reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
masaz brzuszka mleczkiem do ciala dla niemowlat :-D, zeby mi troche sie rozluznilo, nie wiem czy pomoze ale sprobuje :tak:

ale fajowe literki...:-D

Ostatnia edycja:
nie wiem , ale mi w szpitalu kiedyś powiedzieli , żęby nie masować i nie przesadzać z głaskaniem . ja notorycznie po czarusiu jeździłam , jakoś tak fajnie , sama wiesz:tak:
brzuch twardnieje.......
mi sie marzy masaż pleców , no ale poczekam z tym do 3 września , mężus juz mi zabukował bilety:-). troche się obawiam tej szkoły , bo nic nie pamietam , naprwedę nic, a zaraz mi sie zaczynaja zajęcia, wszyscy zostali w Norwegii i przez lato pewnie podszkolili się w języku a ja zlałam temat nawet powtórek:baffled:....ksiażki zarastaja kurzem.....
a jak ból głowy/?PRZESZEDł?

Nie martw sie o jezyk, przypomnisz sobie raz dwa. A co do ksiazek moje juz leza od kwietnia nieruszone, a moj Tomek to tez na razie nie rusza ich. Czeka na pismo ze szkoly ale na razie spokuj. Bedzie mial egzamin w lisopadzie z drugiego modulu i wtedy dopiero chce isc na trzeci ostatni modul.
A glowa zauwazylam ze jak odpoczywm to mnie ten bol lapie, a jak przcuje to nic. Chyba nie moge sie dlugo relaksowac:laugh2:. Ale przychodzi czesciej i mocniej zaczyna bolec. Njgorzej jak mnie w nocy zlapie..wtedy chodze po domu jak zmora...

czesc mamuski :-)

u nas niedziela minela tak ze wreszcie doszlismy do ładu w mieszkanku po przyjezdzie
a potem pojechalismy do Drammen na karuzele
jejku jakie fajne straszne karuzele byly...ech gdybym w ciazy nie byla to bym poszalała :-):-)

powiem wam ze mam taka ochote sie ruszac,spacerowac ale...nie moge!
krzyz mi wysiada po przejsciu ilus tam metrow,nie wspomne o tym ze tak mnie kluje na dole,ze dzis czulam sie jak podczas skurczy partych na spacerku :sorry2:
normalnie az mnie pieklo

w piatek pytalam poloznej co to ma byc i mi powiedziala ze mam miesnie oslabione,bo z ciazy w ciaze,i one nie podtrzymuja brzucha jak powinny i stad te klucia tam na dole :-(
no coz...termin porodu 22 wrzesnia...musze wytrwac
11 wrzesnia przylatuje moja przyjaciolka i bedzie z nami tak dlugo jak jej bede potrzebowala :-):-)

witam. chcialam zapytac , jak stoja ceny ciuchow dzieciecych i butow . tzn np dla dziweczynki 140 cm i chlopca 114 cm , a buty skorzane. wiem,z e norwedzy maja dobre rzeczy, bokiedys siostra byla tam i zrobila niezle zakkupy, ale to bylo pare lat temu. norwegia nie ma swojej strony ebaya, tak jak np szwecja. mozecie cos o tym napisac, bylabym wdzieczna. pozdrawiam.

jesli chodzi o ubrania to ja kupuje tutaj za kazdym razem jak ino do centrum wejde :-p
dziewczynkom kupuje glownie w promocjach,wyprzedazach
bo to jest tu fajne ze np.lato sie zaczyna a oni juz wyspzredaja ubrania :-)
dzieki temu male mają tyle ciuszkow ze czesto stoje pzred ich szafa i zastanawiam sie w co je ubrac :-D
co do butow to sa drozsze niz w pl,ale lepszej jakosci
np.ostatnio w sportowym sklepie kupilam sandalki wyjsciowe Milenie za 250kr-bardzo dobra jakosc,a np.w innym sklepie Europris za 40kr sandalki ale takie na podworko do zniszczenia-juz jakosc gorsza,ale do podworkowych charcow w sam raz
zimowe buty sa drozsze
my kupilismy Milenie za 300kr,a ceny w Ecco pamietam staly 500-600kr...

oki doki Aniu ale jutro,bo druga polowa siedzi na kompie gdzie mamy zdjecia :-)
a wielka jestem ze hej :rofl2:

Ania ty chodzilas na kurs dla poczatkujacych...czy korzystalas z tej ksiazki Pa Vei 1 ??
pytam,bo na kurs gdzie ja sie chce zapisac to ten kurs ma rozne stopnie,A,B,C,D,E (i chyba na tym koniec :laugh2:) i wlasnie kurs A obejmuje lekcje z tej ksiazki od 1-10
jestem ciekawa na czym konczy sie ta 10 lekcja...i co pzrze te 10 lekcji tam sie pzrerobi

reklama
ok to nie bede masowac:-D bede na niego patrzec i mowic do Mayi to moze przestanie mi dziurki w brzuszku robic :-D

Anka ja nie moge literek bo mi wyskakuje ze mam juz za duzo, bym musiala jakiegos suwaczka wywalic:-(

Do góry