reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Ania ten chicco ostatni to ja mialam na niego chec, juz prawie go kupilam ale ktos madry mi przetlumaczyl ze jak kupie w PL to o gwarancji moge zapomniec, a jakby cos sie stalo to zostaje z dzieciakiem bez wozka. To mnie przekonalo i kupilam tutaj Mutsy i nie zaluje. W Norge jakos nie widzialam w sklepach zadnego chicco.

A co do mojego porodu to sie pewnie okaze w praniu, bo w moim przypadku to Sandra dziewczyna i tez w chwile sie urodzila, ciekawe jak bedzie z chlopakiem:confused:

gotuje warzywa na salatke warzywna. Mieszkanie ogolnie ogarniete, ale tak zebym byla zadowolona to jeszcze duzo jest do zrobienia. Ale juz przynajmiej usiasc mozna bez cisnienia, bo ja to cisnienie dostaje jak widzialam ten steropian w calym mieszkaniu:angry:

reklama
no ten chicco fajny...ale szkoda ze go tutaj nie ma:-(
Znowu cisza na forum..do lozek juz Was wywialo:-D? Mnie zaraz tak:tak:. Natalka sie wyspala wiec bedzie szalec do nocy. Tomek z nia posiedzi o bedz efilmek sobie ogladal a ja pod prysznic i spac...jakas wypompowana juz jestem.
Dobranoc Babeczki:-D

A brzuch nie opadl tylko sie powiekszyl i bardziej "wygjął" do przodu wiec dlatego mi sie tak wydaje...echh:-p

ja chyba zmykam do łóżeczka, buszuję po necie bez sensu i tracę czas na jakies bzdury:wściekła/y: .
dobranoc
kolorowych snów
pa pa....

dobrych snow Ania

ja dzisiaj jakas pozytywna energie zlapalam, nawet kuchnie wysprzatalam tez i wstawilam wlasnie te warzywa i mialam kroic jutro, ale jakos mnie wzielo.

wiecie co Sandra dzisiaj pojechala z mezem i kolega i to jest niesprawiedliwe bo byla taka grzeczna, a ze mna to sie drze w samochodzie a jak tylko sie wydostanie z wozka to ucieka:crazy:

podobno to normalka ze przy mamie wiecej sobie pozwalaja, ale niesprawiedliwe:no:

witam przed poludniem

bezchmurne niebo u nas, az sie prosi zeby cos zrobic i nawet mam checi, ale Sandra marudzi:crazy: dlaczego ona musi tak skomlec jak jest ze mna a jak jest z innymi to siedzi jak aniolek:wściekła/y: przeciez jej nie rozpieszczam i nie pozwalam jej na wszystko.......:baffled: no nic trzeba przezyc...

milego dzionka wam zycze;-)

reklama
Hej Agathe , u mnie tez slicznie , słonko świeci , aż miło,
siedze samiutka bo cezary juz od godziny w przedszkolu i jak zwykle sprzątam:-:)wściekła/y:, musze poprawic dywan , bo wczoraj go prałam , ale nie widac moich starań:crazy:. mam dzsiaj plan byczyc sie i nic nie robic , ciekawe co na to mój M:laugh2:?

Do góry