reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Witajcie
U nas tez upal tragiczny, myslalam, ze moze popada bo tak wygladalo z rana, ale niestety skwar straszliwy. Moja mala juz w lozeczku, tylko zasnac nie moze, pewnie za goraco.
Bylismy dzis pol dnia w mini zoo, dzieci sie super bawily, ogladaly zwierzatka, skakaly na trampolinie itd.
Niedawno wrocilismy do domu, bo pozniej bylismy jeszcze w miescie i na obiadku.

reklama
Wiesz Ana ja mam już dosyć gadania o tym że my chcemy sami mieszkać.
A jeżeli chodzi o mieszkanie tutaj to jest to głównie Nasz dom. MY płacimy większą cześć opłat i powinien się Nas spytać o zdanie jeżeli chce kogokolwiek tutaj sprowadzać na 10 dni!! A wyżywienie?? My mamy mięso zwiezione z Polski, bo mamy ogromną zamrażarkę. A oni z sobą nie przywiozą tyle żarcia. A tą wódkę którą przywiezie to niech sobie wsadzi w ... bo stać nas tutaj żeby kopić a po drugie ja przecież przez następne 1,5 roku pic nie będę:wściekła/y:. Wiecie ile mięsa mi pójdzie!!!
O innych rzeczach nie mówię niech sobie same kupują soczki!!!
Nie chcę ich w moim domu!!! Mieszkałam z nimi 3 lata i mam dożyc. Nawet nie pozwolą odpocząć od siebie. A szwagierka to taka miła że nawet jak ostatnio byliśmy to nawet nie zaproponowała wyjścia na piwo. A po drugie niezbyt już mnie lubi bo ja zwalam prawko za drugim razem a ona już dziewięć razy i zdać nie może.
A już nawet nie piszę jak chcieliśmy jej Natalkę zostawić, ale Nati spała, powiedziała że nie. a tak tęskni za nią i wogóle :wściekła/y:. PUSTE GADANIE

Teścia po prostu trzeba stąd wypierdzielić !!!! TAK:tak:

Ja mieszkam w Honefoss.Gril sie udal ale przyjechali jeszcze znajomi to w sumie ta dziewczyna ktorej nielubie i popsulo sie troche.Popsulo mi to humor bo to sa tacy ludzie ktorzy musza byc wszedzie i o wszystkim poinforowani co,gdzie i kiedy?Wku.....ia mnie to!

no to masz niezle jazdy Marta:-(

kurcze gdzie jak gdzie ale zeby nie miec spokoju w domu to przechlapane,,,, ja na szczescie nigdy nie mieszkalam z tesciami,,,,, kurcze serdecznie wspolczuje:blink:

Tampeza nie chce Ci zalamywac, ale wlasnie ogladam pogode i jutro u nas znowu sloneczko w 100% i 24 stopnie w cieniu....

Jutro wezme mala nad wode zeby sie pokapala, bo w domu to za goraco siedziec,,,,,

wspólczuje Marta:-(,a w ogóle to nie rozumiem jakieś bez sensownej zazdrości:szok:, jaka zawiśc:baffled:.jak najdalej od toksycznych ludzi:tak:. jak mi ktoś nie pasi asertywnie daje to do zrozumienia a jak nie rozumie to juz.....:angry: jego problem.
a ja chyba zaraz padne , Czarek dzisiaj grandził na całego, już mi brakowało pomysłów na zabawy, pod koniec dnia to marzeniem było dostac specjalną instrukcje obługi do mojego dziecka, dobrze , że mąż wrócił z pracy i wzieł sie za niego:-D. a to jego igraszki na ochłodzenie:-)
3599sls.jpg

Ryba też nie lube takich osób... :wściekła/y:!!!
A ja chyba nigdy się nie wsypię. Mój organizm wariuje. prawie 23 i jasno!!!
A ja jutro mam wypłatę:-D!!!
I pojadę do centrum kupię Natalce ciuszka jakiegoś:-) i sobie przy okazji.
A ja oglądałam pogodę z satelity i burze przyjdą do Nas ale może za tydzień:-(.
Jeszcze posiedzę bo gadam z przyjaciółką na gg, jedyną jaka mi została:tak:!
Spokojnej Nocki Babeczki
a może Ktoś będzie jeszcze i pogada, hihi:tak:

Tutaj godz.23 a jeszcze jasno na dworzu.Dla mnie to szok bo pierwszy raz jestem tutaj latem i ciezko mi zasnac.Ja klade sie spac o 1 w nocy bo jest ciemno.Niemoge inaczej,to pewnie przyzwyczajenie z PL bo tam to o tej godz.juz jest ciemno jak w dup..Dobra ide wziasc prysznic i spac.Kolorowych snow dziewczyny i do juterka.Dobranoc i spokojnej nocy!!!!!!!!

reklama
wbezc9.jpg

mnie jakoś tez wczoraj myliła ta jasnośc i 23 , męczyłam sie jak cholercia....:wściekła/y:
męczyłam oczy przed telewizorem , potem na kompie grałam w pasjansa i nic:-(, no a dzisiaj nie mogłam się obudzic:-D .
Agathe miłego chlapania:-), mala chyba w swoim żywiole.
Kasia jak wieczorny grill,?
Tampeza fajnie , ze mała była w zoo, zadowolona czy niezbyt zainteresowana? Cezary niezbyt był zachwycony cyrkiem , ale jak był z Tatą w oceanarium w Bergen to dostał bzika na punkcie rybek:-D i jak zobaczy gdzieś w tv albo w książeczce woła "ryba ja ".

Do góry