reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

moj nie kopal ale uciekal i bryka caly czas:-)

nie mozna bylo placic karta, wiec polozna dala nam 3 zdjecia za friko:tak: super 100 koron zawsze w kieszeni,,,, droga nie chodzi,,,,:laugh2:

reklama
tak, w papierach o przyznanej dacie i godzinie na ktora masz sie stawic na usg jest napisane ze 100 koron, ale teraz nie pamietam czy od zdjecia czy ogolnie. troche by to drogo bylo gdyby bylo od zdjecia, bo zazwyczaj daja 3. A przeciez na tych zwyklych maszynach to az tak super nie widac, co innego 3D....

ok, to ja lece ogladac do konca film;-)

Czesc dziewczyny
No za zdjecia sie placi, ale to za wszystkie razem, nie kazde osobno
Wielkie gratulacje Agatha, fajnie, ze bedziesz miala jeszcze okazje pojsc na usg. Ja tez nie narzekam, bo na pewno w PL skocze na wizyte.
Ania dobrze, ze podroz minela spokojnie i Cezary nie rozrabial, daj znac co u was.
Kasia bardzo mi przykro, ze taki macie przeboje z tym mieszkaniem, nie wiem jak cie pocieszyc, chyba musisz sprobowac sie zrelaksowac, bo nic innego nie da rady zrobic.
Ewelinka witaj po dlugiej przerwie.
Marta ja juz nawet nie ogladam, bo to zenada.
My jedziemy w sobote, jak tylko mala wstanie, czyli ok 5-6. Czesciowo popakowalam rzeczy, zostaly kosmetyki i spozywka. Jedziemy na 2 samochody, a nie wiem jak to wszystko zmiescic, najgorzej ze musimy wziasc opony zimowe od BMW bo to sdo sprzedania.
Pogoda sie skiepscila, ale jak dla mnie fajnie, nia ma takich upalow, zwlaszcza na podroz, mogloby tylko troche mniej wiac

Cześc Agnieszka :-D,
a na długo jedziecie ? I na dwa samochodziki... ojojoj, A wydaje się ze dużo miejsca, nie. A rzeczy sie nazbiera tyle ze szok.
Mnie to czeka za dwa tyg.:tak:, na szczęście mam mało rzeczy, bo musze w PL kupic.
I prom mamy rano o 9. Także w dzień wyjedziemy.
Co dajecie na chorobe lokomocyjna dzieciom? Bo u mnie "lokomotiv" nie zdał egzaminu, a "aviomarin" jest strasznie gorzki.
A skąd płyniecie? Z Kristiansand?
Ja z Klarskrony, czyli 1250 km z Bergen...

1:1

Ostatnia edycja:
My tez z Kalskrony, w niedziele w nocy mamy prom. W sobote rano w okolice Oslo, tam spimy i w niedziele rano dalej. Najgorzej te kola to zajmie caly jeden bagarznik kombi, plus ciuchy i dwa wozki. Jak na rqazie nie dawalam malej zadnych tabletek na chorobe lokomocyjna bo nie bylo potrzeby, nawet nie mam takich:-D. Moj maz bedzie okolo tygodnia i wraca samolotem, ja jeszcze nie wiem, ale najmniej miesiac moze poltora.
A ty na dlugo jedziesz?

równe 3 tyg.
tak akurat, nie za długo i nie za krótko
Najważniejsze zrobić remont samochodu, a resztę się zobaczy. No i to jak na razie ostatni raz w tym roku taki wypad do PL.
Następny raz w przyszłym roku.
Trzeba trochę kasy zaoszczędzić :tak: i pasa przycisnąć żeby do czegoś tutaj dojśc :tak:.

Ja raczej tez juz nie planuje juz w tym roku, chociaz moi rodzice przebakuja ze moglabym na swieta. Ale chyba ciezko by mi bylo z 2 malych dzieci, bo malzonek raczej na pewno nie bedzie miala wolnego

reklama
Do góry