reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

a pewnie!! a Dzidzia jesli juz bedzie chodzic bedzie Mamie welon niesc!! a ksiådz za glowe sie zlapie i Nas przechrzci!! :-D dobrze ze za plany i marzenia nie idzie sie do wiezienia bo ja dostalabym chyba dozywocie!!
..ale tak na powaznie.. trudny to bedzie orzech do zgryzienia bo i duzo przy tym organizacji - transport dla gosci ze strony J., spanie.. jakås kapele co to møwi i spiewa po angielsku i wogole moze jakiego wodzireja bo z racji tego ze zwiåzek mieszany o kontakt miedzy goscmi moze byc trudniej.. chyba ze wiecej wødki sie kupi i wtedy to juz niewiele bedzie mialo znaczenia!!:rolleyes2::-D

no wlasnie! agata! jesli moge Cie zapytac, i jesli mieliscie slub i jakås zabawe - jak to u Was wyglådalo? :-)
nie taki diabeł straszny ja go malują:laugh2:

reklama
:-D:-D:-D
..jeszcze tylko znajdz cos w drugå strone bo i my mamy przesrane po slubie!!!! :-D:-D:-D
2luau4i.jpg

a jak Ty Aniu wspominasz swoj slub? :-)
i reszta Mamus..? :-)
duzo mialyscie gosci? dobre jedzenie? muzyka? jakies szczegolne miejsce? zabawne sytuacje... tak tylko pytam. z czysto sympatycznej a nie wscibskiej ciekawosci.. :-)

toczywiscie wielki stres, zeby wszystko sie udało....
_teście sie spóźnili , to świadek poszedł ich szukac , w końcu on sie zgubił i było lekkie opóźnienie:-D:-D:-D
bardzo miło wspominam, łezki mi poleciały , chociaż pare rzeczy mnie ominęło bo nie kroiłam toru , nóż wyrwała mi szwagierka , uwierzycie?:-Dśmiechu warte....
a co do gości zaprośliśy dużo młodych , naszych znajomych i naprawdę tylko najblizsza rodzina , żadnych piątych wód po kisielu , czy jak to sie mówi:tak:

reklama
Do góry