reklama
NO u nas też padało , mamy wstrętna pogode ..chyba z Bergen,
czarek w przedszklu dzisiaj byl grzeczny , i nawet spał dwie godziny, ale jakis upadek musial zaliczyc bo odbieralismy go w innych spodniach , jestem ciekawa czy ubierali mu ten sztormiak na dwór czy sie moczył w ciuszkach w jakich go zostawiłam .
kurcze troche mnie to przeraża , mój był obsiusiany i latal pół dnia po dworzu , potem chrutki i gilki do pasa , Natka tak samo , a teraz jeszcze Grubcia ma odpażona dupkę...no ale nic nie poradzimy
Marta ten inhalator , który widział był jednak jakiegoś dzieciaka, ale moze ktos ci pożyczy, tak mi sie zdaje , że w przychodni tez mają.
czarek w przedszklu dzisiaj byl grzeczny , i nawet spał dwie godziny, ale jakis upadek musial zaliczyc bo odbieralismy go w innych spodniach , jestem ciekawa czy ubierali mu ten sztormiak na dwór czy sie moczył w ciuszkach w jakich go zostawiłam .
kurcze troche mnie to przeraża , mój był obsiusiany i latal pół dnia po dworzu , potem chrutki i gilki do pasa , Natka tak samo , a teraz jeszcze Grubcia ma odpażona dupkę...no ale nic nie poradzimy
Marta ten inhalator , który widział był jednak jakiegoś dzieciaka, ale moze ktos ci pożyczy, tak mi sie zdaje , że w przychodni tez mają.
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
dziewczyny ale jazza z tyn iphonem pisse z niego teraz i man net za friko od 17 do 8 rabo i w wekendy jak urodze to bede pisac do was ze szpitala
to ty teraz zkomputeryzowana jesteś, fajnie , ze będzie z Toba kontakt,dziewczyny ale jazza z tyn iphonem pisse z niego teraz i man net za friko od 17 do 8 rabo i w wekendy jak urodze to bede pisac do was ze szpitala
agathe82
to sie nazywa technologia co??
agathe82
technologia, technologia i fajnie ze mam dostep do neta takze poza domem (moze jakies nudne wizyty:-)) ale nie ma to jak ekran i klawiatura na laptopie
ciezej sie oczywiscie pisze, ale jak bede w szpitalu to bede sie posilkowac iphonem
ale czego wymagac mozna od komputera praktycznie troche wiekszego niz telefon i cienszego niz telefon - ale mam fun
ciezej sie oczywiscie pisze, ale jak bede w szpitalu to bede sie posilkowac iphonem
ale czego wymagac mozna od komputera praktycznie troche wiekszego niz telefon i cienszego niz telefon - ale mam fun
witam całą ekipe mamusiek
no w koncu słoko wyszło i zapowiada sie ładny dzionek, ja zaraz startuje zaprowadzic Czarka do przedszkola i szybkie zakupy, musze cos wymyślec na obiadek , skończyły mi się pomysły, może znacie jakis przepis na placki , moze cos dodac do ciasta , ...
Kasiu a co u ciebie , rodzinka jeszcze gości u CIEBIE?
Lilka jak twój lokator, no i czy pazurki zreperowane na cacy?
Agathe ciekawe o ktorej poszłaś spac....
całą resztę pozdrawiam i czekam na wieści
milego dzionka
no w koncu słoko wyszło i zapowiada sie ładny dzionek, ja zaraz startuje zaprowadzic Czarka do przedszkola i szybkie zakupy, musze cos wymyślec na obiadek , skończyły mi się pomysły, może znacie jakis przepis na placki , moze cos dodac do ciasta , ...
Kasiu a co u ciebie , rodzinka jeszcze gości u CIEBIE?
Lilka jak twój lokator, no i czy pazurki zreperowane na cacy?
Agathe ciekawe o ktorej poszłaś spac....
całą resztę pozdrawiam i czekam na wieści
milego dzionka
agathe82
Ania oj bardzo pozno poszlam spac, bo jak tu spac jak sie ma nowa zabawke ale sie wyspalam bo niedawno wstalam. Mala spala tez dlugo wiec poszalelismy;-)
A dzisiaj na 12:50 mam wizyte w szpitalu, ciekawe co mi powiedza o tej przepuklinie
Lece bo mala sama w kuchni urzeduje, tylko slychac obijanie telerza
A dzisiaj na 12:50 mam wizyte w szpitalu, ciekawe co mi powiedza o tej przepuklinie
Lece bo mala sama w kuchni urzeduje, tylko slychac obijanie telerza
reklama
Agathe mam nadzieje , ze u lekarza pozytywne rokowania i że przepuklina nie będzie kolidowała z porodem:-(.
Tampeza a jak twoje zdrowko i córci?pokażesz jak wyglada?
gdzie reszta brzuchatek , napewno juz nie spią ...
Tampeza a jak twoje zdrowko i córci?pokażesz jak wyglada?
gdzie reszta brzuchatek , napewno juz nie spią ...