reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

to jest super
Rosemaling00092.jpg

Rosemaling00052.jpg

reklama
a my dopiero weszlismy do domu, bo najpierw bylismy na obidzie u znajomych norwegow.... ale nudno bylo:-( tzn maz mial ubaw bo siedzial na tarasie z drugim mezem, bo on niezly jajcarz jest, ale ja siedzialam z dzieckiem w domu z jego zona i ich dzieckiem i oczywiscie temat tylko dzieci,,, a to przeciez mam na codzien:zawstydzona/y:

ale potem pojechalismy zobaczyc sie z ta moja kumpela co przyjechala z PL wczoraj to juz bylo fajnie.....kurcze ale sie ciesze ze przyjechala znowu:-D

Wiam wieczorem
Agatha mylam auto wieczorem, bo w dzien nie da rady, za goraco. Moj maz przychodz z pracy kolo 23 wiec i tak nigdy nie chodzimy spac przed 24, czasem kolo1. Teraz zostalo mi tylko woskowanie ale to w tygodniu:zawstydzona/y:.
Kasia usmialam sie, ja wole zaglowe lodzie:-p
Bylam dzis w przychodni z mala i prawie 13 kg ma, poza tym nadal kurdupel wiec jestesmy na diecie:zawstydzona/y:
Sama tez bylam u poloznej po poludniu, wszystko ok, tylko tez musze uwazac na diete, bo juz 7kg do przodu. Poza tym zelazo duuuuzo ponizej normy i zapisala mi jakis mocniejszy preparat.

wiesz Tampeza ja tez przed 12 nie chodze spac, ale ostatnio staram sie po 23 juz lezec w lozku, bo ja zanim poczytam to tez troche minie....

a jutro zapowiada mi sie aktywny dzien - to jest to co lubie, bo innaczej mi sie nudzi. Z rana jade do sklepu z wozkami pomoc dziewczynie z PL wybrac jakis wozek bo niedlugo rodzi, a mowi ze tutaj nie wie co gdzie i jak.
Potem jade to tej co przyjechala i pojdziemy razem na kontrole z dziecmi.

A potem jade z jeszcze innym polakiem zeby mu pomoc opony oddac na gwarancje bo mu bulwy wyszly, a nawet calego sezonu nie przejezdzil.

Sporo biegania, ale jesli o mnie chodzi to jest to duzo lepsze niz siedzenie w domu, nie mowiac ze mala tez sie nudzi w domu,,,, a wiec bedzie ciekawie;-)

Fajny bedziesz miala dzien, rzeczywiscie troche biegania, ale ja tez wole tak niz siedziec w domu, zwlaszcza ze mala upierdliwa. My jutro do mini zoo, mialo byc z przedszkola, nawet juz zaplacone, ale przez strajki idziemy indywidualnie, tyle ze nie trzeba placic 2 raz

oj, to chyba trzeba samemu popatrzec w ta tv, ale tak sie zastanawiam ze przedszkola mialy strajkowac wiec moze to to,,, chociaz nie sadzilam ze otwarte to tez obowiazuje,,, ale kto tam ich wie

reklama
Do góry