reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
a my dopiero weszlismy do domu, bo najpierw bylismy na obidzie u znajomych norwegow.... ale nudno bylo:-( tzn maz mial ubaw bo siedzial na tarasie z drugim mezem, bo on niezly jajcarz jest, ale ja siedzialam z dzieckiem w domu z jego zona i ich dzieckiem i oczywiscie temat tylko dzieci,,, a to przeciez mam na codzien
ale potem pojechalismy zobaczyc sie z ta moja kumpela co przyjechala z PL wczoraj to juz bylo fajnie.....kurcze ale sie ciesze ze przyjechala znowu
ale potem pojechalismy zobaczyc sie z ta moja kumpela co przyjechala z PL wczoraj to juz bylo fajnie.....kurcze ale sie ciesze ze przyjechala znowu
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Wiam wieczorem
Agatha mylam auto wieczorem, bo w dzien nie da rady, za goraco. Moj maz przychodz z pracy kolo 23 wiec i tak nigdy nie chodzimy spac przed 24, czasem kolo1. Teraz zostalo mi tylko woskowanie ale to w tygodniu.
Kasia usmialam sie, ja wole zaglowe lodzie
Bylam dzis w przychodni z mala i prawie 13 kg ma, poza tym nadal kurdupel wiec jestesmy na diecie
Sama tez bylam u poloznej po poludniu, wszystko ok, tylko tez musze uwazac na diete, bo juz 7kg do przodu. Poza tym zelazo duuuuzo ponizej normy i zapisala mi jakis mocniejszy preparat.
Agatha mylam auto wieczorem, bo w dzien nie da rady, za goraco. Moj maz przychodz z pracy kolo 23 wiec i tak nigdy nie chodzimy spac przed 24, czasem kolo1. Teraz zostalo mi tylko woskowanie ale to w tygodniu.
Kasia usmialam sie, ja wole zaglowe lodzie
Bylam dzis w przychodni z mala i prawie 13 kg ma, poza tym nadal kurdupel wiec jestesmy na diecie
Sama tez bylam u poloznej po poludniu, wszystko ok, tylko tez musze uwazac na diete, bo juz 7kg do przodu. Poza tym zelazo duuuuzo ponizej normy i zapisala mi jakis mocniejszy preparat.
agathe82
wiesz Tampeza ja tez przed 12 nie chodze spac, ale ostatnio staram sie po 23 juz lezec w lozku, bo ja zanim poczytam to tez troche minie....
a jutro zapowiada mi sie aktywny dzien - to jest to co lubie, bo innaczej mi sie nudzi. Z rana jade do sklepu z wozkami pomoc dziewczynie z PL wybrac jakis wozek bo niedlugo rodzi, a mowi ze tutaj nie wie co gdzie i jak.
Potem jade to tej co przyjechala i pojdziemy razem na kontrole z dziecmi.
A potem jade z jeszcze innym polakiem zeby mu pomoc opony oddac na gwarancje bo mu bulwy wyszly, a nawet calego sezonu nie przejezdzil.
Sporo biegania, ale jesli o mnie chodzi to jest to duzo lepsze niz siedzenie w domu, nie mowiac ze mala tez sie nudzi w domu,,,, a wiec bedzie ciekawie;-)
a jutro zapowiada mi sie aktywny dzien - to jest to co lubie, bo innaczej mi sie nudzi. Z rana jade do sklepu z wozkami pomoc dziewczynie z PL wybrac jakis wozek bo niedlugo rodzi, a mowi ze tutaj nie wie co gdzie i jak.
Potem jade to tej co przyjechala i pojdziemy razem na kontrole z dziecmi.
A potem jade z jeszcze innym polakiem zeby mu pomoc opony oddac na gwarancje bo mu bulwy wyszly, a nawet calego sezonu nie przejezdzil.
Sporo biegania, ale jesli o mnie chodzi to jest to duzo lepsze niz siedzenie w domu, nie mowiac ze mala tez sie nudzi w domu,,,, a wiec bedzie ciekawie;-)
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Fajny bedziesz miala dzien, rzeczywiscie troche biegania, ale ja tez wole tak niz siedziec w domu, zwlaszcza ze mala upierdliwa. My jutro do mini zoo, mialo byc z przedszkola, nawet juz zaplacone, ale przez strajki idziemy indywidualnie, tyle ze nie trzeba placic 2 raz
agathe82
ja tez zielona jesli chodzi o wiadomosci, bo nie mialam kiedy telewizora wlaczyc nawet dzisiaj.... podziel sie wiedza Tampeza:-)
agathe82
oj, to chyba trzeba samemu popatrzec w ta tv, ale tak sie zastanawiam ze przedszkola mialy strajkowac wiec moze to to,,, chociaz nie sadzilam ze otwarte to tez obowiazuje,,, ale kto tam ich wie
reklama