reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Dziendoberek wszystkim!U mnie swieci sloneczko i to na maxa.Takze upal po calosci.Siedze w domu bo to niejest pogoda do spacerowania.Wyjde troche pozniej.Chcialabym wam wyslac jakies zdjecia ale niemam zielonego pojecia jak to sie robi?:no:Moze ktoras z was mi napisze jak sie wysyla?:-)

reklama
to racja nie ma jak spacerowac w taki upał , ale trzeba się cieszyc słońcem, bo zawsze narzekamy na tutejsza pogodę , że pada , to teraz mamy:-D

Ryba ja wklejam zdj tak:
otwieram w nowym oknie ta stronkę:http
www.imageshack.us/
i wyświetla Ci sie tabela, naciskasz PRZEGLĄDAJ i wybierasz fotke z Twojego komputera, klikasz myszka na zdjęcie i automatycznie adres sam sie wkleja,
nastęopnie ponizej jest napis RESIZE IMAGE i w ikonkez wymiarami wybierasz jaki chcesz.na końcu tabelki naciskaszHOST IT
chwile czekasz potem jak sie naładuje strona pojawiają sie trzy adresy, drugi od góry THUMBNAIL FOR FORUMS (1) jest przeznaczony dla nas , zaznaczas go , naciskasz -kopiuj-
następnie wchodzisz juz na strone BB ijak piszesz posta w tej tabelce to naciszkasz myszką i WKLEJ.POWODZONKA

NIC TYLKO SIE CIESZYC LATEM .....
2mfdlpe.jpg

Tutaj godz.23 a jeszcze jasno na dworzu.Dla mnie to szok bo pierwszy raz jestem tutaj latem i ciezko mi zasnac.Ja klade sie spac o 1 w nocy bo jest ciemno.Niemoge inaczej,to pewnie przyzwyczajenie z PL bo tam to o tej godz.juz jest ciemno jak w dup..Dobra ide wziasc prysznic i spac.Kolorowych snow dziewczyny i do juterka.Dobranoc i spokojnej nocy!!!!!!!!

na pocieszenie powiem ze bedzie jeszcze jasniej :-D:-D:-D:-D
akurat rok temu na poczatku czerwca tu przyjechalam i jakos w czerwcu bylo tak jasno z ejak w PL o 21godz. :rofl2:
dobrze ze mielismy zaslony bo bym nie zasnela :laugh2:

czesc mateczki :-)

tak peikna pogoda ze non stop na podworku siedzimy
Hania poszla na drzemke,Milenke zgarnely do zabawy dzieci sasiadow wiec ja powinnam isc do pralni dokonczyc prasowanie :blink:
ale musialam zajrzec :-)

Ana,CZarek wyszedl zupelnmie inaczej na tym zdjeciu :-) ale ma fajne niebieskie oczka ;-)

nie wiem co tam u was bo musialabym troszke poczytac,wlece pozniej i poczytam

ale sie ciesze ze moj ma jutro i piatek wolny :-) normalnie pojedziemy nad jeziorko :-)

czy wy tez macie takie butki specjalne do wody??
widze ze to dobry pomysl bo kurka zejscia do jeziorka to kamieniste strasznie jest,wiec chyba kupimy sobie takie butki,a przede wszystkim Milence

jeszcze 2 miechy i jadziemy do PL:rofl2:

hej, a ja dopiero zaraz wybieram sie nad ta wode z mala, bo mialam przechlapany ranek:crazy:

o 6:45 mala zaczela plakac i ja nie slyszalam wiec moja kochany maz przyniosl mi ja zamiast jej dac smoczka i spala by dalej:angry: wiec to byloby tyle z mojego pospania, szczegolnie ze ostatnie noce nie byly udane a dnie bardzo aktywne:crazy:

wkurzylam sie na maxa bo moj ksiaze polozyl sie oczywiscie i zamknal drzwi do sypialni:angry: potem mowil ze nie wiedzial ze jest tak rano:angry::angry:to po co sie polozyl znowu skoro bylo tak pozno juz:angry::angry::angry:

powiedzialam mu pozniej ze nie ma prawa wyjmowac jej z lozeczka jesli nie bedzie sie nia zajmowal......

mala oczywiscie marudna byla, ale po 2 godzinach marudzenia udalo mi sie ja polozyc i spala od 9 do 11... ja sie tez oczywiscie musialam polozyc i spalam za to do 12 z czyms,,,,, maz chcial sie przypodobac wiec sie nia zajal jak wstala - wielkie mi cos jak sie juz wyspal, to zaden klopot co:crazy:

och, nie wiem czy ta ciaza tak na nas dziala czy moj maz sobie przegina i trzeba by bylo go do poziomu doprowadzic:crazy:

ale nic jeszcze nie straconego do fjordu i placu zabaw mamy 800 metrow, wiec zaraz sie wybierzemy popluskac:-)
maz tez chce isc, ale wydaje mi sie to troche niebezpieczne, bo mam jeszcze stresa na niego,,,, zebym tylko nie wybuchla,, bo to i tak nic nie da,,, tylko zadyma sie skonczy:baffled:

Hejka:-D,
Agata to hormony. Ja mojego czasem to bym tak opierdzieliła !!! ale za chwile stwierdzam ze to nie ma sensu:baffled:.
Pogoda cudna :-D. A ja słyszałam ze w Norwegii lata nie ma? Co za bzdury:angry:!
Kupiłam dzisiaj Natalce basenik, taki nadmuchiwany 50x180, kółko.
Fajny, sama tyłek wymoczyłam :-D. Nawet wymyśliłam ja ciepłej wody tam napościć. Wziełam węża ogrodowego pod prysznic i podłączyłam zamiast węża ze słuchawką :-D. Ale fajna ciepła woda, miodzio:-D.
Natalka miała tylko przerwę na obiad i dalej siedzi w wodzie:-D.

To Nati w całej swojej osóbce:

ja myslalam tez malej kupic bo fajny taki basenik, ale nie mam gdzie postawic, bo niby ogrod jest, ale wlascicieli,,,,

ale moze bym jej jednak kupila to moglaby sie przy tym naszym fjordzie chlapac do woli i nie trzeba by bylo stac z nia w wodzie ciagle..... pomysle o tym

my sie kapalysmy w fjordzie, ale mala na poczatku nie chciala wejsc, a potem weszla w sukience:-)

2jbwk6t.jpg
209myc4.jpg

pomysł super Agata :-D tylko jeszcze nad pompką pomyślcie bo płucami takiego to długo by potrwało:szok:!!!
A myślę że by wam pozwolili postawic basenik w ogrodzie :-D, jeżeli są w porządku.

reklama
Agata , ale ta wasza mała jest cudna:-)

Tampeza jakbys była zainteresowana znalazłam pare wózków , ale co do wagi nie mogłam sie doszukac.
http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=1050
http://www.maked.pl/wozek-dzieciecy-spacerowy-coneco-v3-04-p-20.html

http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?Wozek_Quinny_Zapp__kolor_Capri&przedm=4726500&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F8157139%2F8159987%2F4721307&sortuj=kod

http://www.maked.pl/wozek-dzieciecy-spacerowy-coneco-v3-04-p-20.html

Ostatnia edycja:
Do góry