reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

a to zdjecie z otwartego przedszkola na koniku ktory od razu przypadl jej do gustu

2itk9ef.jpg

a tak wogole to mialam zaganiany dzien i mialam tez jeszcze wyjsc z mala troche na dwor ale juz nie dam rady, tyle rzeczy na raz dzisiaj i na dodatek caly zlew zapchany bo nikt w ciagu dnia nie mial czasu oproznic zmywarki:no:

reklama
bombowe zdjęcie, śliczniutkaaaa:-D ta Twoja córcia Agathe....
ja dopiero wróciłam z rejsu, jajku , ale widoki , mogłabym tak zawsze. uwielbiam tutejsze krajobrazy, woda , mosty i skały. Cezary zafascynowany całą wyprawą, nie mógł się oderwac od steru:-D, ja sie przestałam liczyc:rofl2:.fajnie tak patrzec jak twoje dziecko jest całe szczęśliwe i świecą mu się oczka:tak:.

rzeczywiscie fajne uczucie, dla takiej fascynacji w oczach to warto wszystko zrobic zeby to zobaczyc:tak: szkoda ze z wiekiem sie to traci, a nie powinno,,,, ale coz

wlasnie polozylam mala i mam czas tylko dla siebie, bo moj jest u kolegi.
Bylam z nia jednak na dworzu chwile na bujawkach ale byla juz tez zmeczona dniem, bo nie biegala po placu tylko kazala sie bujac:-p

ale super foty:-) szczegolnie te za sterem...

napisz mi jak to robisz ze wklejasz zdjecia jeden kolo drugiego? ja dalam sobie przez jakis spokoj ze zdjeciami bo mi strona nie chciala dzialac, ale znalazlam sobie inna. Dlatego tez we wstawianiu zdjec to jestem amatorka;-)

Agatha sliczne zdjecia, mala urocza, kiedy dokladnie sie urodzila, bo chyba podobnie jak moja 6 marca?
Ana zazdroszcze wycieczki, ja kocham morze i zaglowki, jestem sternikiem, a choroby morskiej nie mam tylko lokomocyjna:-). Cezary widac zadowolony na zdjeciach
Kasia, sa tacy ludzie i jakos wydaje mi sie ze coraz wiecej takich mietkich, tak jakby mlodsze pokolenie jakies zepsute bylo. Nie ma sie co przejmowac i nerwow tracic.
Marta jak minal dzien, kawa pomogla?
My dzis tez oczywiscie w przedszkolu, a pozniej mala mi padla i spala ponad 2h:szok:. W przyszlym tygodniu prawdopodobnie beda strajki i przedszkola zamkniete:no:
Bylam znowu dzis w przychodni i udalo sie bylo otwarte zepisalam sie na wizyte na poniedzialek. Zapomnialam tylko, ze mam tez wtedy wizyte z mala w innej przychodni, ale mam nadzieje ze zdaze

ale super foty:-) szczegolnie te za sterem...

napisz mi jak to robisz ze wklejasz zdjecia jeden kolo drugiego? ja dalam sobie przez jakis spokoj ze zdjeciami bo mi strona nie chciala dzialac, ale znalazlam sobie inna. Dlatego tez we wstawianiu zdjec to jestem amatorka;-)
ja używam tego programu co tobie nie działał, wcześniej korzystałam z fotosika, ale za to mi ten program przerywał i wklejałam foty bez rezultatu...

a to , że są obok siebie to samoistnie sie robi, bez pauzy po wklejeniu następnego linku do zdjęcia. a jak chce , żeby był koniec rzędu naciskam enter.

Dziewczyny jak bedziecie coś więcej wiedziec o tych strajkach dajcie mi znac, bo ja nie mam norweskiej tv , a raczej mi nie powiedza : prosze pani my jutro strajkujemy , prosze nie przychodzic:-D:-D:-D

Tampeza, moja jest z 7 lutego, ale i tak podobny wiek dzieci mamy

Ana - to juz zajarzylam, tak myslalam, ze wydawalo mi sie ze to program to robi. Poznies sprobuje bo teraz nie mam natchnienia na szukanie zdjec, jestem jakas taka zamulona po calym tym dniu:-(

reklama
zamulona!!!-Agathe i Tampeza ja i tak was podziwiam , biegacie na zakupy, po placach zabaw, na spacery , zajecia z dzieciakami po otwartych przedszkolach, ja leżałam przez 4 miechy ...i jak najbliżej toalety:-pa potem tylko spałam :-D

Do góry