reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
mieszkanie jest czesciowo umeblowane, ale mamy tez swoich mebli troche z tym ze pewnie wybierzemy sobie to co chcemy zatrzymac tam bo miejsca duzo i trzeba jakos urzadzic. Zobaczymy, musze tam pojechac w przyszlym tygodniu i zobaczyc to sama najpierw;-)
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
Agata najlepiej bedziesz wiedziec jak pojedziesz i sprawdzisz ale mi sie wydaje ze jasne bedzie bo ze zdjec wyglåda raczej na wolnostojåcy, a przyajmniej nie otoczony z wszystkich stron..gorki tez så daleko. dla mnie tez fakt czy dochodzi swiatlo sloneczne bardzo wazna rzecz, szczegolnie po naszym ostatnim mieszlaniu gdzie jak systematycznie zasypywalo w zimie okna to trzeba bylo czekac na roztopy a i na wiosne ciemnica bo drzew i krzaczorow duzo!! a teraz mam widok piekny! z gorki na gorki i jezioro.. choc pod wzgledem oswietlenia i naslonecznienia pozostawia troche do zyczenia - zle rozplanowanie architektoniczne do danego umiejscowienia.ale nic to - dobrze jest!
Lilka
Fanka BB :)
Lilka a jak to z toba bylo bo ja juz nie pamietam, ile druga corka miala jak zaszlas w ciaze z Gabrielem?
Agata my dokladnie odczekalismy 6 tygodni pologu i ... raz jedyny bez zabezpieczenia i stworzylismy Gabrielka
czyli Hania miala jakies ok.7 tygodni
bylam w szoku,ze ''zalapalam'' za pierwszym razem bez zabezpieczenia!!
o Milenke staralismy sie 2 cykle,o Hanie w sumie nawet pol roku,a tu prosze!! za pierwszym razem
Ciekawa jestem czy w każdym przypadku plamienia oznaczają poronienie? oby nie, wciąz sie pocieszam.
Kaka nie za kazdym...jednak bardzo na siebie uwazaj
moja przyjaciolka teraz poronila,to objawialo sie u niej to lekko rozowa,galaretowata wydzielina....ty piszesz ze masz plamienia,wiec mysle ze to nie to...ale uwazaj na siebie
Kasiu ja w pierwszym momencie to po tescie mialam takiego szoka,ze hej!!!
powiedzialam K. ze idziemy usunac te ciaze oczywiscie w zyciu bym tego nie zrobila,ale szok byl dla mnie przeogromny,szczegolnie ze Hania w d..e mi dawala i to neizle
a K.? robil cos na laptopie,podniosl na mnie wzrok i jego tekst ''nie panikuj,to tylko dziecko'' zapamietam do konca zycia dzieki temu,po 2 tygodniach doszlam do siebie i spojrzalam na sytuacje z zupelnie innego/optymistycznego punktu widzenia :-)
Kasiunia bedzie dobrze
dzieciaczki beda jak blizniaki :-);-)
agathe82
wolnej przestrzeni wokol domu jest 1200m2 tak jest w ogloszeniu wiec chyba nie powinno nic zaslaniac, ale tak jak mowilam trzeba bo samemu zobaczyc. Tesciu sie tam wychowal i mowil ze zima jest okolo -5 wiec niby zimniej niz w Stavanger ale przeciez w PL jest duzo zimniej i jestem przyzwyczajona. Moze chociaz moja corka doswiadczy co to snieg, bo tutaj wszystko rozpuszcza
plonskasia
..ale wiecie co dziewczyny.. ja w piåtek bylam u lekarza na kontroli i Ona "do mnie" zaglådala..mowilam jej ze jestem juz po 1okresie (dokladnie dzisiaj 1m-c temu), to by wyjasniala co doktor mowila - ze troche tam w srodku krwawie..ale do tej pory miesiåczki nie ma (na co nigdy wczesniej nie patrzylam bo møj zegar biologiczny chodzi jak chce i nigdy na to liczyc nie moglam).. sama juz niewiem. pewnie za wczesnie zeby Ona (doktor cos widziala, moze nic nie ma, a moze nie chciala mi mowic.. tyle ze cytologie mi robila (w ramach co 4lata sprawdzania czy rak szyjki macicy) i mam nadzieje ze niczego nie naruszyla..
agathe82
Lilka to ten twoj maz niezle napalony musialbyc a ty plodna ze nawet wiatr moze cie zapylic
Kasia - cytologia pobierana jest z szyjki macicy wiec plodu i to tak wczesnengo to sie nie uszkodzi. Glowa do gory. Zrob lepiej jeszcze raz test z kilka dni zeby watpliwosci rozwiac - zrob rano lepiej wyjdzie.
Kasia - cytologia pobierana jest z szyjki macicy wiec plodu i to tak wczesnengo to sie nie uszkodzi. Glowa do gory. Zrob lepiej jeszcze raz test z kilka dni zeby watpliwosci rozwiac - zrob rano lepiej wyjdzie.
plonskasia
hehe! -5!! Agata! u mnie miedzy -20/-30!! a 2lata temu -36!!! a snieg!!??? jak najbardziej na tak!!! 3xTAK!!
reklama
Ja u siebie mam typowa gdyńska pogode , może jedynie troche więcej pada, ale latojakietu zaliczyłam w 2007 i teraz to jak w pl, a zima chlapa!!!
żeby posmigac na desce trzeba sie troche rozbujac....
w tym roku jak się zacznie sezon wprosze sie do Kasi z czarkiem a tatus w tym czasie polata na desce
żeby posmigac na desce trzeba sie troche rozbujac....
w tym roku jak się zacznie sezon wprosze sie do Kasi z czarkiem a tatus w tym czasie polata na desce