reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

MARTA ogólnie to jestem jak bomba:szok: .....
zaraz wybuchnę:-D.... ale wole jeszcze nie teraz :baffled:
AGATHE spokojnej nocy i kolorowych snów

reklama
czesc mamuski

u mnie dzis sie wyjasnilo...przyjedzie do mnie przyjaciolka z lat szkolnych :rofl2:
bedzie 2-3tygodnie
takze ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:-):-):-)
wreszcie moge sie zajac koncowymi przygotowaniami a nie rozmyslac o mega problemie z kim dziewczynki zostawic na czas porodu....

u nas zostaje Gabriel :-)

ja to na spacery juz nie chodze:no: nie daje rady
boli,kluje mnie podbrzusze,albo sam brzusio,o krzyzu nie wspomne i tym ze jak pare krokow zrobie to juz moge szukac wc i straszny to dla mnie dyskomfort:dry:
zostaje podworko i trawka:-p
ale nie jestem z tego stanu zadowolona bo dupsko mnie boli:-p:rofl2:

Ana milego pobytu w PL!!:-)
kiedy wracasz???

O to Anka Ja wytrzymam :tak:. Trzymkaj sie jeszze tylko 3 dni :-) i wracasz do pieknej Norwegii. Pozniej wkleje pare fotek jak bylismy w gorach przed Oslo. Naprawde pare fajnych fotek mam :tak:. Bo my jezdzimy do Oslo przez Gol.
Lilka ja jak widze gdzies toalete to lece jak szalona do niej, mimo ze 5 min temu bylam w innej. A przed wyjsciem z domu to chyba z 3 razy ide kropelki odac o mi sie wydaje ze mi sie chce :baffled:.
Super ze dziewczyny masz z kim zostawic:-).
Agata a mi sie tylkotak wydaje bo jak bylam teraz chora to max pol dnia wytrzymalam w lozku lezac. Nie moglam normalnie. A jak tylko Tomek wyszedl z domu na zakupy to ja "dawaj za sprzatanie". Pomimo ze mnie leb bolal i katar lecial z nosa. Jakos nie moge patrzec jak brud wszedzie rosnie. Mam nadzieje ze jak urodze to troche zelzy mi to sprzatanie:tak:

Lilka ja tu siedze od 10 czerwca:-D,bilet do N mam na środe , ale wszystko zależy od zdrowia Czarka , tak na dobrą sprawe jestem tu juz prawie 3 miesiace , ale ten czas minął.
dobrze , że masz pomoc ze strony tej koleżanki:tak:
ja juz zmykam ,dobranoc wszystkim ślicznym mamuskom

Ana widzisz jaka ja zakrecoa :rofl2: nawet chyba nie czytam ze zrozumieniem:zawstydzona/y::-p

Marta ja tez przed wyjsciem z domu to w kibelku siedze:-D masakra
ale juz nie bawem sie skonczy :-):-)

ja poprasowalam teraz troche i widze ze godzina minela mi na tym...pozno juz wiec mowie dobranoc:-)

widoczki urocze:tak:naprawdę pieknie
cała trasa przez góry do Oslo to jak nic piękne widoki,tylko sie zachwycać:tak:.jak masz więcej to wklej:tak:.
jedno wiem napewno , ze będzi mi brakowac POLSKICH PLACóW ZABAW:szok:
W Gdyni na plaży stworzyli wprost odjazdowy, nawet u mnie na tej wsi jest fajny i chodzimy codziennie sie wyhasać:-D
a to moje ze spaceru...

Załączniki

• ana 281.jpg
    ana 281.jpg
    511,2 KB · Wyświetleń: 29
  • ana 267.jpg
    ana 267.jpg
    612,4 KB · Wyświetleń: 28
  • ana 269.jpg
    ana 269.jpg
    681,2 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Lilka super, teraz to mozesz rodzic w spokoju;-)

A wiecie Sandra jak ja polozylam wczoraj przed 21 tak do 8 rano nie dawala znakow zycia, tak spala mocno:szok: a jak jej poszlam zamknac okno okolo 23 to znalazlam smoczka kolo niej i wzielam go zeby potem nie szukac po ciemku jak sie przebudzi, a ona spala do rana bez smoka nawet:baffled: o 8 dal jej maz smoka i sobie jeszcze polezala ponad godzinke w lozku - ja juz jej nie rozumiem:no: nie wiem od czego to zalezy ze spi w nocy albo nie......

ale zupelnie inna noc. mnie moja ciaza budzila i potem nie moglam zasnac, ale to juz nie to samo co sluchanie jej narzekac co 2 godziny:tak:

my dzisiaj chyba sie wybierzemy na basen znowu bo mamy pod nosem prawie, niedrogo i naprawde ciepla woda az sie wychodzic nie chce, a mala sie wyszaleje, po co ja trzymac w domu.

wlasnie poszla sobie na spacer z mezem i pieskami. Teraz jak psy ida to ona tez musi i oczywiscie na nogach, wiec schodzi sie troche taki spacer:-)

Do góry