reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Hej Babeczki :-D,
Ja dzisiaj miala pobudke o 7 :szok:, Natalka mnie obudzila i chciala nowa bajke o teczy:-D. A wczoraj poszla spac razem ze mna:szok:. Masakra. Polezalam sobie do 10 bo co tutaj robic...i tak mam lenia
Agata ja tez ostatnio zrobilam te salatke i jeszcze stoi bo wszyscy sie juz przejedli. Mam jeszcze caly sloik i chyba ja wyrzuce,bo ja juz patrzec na nia nie moge:no:.
Pozniej jade po Tomka do pracy. Wczoraj wzielismy w koncu tego chipa na przejazdy do centrum zebu nie placic 15 nok tylko 9. No i mam sprawdzic czy dziala.

reklama
te chipy sa na wybranych stacjach benzynowych, u nas na Asane jest akurat w shell'u. Sprawdziec u Was na jakies stacji:tak:. Wypelniasz formulaz i babka daje Ci chipa. Pozniej przychodzi fakturka do zaplacenia.

Tomek wlasnie dzwonil zeby mi powiedziec ze spadl z drabiny na budowie:szok:. Jeszcze sklamal i powiedzial ze z drugiego stopnia a spadla z 2,5 metra gdzies. Oj oj...mam nadzieje ze nic mu nie bedzie:-)...ah te chlopy:-D.
Chyba wezme sie za psrzatanie chalupki bo jutro caly dzin na zakupach to nie bedzie mi sie chcialo.

dzieki za info , powiem mężowi, chociaz my rzadko jeździmy do Bergen :szok:
wiesz co wkurzyl mnie dziasiaj , dziwne ma podejscie do sprawy , wie , ze całymi dnaimi siedze w domu , zajmuje sie gospodarstwem , nie mam żadnych atrakcji , wiec zależy mi na wyjściu gdziekolwiek , czy spotkaniu sie ze znajomymi, a on mi dzisiaj komunikuje , ze jutro jest impreza w firmie , ale nie idziemy , bo on nie lubi takich akcji:crazy:, a moze ja bym chciała , czaruś by sie tez ucieszył , bo ona jest tez organizowana nie tylko dla pracowników i dealerów ale i klientów , więc będą eksponowane łodzie , jachty i prezentacje nowych łodzi:tak:
brak mi słów:angry::crazy:

Tomek wlasnie dzwonil zeby mi powiedziec ze spadl z drabiny na budowie:szok:. Jeszcze sklamal i powiedzial ze z drugiego stopnia a spadla z 2,5 metra gdzies. Oj oj...mam nadzieje ze nic mu nie bedzie:-)...ah te chlopy:-D.
Chyba wezme sie za psrzatanie chalupki bo jutro caly dzin na zakupach to nie bedzie mi sie chcialo.
OJ MARTA:szok: współczuje , mam nadzieje , ze żadnych obrażeń nie ma i nic groźnego sie nie stało:-(

Marta a czemu 15 koron? Czyzby ceny sie roznily od regionu? U nas za osobowe placi sie max. 13 a z chipem to zalezy jaki abonament sobie wykupisz. Oczywiscie im drozszy karnet tym taniej wychodzi za przejazd. Placi sie jeszcze 200 koron kaucji za chiip, jak go kiedys oddasz to zwroca ci kase. U nas zalatwia sie to na stacjach benzynowych ESSO.

Ja troche ogarnelam kuchnie bo u nas to wieczny syf, nie wiem jak to sie dzieje. Moze dlatego ze ciagle mala przychodzi do kuchni i pcha sie do lodowki. Moze jest w jakiejs fazie wzrostu ale normalnie caly czas cos chce mielic, a najsmieszniejsze to jest to ze teraz to juz wie czego chce i nie da jej sie podac cokolwiek. Najgorzej jak chce jogurt ktorego nie ma w lodowce:crazy: wtedy jest scena.

Dobra dziewczyny ja lece moze mi sie uda cos jeszcze zrobic w przyplywnie energi. Jak bede miala zejscie to pojde spac z mala:-D

Szkoda ze podjal za Was wszystkich taka decyzje:sorry2:...nieladnie:no:. Podobnie jest u mnie, na razie mam samochod wiec moge sobie pojechac i zobaczyc ludkow a pozniej uwieziona normalnie.
A Cezary na pewno lubi statki:-D by sobie poogladal a moze i kogos byscie poznali :tak:. Moze zmieni zdanie jeszcze...

reklama
Wiemy wiemy ze tutja zdrowie wazniejsze niz praca:tak:, ale w weekend sie wykuruje;-). Zlamanego nic nie ma bo ma gruba otoczke z tluszzczu wiec ochronila go :-D he he he!!!!

:laugh2:ale jestem okropna, smeje sie z wlasnego meza:laugh2:

Do góry