reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Marta ja wiem ze maja tez tabletki anty te Cerazette co mozna brac podczas karmienia piersia
ja zastanawiam sie nad Mirena spiralka,ona ma dwu fazowe zabezpieczenie
a ja teraz to po zebgy sie zabezpieczyc musze:-D

kurcze 2 wrzesnia zaczyna sie kurs norweskiego w Drammen i mam dylemat czy sie zpaisac czy nie:confused:
a bardzo mi zalezy ....ech

reklama
w sumie spiralka to tez dobre wyjsie tylko troche kontrowersyjna dla niektorch osob, a pozatym nie wszyscy moga ja miec...moja siostra musiala wyjac bo nie zabardzo sie czula z "nia". a spiralke sie zaklada podczas pierwszych dni miesiaczki z tego co wiem...a ciezko teraz bedzie z tym...chociaz ja dostalam miesiaczke rowno po 6 tyg po porodzie a karmilam piersia caly czas...ale spirali nie mozna w czasie karmieni, nie?
kurczejuz zglupialam od tego co mozna a czego nie...jedno jest pewne moj M powiedzial mi dzisiaj ze koniec bzykania bo mam juz za duzy brzuszek:-( i ze on wytrzyma i wogole...a gzdie JA w tym wszystkim:wściekła/y:...no nic musze wytrzymac 3.5 miesiaca bez seksu:errr:...uuuuuuu...

Lilka zapisuj sie ale dasz radę ?szacuneczek jak dasz):-D

ogolnie jest jeden problem typu co bedzie z moimki cyckami:-D
bo urodze i bede karmic jakis czas,no i...kurs jest 2 razy w tygodniu po 3 godziny
z dojazdem tam i spowrotem do Drammen to 4 godziny:sorry2: no i boje sie ze mi cycki eksloduja to raz
dwa jak tata sobie z trojka poradzi,a ze mamy jedno auto to bedzie musial z cala gromada mnie zawozic i odbierac:sorry2: no i z noworodkiem to nie bedzie taki miod....

ech ogolnie jest dobrze nastawiony,ale ja mam straszne obawy
jutro bede dzwonic czy maja kurs moze w pozniejszym terminie i zadecydujemy

a ja mowie dobranoc bo jutro o 10 kontrola w spzitalu i usg
ale mnie to juz nudzi:sorry2:

marta co do spiralki to zwykla sobie mozesz zalozyc podczas karmienia ale te mirene to nie,bo ona ma ten dodatek hormonu w sobie

a co do meza to powiedz ze sa pozycje takie ze brzuszek nic mu przeszkadzac nie bedzie;-)
u nas sytuacja odwrotna,ja mam kompletny znaik libido a moj sie musi jakos biedny dostosowac:zawstydzona/y:

Poradzi sobie, zobaczysz :-),, a pozniej bedziez mogla z Malenstwem jezdzic, moze bedzie spokojny i bedzie tylko jadl i spal :-) tego zycze oczywiscie. Wszystkim zreszta zycze Spokojnych dzieci, bez kolek i placzow cala noc :-).
Anka a Wy kiedy drugie??? Nabralas juz ochoty widze:-D...staranie jest super... najbardziej mi sie podoba zaraz po uldze po porodzie kiedy Ci dzidzie klada na brzuszku:-D
Tylko ze on wogole nic nie chce...a juz myslalam ze z drugim dluzej bedzie...a tu lipa

Poradzi sobie, zobaczysz :-),, a pozniej bedziez mogla z Malenstwem jezdzic, moze bedzie spokojny i bedzie tylko jadl i spal :-) tego zycze oczywiscie. Wszystkim zreszta zycze Spokojnych dzieci, bez kolek i placzow cala noc :-).
Anka a Wy kiedy drugie??? Nabralas juz ochoty widze:-D...staranie jest super... najbardziej mi sie podoba zaraz po uldze po porodzie kiedy Ci dzidzie klada na brzuszku:-D
Tylko ze on wogole nic nie chce...a juz myslalam ze z drugim dluzej bedzie...a tu lipa
a jak zdrówko będzie to idzidzia będzie:-D

ja spadam DOBRANOC

Ciekawe jak sie Kaska czuje...dostala tyle rad od nas...mam nadzieje ze nie jest zla:tak:...
JA tez powoli znikam do lozeczka..jutro ciezki dzien przede mna.

Milej Nocki Mamuśki:-D!!!

Do juterka:-)

reklama
witam wszystkich:-D
musze trzasnąć sobie mocna kawę
2s6at5v.jpg
bo jestem jeszcze nieprzytomna, zeszłam z neta ale i tak oblegałam kompa do nocy i przerabiałam fotki , Czaruś też nie dał się wypać bo coś sie budził co chwile , mial jakies koszmary:confused:.
dzisiaj przyjedzie do mnie kolega z dzieciaczkiem w wieku Czarka , szwagierki dziecko , wiec będzie małe pzredszkole:-D

Do góry