reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

oj coś mi sie wydaje , że zostaną:-(
nie ciekawie to wygląda, bikini to juz 100% nie założe, a ręka najgorzej,,,,
ale to juz przeżyję, męża juz złapałam:-D
tylko nie moge nic robic a to prawa rąka , strasznie mnie bolil jak robie cos tą ręka, mój mężuś pomógl mi wykapac małego i tyle go widziałam, wybył:rofl2::crazy:....

reklama
oj biedna,,,,, no i Czarekt tez sie stresu najadl....

moja Sandra jak narazie poki sie usmiecham to nie reaguje, nawet jak sie pokloce z mezem i mi lza poleci, ale niedlugo zacznie rozumiec i tez bedzie reagowala na lzy mamy:zawstydzona/y:

Wspolczuje Ana, dostalas jakies masci, zeby zlagodzic bol i zeby blizny nie zostaly?
Agathe my tez nie chodzimy poki co do przedszkola, tylko otwartego, wiec chyba podejde jutro

Wspolczuje Ana, dostalas jakies masci, zeby zlagodzic bol i zeby blizny nie zostaly?
Agathe my tez nie chodzimy poki co do przedszkola, tylko otwartego, wiec chyba podejde jutro

żadnej maści , nic .najbardziej sie boje tego bólu jak opatrunki mi bedą ściągac za dwa dni:-(.ale na blizny wziłam sobie cepan z PL

żadnej maści , nic .najbardziej sie boje tego bólu jak opatrunki mi bedą ściągac za dwa dni:-(.ale na blizny wziłam sobie cepan z PL
A to sadysci, moze dostaniesz przy zmianie opatrunkow masc zeby szybciej sie goilo. Biedna moczyc tez nie mozesz:-(

szczerze mowiac nie stac mnie teraz na normalne przedszkole, bo to minus ponad 5000 w budzecie (3300 zabiora i 2000 za przedszkole)

ale mala zdala egzamin na 5 myslaslam ze nie bedzie taka zafascynowana. Pracownica powiedziala ze takie dzieci nie maja problemow w przedszkolu.

Ja pamietam poprostu z mojego przedszkola takiego malucha co plakal za mama ciagle, ale widze jednak ze nie kazde dziecko sie nadaje takie male.

Jak odchowam drugie to puszcze je razem i wroce do pracy:-)

to fakt wielki ubytek w budżecie to cało przedszkole..:-(
o ale jak chce wrócic do pracy to musieliśmy go oddac do przedszkola , mimo , że sie zdeklarowaliśmy na wrzesień

napewno. ja teraz jestem prawie w 5 miesiacu wiec i tak bede w domu no i po porodzie tez, ale gdybym nie byla to bym wyslala mala do przedszkola i chetnie wrocila do pracy, bo nuzy mnie to siedzenie w domu:-(

reklama
ok, dziewczyny

zbieram sie, bo wskocze sobie pod relaksujacy prysznic i poczytam sobie do poduszki - ciezki dzien mialam:-(

poczytam sobie jutro co tam nastukacie

Do góry