reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
NO u nas też padało , mamy wstrętna pogode ..chyba z Bergen:-D,
czarek w przedszklu dzisiaj byl grzeczny , i nawet spał dwie godziny, ale jakis upadek musial zaliczyc bo odbieralismy go w innych spodniach , jestem ciekawa czy ubierali mu ten sztormiak na dwór czy sie moczył w ciuszkach w jakich go zostawiłam .
kurcze troche mnie to przeraża , mój był obsiusiany i latal pół dnia po dworzu , potem chrutki i gilki do pasa , Natka tak samo , a teraz jeszcze Grubcia ma odpażona dupkę:no:...no ale nic nie poradzimy:dry:
Marta ten inhalator , który widział był jednak jakiegoś dzieciaka, ale moze ktos ci pożyczy, tak mi sie zdaje , że w przychodni tez mają.

technologia, technologia i fajnie ze mam dostep do neta takze poza domem (moze jakies nudne wizyty:-)) ale nie ma to jak ekran i klawiatura na laptopie:tak:

ciezej sie oczywiscie pisze, ale jak bede w szpitalu to bede sie posilkowac iphonem:-p

ale czego wymagac mozna od komputera praktycznie troche wiekszego niz telefon i cienszego niz telefon - ale mam fun:tak:

witam całą ekipe mamusiek:-D
2ltliqc.jpg

no w koncu słoko wyszło i zapowiada sie ładny dzionek, ja zaraz startuje zaprowadzic Czarka do przedszkola i szybkie zakupy:tak:, musze cos wymyślec na obiadek , skończyły mi się pomysły, może znacie jakis przepis na placki , moze cos dodac do ciasta , ...:confused:
Kasiu a co u ciebie , rodzinka jeszcze gości u CIEBIE?
Lilka jak twój lokator, no i czy pazurki zreperowane na cacy?
Agathe ciekawe o ktorej poszłaś spac:-D....
całą resztę pozdrawiam i czekam na wieści:tak:
milego dzionka

Ania oj bardzo pozno poszlam spac, bo jak tu spac jak sie ma nowa zabawke:-D ale sie wyspalam bo niedawno wstalam. Mala spala tez dlugo wiec poszalelismy;-)

A dzisiaj na 12:50 mam wizyte w szpitalu, ciekawe co mi powiedza o tej przepuklinie:baffled:

Lece bo mala sama w kuchni urzeduje, tylko slychac obijanie telerza:szok:

reklama
Agathe mam nadzieje , ze u lekarza pozytywne rokowania:tak: i że przepuklina nie będzie kolidowała z porodem:-(.
Tampeza a jak twoje zdrowko i córci?pokażesz jak wyglada?:confused:
gdzie reszta brzuchatek , napewno juz nie spią ...:no:

Do góry