reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

zero, zero, ale maz mi mowil ze wiele szans dla obu bylo

my tez nie jemy czesto ziemniakow, a to dlatego ze ten moj narzeka ze za duzo weglowodanow, a na jego trening to nie pasuje:crazy:

tak czy tak ogolnie to ja jem wszystko, ale w ciazy to mi sie wlasnie ziemniaczkow chce, to gotuje sobie i malej, tak najlepiej z maselkiem albo z cebulka przysmazana;-)

reklama
no tak:tak:zapomiałam z ta restauracją:-D
znacie jakie fajny i prosty przepis na sos , mój mały tylo ziemiaki z sosem , a ja nie jadałam i nie jadam , więc w tym temacie jestem zielona ,a nie chce mu dawac tych z torebki:-(

kurcze ta ciaza robi sie niebezpieczna,,, znowu mam na noc ochote tylko jeszcze nie wiem na co:szok: dobrze ze lodowke po weekendzie mam pusta to mnie to uratuje:-p

oj az sie boje tym razem, moze to chlopak tym razem, bo w pierwszej ciazy nie mialam takich problemow jesli chodzi o jedzenie,,,, a teraz,,,:szok:

zrobilam sobie herbatke, moze mi przejdzie:baffled:

Nie mialas usg Agatha czy po prostu chcecie niespodzianke, ze jeszcze plci nie znasz.
Ja podejrzewalam chlopaka bo mialam smaki na kwasne, zupelnie inaczej niz z Grubachem, ale okazuje sie ze bedzie dziewczynka.
Ana najprostrzy sos to beszamelowy mi podchodzi, zasmazka i mleko., potem mozna dodac np koperek

Tampeza - usg mam w czwartek i pewnie ze chce wiedziec, bo nie dosc ze jestem za bardzo ciekawska, to jeszcze chce pomalowac pokoj dzieciecy i warto by bylo wiedziec.

A wiecie co moj norweski znajomy znalazl:

kurcze wkurzylam sie jak to zobaczylam, bo odnioslam wrazenie ze szukaja kobiet ktore sa tak zdesperowane i leca na Norwegow, albo na ich kase:wściekła/y: kurcze mi sie to nie podoba, ale to jest moje zdanie

Biuro Matrymonialne Norwegia - Pol-Kon

reklama
no bardzo ciekawe Agata :-D Mój mówi że mam spróbować, hi hi, bo Panią pomagają bezpłatnie!!!
ale rzeczywiście szczyt wszystkiego, trochę przesadzają

A ja mam ochotę na ruskie pierogi, mniami... chyba zrobię we wtorek:tak:
znajoma powiedziała mi jak twaróg zrobic:
mleko to3,9% wlac do garnka i do tego dolac tą niebieską "kulture" ten kefir czy maślankę. I to na płytkę lekko nagrzaną żeby podczas ciepła się ścinało. jak już zacznie to wyłączyc płytkę i zostawic tak na noc. przecedzic delikatnie przez gęste sitko albo przez np pieluche tetrową i GOTOWE:-D,
Oczywiście weźcie większą ilośc wszystkiego, bo z tego to wyjdzie malutko.

Do góry