reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

hej,hej!
u mnie zakupki sie udaly i wogole przyjemny dzien byl..pøzno wrøcilismy,dzisiaj pøzniej wstalam i taka galowata chodze.. kawy chce (pøki co zwyklej) potem na orzezwienie moze koktail kawowo-bananowy co to Ania w przepisach zamiescila.. pozatym zeby nie zmarnotrawic dnia chyba przynajmniej wezme sie za pranie..
milego dnia Dziewczyny..

ps. wciåz marzy mi sie lato nad mozem..normalnie nie moge przstac o tym myslec..

* * *

ooo..
przypomnial mi sie kawal.. blondynki nie obrazcie sie!!

pyt: co robi blondynka na dnie kanalu sciekowego?
odp: zakupy..

reklama
Hejka, jeszcze śpicie :-D?
Ja nie mogłam dzisiaj rano tyłka podnieść z łóżka.
Pierwsze badanie w ciąży miałam w Polsce i lekarz powiedział żę cytologię zostawi norwegom. Teraz w Polsce jak d niego pójdę to pierwsze co będzie powiem mu żeby zrobił cytologie :-D tylko nie wiem czy zrobi bo będę już w 6/7 mies. ciąży.
W piątek idę do mojego Doc. Kazał mi się omówić na wizytę w lokalnym ośrodku zdrowia. Chyba żeby położną wybrać czy coś, bo widzę że piszecie że "położna mówiła to albo tamto" :-). Dzisiaj tam pojadę, tylko on mówił żebym tam poszła z mężem:-( a z tym to ciężko.
Później idę do przedszkola, spytać co potrzebuje i wogóle. Moje nie strajkuje :-D.
Miłego dnia Kochane Babeczki :-D!!!

witam , ja wstałam pół godziny temu, ale mi dobrze:-D.troche mnie głowa boli, ale zaraz wezme jakiś dopalacz
filmala1.gif

a jak u was pogoda , u mnie sie chmurzy...​

Dziendoberek!My dzisiaj jedziemy nad jezioro takze tez mam zaplanowany dzien.Pisalam wam wczesniej ze tutaj sa z PL dziewczyny ale takie paniusie.Okazalo sie ze jedna z nich jest wporzadku.Jest ok.To wlasnie z nimi mamy jechac nad te wode.Ona ma 9-miesieczna coreczke i 8-letniego syna a ja 5-letnia corke Patrycje i prawie polrocznego synka Dominika.Bedziemy grilowac bo stwierdzilismy ze to bedzie zamiast obiadu.:happy:Jest tak goraco ze nic sie niechce.Mi nawet niechce sie wyjsc na spacer ale pozniej wychodze bo to slonce juz tak niegrzeje.Wiecie co jest cieplo slonce swieci i jak pada deszcz tez niedobrze ale ja ogolnie wole sloneczko!:-)Dzieki Kasiu za link i pomoc!:happy2:

..u mnie jak wstalam cale niebo pokrywaly jakies takie szarawe choc niegrozne chmurki a teraz znowu sie przejasnilo i slonce i upal.. na szczescie wieje wietrzyk choc jeszcze nie wiem czy taki orzezwiajåcy czy zimny.. wlasnie spakowalam pranie i jade do hotelu.. bede tam czekac az sie zrobi i pic kawe.. a Ty jakie masz plany?

ps.marta na cytologie chyba nie bedzie za pøzno bo ja mialam robionå teraz jak bylam w PL -to byl juz 8m-c..

ps. Dziewczyny uwazajcie ze sloncem. stosujcie filtry!! wczoraj w radio møwili ze nad Norwegiå - szczegolnie poludniowe wybrzeze (!) powiekszyla sie dziura ozonowa i zachodzi bardzo duze ryzyko opazen skøry!! ponadto w calym kraju jest alarm przeciwpozarowy.. z racji upalæw wszystko jest bardzo suche wiec proszå o szczegolnå uwage i nie rozpalanie ognisk i grilow w miejscach zagrozonych..

Ryba miłego relaksowania i grillowania nad jeziorkiem:tak:, fajnie , ze masz towarzystwo:-D. a gdzie dokładnie mieszkasz? gdzieś koło Lilki...

339.gif

Ana chyba burza idzie :-D. w końcu powietrze się trochę oczyści:-D
u mnie trochę pogrzmiało, ale fajnie:-D
A ja chciałam się spytać Dziewczyn które mają Norwegów. Jak tam Wasze smaki norweskie jak np. pinne siett( piszę tak jak mówię bo nie wiem jak się pisze;-)):-D bo mi szczerze to on nie smakuje:baffled: Te owcze żebra normalnie mi śmierdzą, sorki.
a jakie parówki są tutaj dobre??? Jakiej firmy???
Jadę tą położną załatwić :-D.
Do później...:-)

reklama
Załatwiłam wszystko:-D. Do położnej kolejka wiec do mnie zadzwonią jak będzie miejsce. A w przedszkolu luzik. Właścicielka fajna, przedszkole tez. Natalka od razu poleciała do dzieci, akurat jadły owoce:-D. Podpisałam że chcemy aby Natalka chodziła tam i już:-D. Mają fajnego opiekuna, hihi, ale Natalce się nie spodobał.
A jak ktoś ma urodzinki to wszystkie dzieci robią placuszki :-), fajnie.
I mogę już z Natalką przychodzić do nich jak mam wolny czas.
A z taj reklamy to tak się naśmiałam, skąd oni wzięli taką blondi :-D????

A z burzy nici :-(, tyko się ochłodziło i to wszystko. A ja u Ciebie Ana? popadało?

Do góry