia mnie wyprowadzała z równowagi, ciagle tylko płacz, spać nie chciała...ah joooo coś się muszę w garść wziaść..bo ona taka jest słodziutka i kochana...że czasem jak mnie newr bierze zapominam jak ją mocno kocham :-)
Kaka ja niestety mam doswiadczenia z pierwsza ciaza negatywne.
Popros o progesteron, podtrzymuje wczesna ciaze.
Dobrej nocy

Kasia :szok:
suuuuuuuuper:rolleyes:

Witaj Istra, nie martw się chyba każdej mamuście to sie zdarza, ja tez czasmi byłam bezsilna , jak ciągla plakał i płakal i nie chcial spac , więc chodziłam nabuzowana, najważniejsze to miec wsparcie.
fajnie , że chcecie zmajstrowac rodzeństwo Karolince, jak jestes gotowa to działaj i bierz przyklad z Lilki i atakuj::))))
co do negatywnych wspomien , tez mam je za soba, ale w koncu sie udało , bo mam Czarka;0 nie wolno sie poddawac:)

Ostatnia edycja:
Istra no prosze :-) gratuluje w takim razie podjetej decyzji :-)

Aniu wiesz co,jakos sie nie stresuje powiklaniami,bo za kazdym razem w jakis tam naturalny sposob probowalismy wywolac maluchy i NIC
jednak czlowiek nadzieja zyje ze cos sie ruszy:rofl2:

Kasiu super fotki,wow jakie cuda!! a co do zlotu to fajnie byloby sie spotkac
moze za jakis zcas nam sie uda wszystkim jak dzieci nam podrosna :-)

ok,ja lece spac bo nocke mialam do kitu i mnie muli juz
dobranoc i do jutra :-)

wyglåda na to ze Wszystkie sie odlåczycie..w takim razie ja tez spadam..

sweetdreams.gif

acha! jeszcze cos! bo zapomnialam!
Izus!! fajnie! gratuluje decyzji i popieram! (smiesznie to brzmi po moich wczesniejszych wåtpliwosciach:-D)! ale popieram! :-D i dopinguje!! buziaczki!

reklama
Do góry