reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
tak całkiem szczerze to przestała jak miała niecałe 2 latka, ale to jużtak porządnie, sama wołała siusiu i fufu :-D i sama biegłądo łazienki.
a tak to zaczełam mniej więcej jak Ty. ale jak byłam w domku z nia cały czas to chodziła bez pieluchy, tylko na noc i na spacery i w gości :tak:. Ale wtedy musiała miec nocnik w polu wiedzenia zeby zaskoczyła ze tam ma zrobic :-D
Duzo cierpliwosci trzeba, to na 100% :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry:-D,
Co słychowac??
Agata mam pytanko: Sandra jest ze stycznia?? z którego bo moja jest z 23 :-)
Wczoraj tak patrzyłam na suwaczki. I drugie będzie może w tym samym miesiącu:-D.
Ciekawe jak tam podróż Agnieszce minęła...
U mnie jest zimno a ja znowu mam lenia. Nic mi się nie chce...:baffled:
Miłego Dnia i wogóle...:-D

hej

Sandra jest z 7 lutergo,, tzn. miala sie urodzic w styczniu, ale spoznila sie 11 dni;-)

teraz z okresu termin mialam na 7 listopada, ale przy usg zmienili mi na 30 pazdziernika. Nie wiem jak to jest, ale wychodzi na to ze zaszlam w ciaze zaraz po okresie:szok: mi to nie przeszkadzalo, bo i tak pracowalismy nad drugim, ale w moim przypadku widac, ze metody naturalne zawodza:baffled:

u nas jest troche zachmurzone niebo, ale bialymi chmurami i przedziera sie czasem sloneczko. Mala spi, urzedowala z tata rano, a ja spalam do woli:-) zyc nie umierac,,,

dzisiaj mala jedzie do dziadkow po poludniu, a maz chce mnie wyciagnac do kina,,, nie bylismy w kinie od kiedy Sandra sie urodzila,,,, czas to nadrobic, bo niedlugo znowu nie bedzie mozliwosci:baffled:

Ja tez mam ale 4 dni wcześniej zamiast na 24 mam na 20, wiec prawie żadna różnica,ale w\g moich obliczeń zaszłam w drugą ciążę jak miałam okres :baffled:, uuu

To fajnie macie :-D, życzę miłego oglądania:tak:. A na jaki film idziecie??
Fajnie tak czasem gdzieś wyskoczyć bez Dzidzi...

Ja mam zamiar iść w PL do kina ;-).

Reklamowali jakis czas temu w telewizji ze do kin wchodzi nowy film z Cameron Diaz. Jesli nadal leci to pewnie to obejrzymy, bo ja szczegolnie w ciazy to lubie sobie obejrzec cos lekkiego, a Cameron sie specjalizuje w takich,,,, taka zawsze smieszna;-)

Zanim Sandra sie urodzila to bylismy na The Holiday z nia w roli glownej i naprawde wspominam bardzo milo, lekki i smieszny. Jak ktos lubi czasem cos lekkiego to napewno wydzie w dobrym chumorze. Ja lubie tez inne filmy i czaem jakis dramacik, czy cos ciezszego, ale to juz lubie sobie w domu objerzec wieczorem. Jak ide do kina to chce cos lekkiego zeby z usmiechem wyjsc:tak:

My z Tomkiem mieliśmy porażkę w kinie. Bo poszliśmy na film "Labirynt Fauna".
Poczytał w necie recenzje i niby fajny...same super opinie i wogóle...
Jak wyszłam z tego filmu to nie wiedziałam co powiedzieć:baffled:
A widownia prawie mnie zabiła bo zaczełam się śmiac z pewnej scenki, ale to śmiłam się tak na cały głos i wogóle, bo dla mnie to było śmieszne...nie mogłam się uspokoic:-D, a wszyscy "CIIIIII!!" he he

a my jednak w kinie nie bylismy, bo ten film co chcielismy to byl dopiero na 21, a inne byly do bani:-( ale wypozyczylismy sobie dobry film na dvd i polazilismy troche po sklepach (ale roznica bez wozka i biegu za dzieckiem) kupilam sobie bluzke na dlugi rekaw i to z miejscem na brzuszek za cale 49 koron w Cubusie;-)

powoli trzeba sie szykowac na wyprzedaze, bo gdzie nie gdzie czasem sie zaczynaja, oczywiscie to nie bedzie to samo, co w lipcu, ale mozna zaczac chodzic.

Dziecko przywioza mi okolo 20, wiec czas na filmik,,,,i to tez w spokoju bez placzu,, szok az tak pusto w domu,,,,:baffled:

Hej!Jestem tak zmeczona i niewyspana,moze to ta pogoda i przez caly tydzien zawsze mielismy gosci do pozna.Mam juz tego dosyc ja chce odpoczac i sie w koncu wyspac.:-(Ja z mezem niemielismy chwili spokoju i czasu dla siebie.Do nas w lipcu przyjezdzaja moi rodzice.Moj tata chce sobie tutaj zarobic a moja mama ma przez caly lipiec wolne i sobie odpocznie.Jeszcze przyjezdza z nimi moj brat,takze nastepni goscie.To jednak mielismy zaplanowane juz od dluzszego czasu.Spoko jakos sie da i bedzie mozna wyjsc na jakas imprezke.:-):tak:Babcia z dziadkiem tez moga popilnowac i zajac sie wnukami!:blink:

reklama
ale tescie mnie wnerwili:wściekła/y:

powiedzieli ze wyjezdzaja na 10 tygodni i ze nie maja nic przeciwko zebysmy uzywali ich ogordu (jakby byla fajna pogoda to super) tyle ze nie dali nam kluczy do domu, czyli jak bede chciala do toalety (a chodze czesto ostatnio) albo przewinac dziecko, to co mam do sasiadow latac, czy moze jechac do centrum do jakiejs stacji benzynowej:angry: a co oni mysla ze ja im cos z tego domu z wlasnym synem wezme:crazy: to juz wole sobie do parku pojechac, zawsze jakies dzieci na placu zabaw beda i jest tez toaleta:crazy:

i jeszcze rzucili ze dobrze sie sklada bo kwiatki bysmy im podlali gdyby bylo sucho:crazy::crazy::crazy: a niech im zdechna te kwiatki mam je w d....:angry:

mam ze 20 km w jedna strone do nich i jeszcze bramke do zaplacenia i oni mysla ze bede im tak jezdzic i podlewac,,,, moge ich co najwyzej olac:crazy:

beznadzieja - snoby,,, gdyby Sandra miala dziadkow z drugiej strony to bym dawno ich olala i tyle,,, ale nie chce zeby tylko moje dziecko nie mialo dziadkow, bo przeciez mieszkaja niedaleko..... znajac ich potem jeszcze uzyja tego przeciw nam w przyszlosci ze to my nie pozwolilismy im sie spotykac z wnuczka,, napewno by to pomoglo w czasie dojdrzewania i buntu:baffled:

och..... mam ich dosc:wściekła/y:

Do góry