reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Dziewczyny.. w Kristiansand ZOO (najwieksze w Norwegii) 1,5tyg. temu przyszly na swiat 4 lwiåtka (pierwsze urodzone poza wolnociå).. så jeszcze zbyt male zeby byly wystawione na odwiedziny - chyba dopiero za miesiåc.. teraz przebywajå caly czas z mamusiå.. mozna je podglådac przez webkam. ja je uwielbiam - mam wlåczone 24/7!!

dla Was i Waszych Pociech na lepsze i kolorowe sny... :ø***
tutaj jest link: Se Norges første løveunger LIVE! - Nyheter - VGTV

Ostatnia edycja:
reklama
ale SUUPER:-D!!!
Są śliczne...
I nie tzreba jeździc do zoo:tak:, he he .
Moja ściemnia coś w łóżku, ciekawe kiedy ją sen zmęczy...:happy:. Jeszcze bajki ogląda sobie...ma chyba z 5 książeczek:laugh2:, he he.
Agata ja z moja pierwszy lot miałam okropny bo Natala biegała od dziobu do ogona po całym samolocie, aż mi głupio było:baffled: Ale stweardesssa powiedziała że niech sobie pobiega bo nie jestem w stanie kazac jej siedziec tyle czasu na jednym miejscu...
A później jak leciałyśmy do Bergen z lotniska co się 'ETIUDA' nazywa, Natala była taka zmęczona że zasnęła jak usiadła w fotelu. A w dodatku mieliśmy przedłużony start bo jakiś przyrząd źle wskazywał :baffled:no to ja już miałam "koronkę" odmówioną. Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło.

Moja właśnie wstała i siedzi z nami w salonie . Powiedziała że jej już się nie chce spac:baffled: no to super... Ale pokazałam jej lwiątka, ale się ucieszyła :-D.
Zaraz ją pogonie spowrotem do łóżka, bo już jej odbija...

no, leży już u siebie i jest cichoo:-D
chyba w końcu mam spokój:-D

Zazdroszczę Ani że naj sie polskich rzeczy:tak:, jak np nutella :-D, czy serek homogenizowany!!! mnaimi
ja musze jeszcze poczekac, jeszcze2,5 tyg :tak:!!!
A Wam czego brakuje??

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
oj mi brakuje takiego sera smietanowego i dobrych drozdzowek z serem, albo z makiem, albo takiej dobrej polskiej kielbasy,,, takiej np. suszonej
no i wlasnie serek waniliowy,,,,, miam,,, mniam

ohh nie bede sie tak rozmazac bo az sie smutno robi:zawstydzona/y:

dobra ide spac, nie moge myslac o jedzeniu bo zaraz w lodwce wyladuje:laugh2:

Witam Dziewczyny!!!
Agata jak będziesz po to daj znać :-D.
Ja znowu cierpię na bezsenność:-(, wszyscy śpią a ja nie mogę:baffled:.
Ja biorę się za porządki. Może musze się porządnie zmęczyc żeby zasnąc...
Miłego Dnia :-)!!!

reklama
postacie53.gif
hej!! spalam do 11:00 i znowu mi sie chce.. ale witaj w klubie Marta!! ja mam tak samo i co noc.. dzisiaj na przyklad nie zmruzylam oka do 03:00. wstalam, zrobilam sobie goråcego mleka, wlåczylam TV.. potem juz jakos sie udalo.. a pozatym Dzidzia dzisiaj dawala popalic - takich jak dzisiaj bolåcych w nocy rozciågan i kopniaczkow jeszcze nie doswiadczylam.. pewnie odgryzla sie za 2 noce wstecz kiedy to wspolnie z J. przeprowadzalismy calonocne zazarte dyskusje..

..a propos.. wczoraj dowiedzialam sie ze byc moze elektryk nie pojawi sie jeszcze do2tyg (o hydrauliku wciåz ani widu,ani slychu).. nawet jesli to ja bede juz prawie w 39tc, a moze juz po...??? nie bede Wam wiec juz wiecej nic na ten temat pisac..jest mi poprostu przykro i glupio. byc moze zrobilam wielkie show 2dni temu i niepotrzebnie doprowadzilam J. do tak zlego stanu ale brakuje mi juz slow.. wczoraj powiedzialam mu ze Go nie winie, ze On moze przeciez tyle samo co ja (chyba..) ale ze ja mam prawo sie tak czuc.. Jemu wydaje sie ze ja jestem pesymistkå, nie koncentruje sie na pozytywnych rzeczach - ze bedziemy mieli dzidzie i ze innie majå gorzej.. FAKT. ale tak to sobie mozna tlumaczyc absolutnie wszystko i w takim razie po co my sie wogole przeprowadzamy!!? ciesze sie na to co mam, ale cierpie z powodu ze jestem taka bezsilna.. mieszkamy jak w magazynie, wszystko popakowane, nie ma nawet za bardzo miejsca jakby rozpakowywac chcial.. tak bardzo chcialabym zaczåc szykowac wszystko dla Dzidzi ktora moze dolåczyc do Nas juz w kazdej chwili.. i dlaczego Ktos nazywa mnie nienormalnå kiedy wydaje mi sie ze na tak dlugi okres oczekiwania (od stycznia) okazalam i tak duzo zimnej krwi.. wiem ze On tez sie nieciekawie czuje.. ze nie spelnil swojej obietnicy, jest mi Go cholernie zal ale On stawia mi warunki ze mam juz wiecej nie plakac, zmienic sie i od teraz byc szczesliwå - patrzec na wszystko przez røzowe okulary!! ..ze placzu juz wystarzy.. moze ma i racje ale w obecnej sytuacji bardzo ciezko mi klaskac z radosci uszami albo bic sie ze szczescia pietami po dupie............

..milego dnia Dziewczyny.. buzka!

Do góry