reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata ja mam odzieżowe wykształcenie i plisy nie da sie rozprasować, uwierz :tak:.
Tylko nie prasuj temp na maksa, powinno wystarczyć na jedna kropkę :tak:.
One są fabrycznie prasowane pod wysoką temp. wiec nic nie powinno sie z tym stać.
Bym Ci wyprasowała ale czemu tak daleko mieszkasz...albo ja, he he.

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki,,, myslalam zeby wlasnie poszukac jakis informacji na necie. Na metce jest wlasnie napisane ze na jedna kropke.

Wezme sie za to pozniej, ale napewno nie bede tego zostawiac na jutro, bo nie bedzie czasu i zwale cala robote;-) tym bardziej ze maz dzisiaj spi w campingu kolegi na plazy, wiec zrobie sobie to jak mala pojdzie spac,, w spokoju:tak:

ps.nadal mam lenia:baffled:

cos mnie ruszylo nagle i ogarnelam z wierzchu, jak dla mnie to nadal nie jest czysto, ale na pierwszy rzut oka moze byc:tak:

caly dzien sie zbieralam zeby zrobic cos w max. 40 minut,,, dobra jestem co?:szok:

Agata widziałam w sklepie komplecik przeciwdeszczowy wrozmiarach od 74, sklep typowo dziecięcy, chyba "Relax" jurto sprawdze dokladnie. Tylko kosztował duzo 400 nok. Ale był dwuczęściowy. Jutro napiszę wiecej o tym :tak:.

No ale widac ze weekend i ze wakacje sie zblizają.
Agata pojechała po wozek, Anka wyjechała do PL,Aga juz spakowana i czeka na podróż, Kaśka się relaksuje :-D.
Noramalnie cisza w eterze...
Lilka ma pewnie zapęd z dziecmi, Iza już myśli o porodzie i na pewno zajęta przygotowaniami...
Zostałam sama ...

Ostatnia edycja:
no nie tak sama,,, ja jestem juz:-)

a tak wogole to kupilismy wozek za calka fajna cene bo nie dosc ze dorzucili fotelik, lezaczek i przewijak to jeszcze komode:-D

ale nie powiem targowalam sie z nimi, bo wiem ile kosztuja teraz te wozki i ze wcale nie sa takie drogie teraz,,,,, zbilam ich z tropu bo pewnie chcieliby wiecej:happy:

wazne ze wszyscy wyszli zadowoleni z tego interesu,,,

a jesli chodzi o mnie to wpadli znajomi na chwile i mala polozona dopiero teraz, nawet jescze nie spi:baffled: a ja musze sie ogarnac na jutro (slub i wesele) i wogole, ale to wogole mi sie nie chce:baffled:

powinnam wyprosotwac wlosy i wyprasowac koszule mezowi i sobie sukienke:crazy:

co by tu zrobic zeby zebrac checi,,,,

sopkojnie wszystko zdążysz :tak:, mi zawsze pomaga kawka z mlekiem na speeda :-D,
Fajnie że zakupki sie udały i nawet wiecej niż chciałaś, co ? :-)

niom,,, udalo sie fajnie,,,

nowa wlasicielka wygladala na zadwolona,,,, bo ja tylko posredniczylam, tzn, tlumaczylam:tak:

gadalam kiedys ze znajoma w centrum handlowym po polsku i nagle ona sie zatrzymala z pokaznym brzuszkiem i mowi ze jest tez Polka i ze bedzie niedlugo rodzic. Zapytala czy wiemy gdzie tu mozna wozek kupic i czy da sie tez kupic cos uzywanego. To umowilam sie z nia pewnego dnia, pojechalysmy do sklepu i wyszukalysmy co jej sie podoba. Potem wyszukalam takie na fin.no i tym sposobem kupilismy razem.

no u malej jakos cicho w pokoju, moze nareszcie zasnela. Lece sprobowac cos dzialac bo sie pozno robi, a mala mnie rano obudzi. Tez mi sie troche zejdzie, wiec moge zapomniec o polozeniu sie wczesniejszym do lozka:-(

reklama
ja dzisiaj siedze bo bólu az padne w salonie, bo w łóżku si eprzekrecam i nic, do 4 nie spie!!!
a rano masakra, zasypiam jak Tomek do pracy wychodzi czyli 6:30 :-(.
A jutro bede miesko klepac na zrazy i smazyc, mniami
Ty sie najesz na weselichu:-D
Siedze na You Tube i spisuje sobie hity z radia, hi hi Później wrzucę na płytke i bede katowac w samochodzie, he he

Ostatnia edycja:
Do góry