reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Z tymi imionami to się zgadzam, imiona są Tylko dla Ludzi a nie dla piesków czy kotków albo jakiś innych stworzonek.
Ładne imionka wybieracie:-D!!!
No a ja ostatnio przeglądałam księgę imion w necie i żadne mi nie wpadło w ucho :-(. Zostanie "Maya":-D!

Byłam na zakupach i cała zmokłam, wszystkie miejsca blisko sklepu były pozajmowane i zanim doszłam to cała mokra, Natali się podobało:tak:.
W lidlu przceny, wsio 20% w dół oprócz akloholu i papierosów. Mają podobno zburzyc lidla i remy 1000 budowac.

Anka o której wylatujesz czy wyjeżdżasz samochodem? Biedny Cezary, gdyby pewnie mógł mówić powiedziałby gdzie może go boli i wogóle... Takie małe szkrabiki mają najgorzej:-(. Ale polscy lekarze na pewno coś poradzą na to:tak:.

to wczorajszy pożar, to jednak budynek sie palił :-(

Avhører barna i dag - ba.no

webtv - bt.no

Ostatnia edycja:
reklama
ja dziewczyny mam to samo ze sprzåtaniem...mieszkam w takim syfie ze szokkkk.. ale cokolwiek zrobie to i tak tego nie widac albo nawet nie edzie tak dluzej niz 24h.. przez te pudelka i przeprowadzke, wciåz w oczekiwaniu.. normalnie taka apatia mnie opetala mowie wam.. nie gotuje, dopiero godzine temu wstalam ze spania i przyjechal z pracy J. i pojechalismy do sklepu po pizze..dobrze ze On nic nie møwi, tylko tyle zeby sie nie przejmowac, ze bedzie dobrze i ze rozumie.. boze! jakbym chciala zeby wszystko zaczelo nabierac juz ksztaltu.. a najgorsze jest to ze mi na dodatek fizycznie coraz ciezej jest...:zawstydzona/y:

aniu..co to znaczy ze Czarkowi sie nie polepsza tylko coraz gorzej jest?:-( jak to dobrze ze jedziesz do PL.
buziaczki dla Was.

Hei Hei po przerwie...bylam na przymusowym odwyku internetowym, w nowym M nie dzialal net ani TV chociaz mialo dzialac odrazu...this is Norway:wściekła/y:
kasiu dziekuje za PW. Powyzej usprawiedliwienie...
Ze mna wsio OK, 38 tc , dzis bylam u gina na usg, glowka juz jest b.nisko i ulozona do porodu. Brzuch wysoko, wciaz tylko 12 kg na plusie.....W tym tyg chyba jeszcze rodzic nie bede, ale za tydzien zaczyanm wywolywac w sypialni :-)

Witaj IZU, ja tez sie zastanawiałam co sie dzieję:tak::confused:, juz myślałam , że urodziłaś:rofl2:, wiem cos o problemach z netem , czekałam miesiąc , aż przyjada i naprawią, czyste wariactwo lub lenistwo:-D:-D:-D,
a jak twoje samopoczucie, juz jestes przygowtowana?

Ostatnia edycja:
hej Iza!! jak to dobrze ze sie odezwalas bo juz zaczelismy sie zastanawiac i martwic.. choc w zupelnosci rozumiem bo ja ostatnio tez sie srednio kontaktowa zrobilam.. przytlaczac zaczela mnie ta cala sytuacja.. jakkolwiek.. piszesz ze glowka juz bardzo nisko!! :-) to znaczy ze nie bedzie CC! dzidzia sie sama przekrecila czy z jakås pomocå!!?:-) i przede wszystkim milego a w efekcie udanego wywolywania Dzidziusia!!!
zakochani.gif
i zaraz Nam tu o wszystkim (prawie!!:-D) pisz!!! :ø***

aniu.. bylam na naszym profilu, czytalam o Mamach i obiecuje ze tez sie dopisze, tyle ze serca do tego jakos nie mam.. :ø***

Ostatnia edycja:
Kasia BB jest dla przyjemności , więc spoko:), a swoja droga to ciągłe siedzenie przed kompem i buszowanie po BB chyba mnie uzależniło:-(, serio serio

reklama
Ja wróciłam z zebrania. Czułam się jak w małpim ogrodzie, mówią do Ciebie a ty nic nie rozumiesz :-(, ale Tomek na szczęście rozumie i to dużo.
Cześc Iza :-).
A jak Wam mija wieczór?
Ja też mam jakiegoś lenia, w domu bałagan...Może jutro się zabiorę za domek.
Pozdrawiam :-D

Do góry