reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
....... ale czego mam sie spodziewac po chudawym spiewaku ktory nawet jak wraca z pracy spozniony na obiad 0,5h to takim niespiesznym krokiem.. nie uwazam nikogo za wyrobnikow - niewolnikow, nikogo tak nie traktuje ale tak jak mi moj tata w zartach powtarzal "twardym trza byc a nie mietkim" i dawal przyklad "zobacz - ja taki silny jestem, ze jak scisne w garsci gøwno to mi miedzy palcami wylezie!! :-D "nie wiem - moze sie czepiam, moze trafiam na takich ludzi.. moze,moze.. nie wiem..
Właśnie Kasiu , każdy swoja marke wyrabia:tak:
wiem co masz na mysli , ale ten typ tak mam. kiedy ja przyjmowałam ludzi do pracy , z róznymi osobami miałam doczynienia:leserstwo , kombinatorstwo, narzekanie , szkoda pisac.

J. miał mu pomagac......:000000

ja tez uwazam ze trzeba byc silnym czlowiekiem. Moj maz czasem narzeka ze ja taka zimna jestem, ale ja poprostu skupiam sie na faktach i na zadaniach do wykoniania. Z moim poprzednim chlopakiem duzo przezylam i nauczylam sie co to znaczy byc twardym!!!
Na dobra sprawe powinnam mu podziekowac ze tyle sie nauczylam przy nim zanim jeszcze wyszlam za maz,,, oj to sie oplaca. Mimo iz wiele ciezkich dni bylo, ale szkola zycia tez sie liczy:-)

wiesz co Agathe czasem życie wali ostro po dupie, ale mimo to podnosisz sie.co cię nie zabije to cie wzmocni. ja myslę podobnie, i nie żałuje jakiś złych chwil.

URL]

moze tym razem uda sie wstawic zdjecie juz z innej strony bo ze stara dalam sobie spokoj

nie chce zeby to zabrzmialo ze sie chwale (nie chwal dnia przed zachodem slonca:-)) ale poza tym ze czasem ma kiepska chwile to naprawde nie jest problemowa:tak:

2wm17x5.jpg

..tak. i pomøgl.. bo On jest taki ze zadnej pracy sie nie boi i nikogo nie zostawi chociaz jest szefem i møglby sie nie przejåc.. wogøle On wlasnie duuuzo pracuje.. moim zdaniem duzo za duzo!! ale On powtarza ze lubi tak aktywnie - dobrze sie wtedy czuje choc nie rzadko ja mam o to zal bo przeciez kosztem domu, wspolnych wolnych dni..
..wlasnie wrocil 20min. temu (od7rano) i jednak zaprosil kolege na film.. eee..dla mnie ok. i tak nie musze rano wstawac.. dlatego musze konczyc Mamuski!! do zobaczenie jutro!
dbnocne buziaczki!!

reklama
Do góry