reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Jatez lece bo jakas zmeczona jestem, a poza tm wkurzyam sie na ojego, ylko czekam az wroci z pracy i skrce awanture:wściekła/y:

reklama
Aniu strasznie wspolczuje...:-:)-:)-(
oparzenia sa okropne

ja wyjezdzajac z PL nakupowalam mascie jak i w spreju rozne specyfiki na oparzenia....szkoda ze nie mieszkasz pos asiedzku dalabym ci...:-(

witam, u nas slonko pięknie świeci, ja zaraz idę do sklepu z Czarkiem, musze coś fajnego zmajstrowac na obiadek, ale pomysły mi sie wyczerpały, może w sklepie dostane natchnienia:-D.
życzę wszystkim miłego dzionka

hej, a ja zaraz jade tez, bo sie z kolezankami dzieciatymi na placu zabaw umowilam w parku. Pewnie sobie cos zjemy, a dzieciaki sie pobawia. Zazwyczaj jeszcze idziemy sie przejsc, ale mnie to chyba ominie, bo moja ostatnio jakos niechetnie siedzi w wozku. Najchetniej by szla i bawila sie wokol, a jak juz sie zmeczy to dopiero do wozka na 2 minuty:-D

ale to normalne, zaniepokoilo by mnie to gdyby tylko w wozku siedziala i nie ciagnelo by ja do zwiedzania swiata:tak:

Milego dzionka

Ps... w domu u mnie z mezem nadal sytaucja wionaca chlodem, ale przynajmniej sie nie klocimy i jestesmy w stanie odpowiadac w normalny sposob na pytania bez wtracania wrzutow w miedzy czasie:baffled:... to chyba juz jakis postep, bo wczoraj to myslalam ze go zaraz udusze:wściekła/y:

mój też cały szczęśliwy jak wychodzi z wózka , więc coraz częściej wychodze i nie zabieram jego gwiezdnego pojazdu:-D
a mi sie chyba wszystko przeciągnie bo Czarek zasnął , więc poczekam sobie na wyprawę na zakupki:rofl2:.

Agathe mam nadzieję, ze lody ztopnieja i szybko się pogodzicie:tak:, trzymam kciuki.
ale sama wiem jak to jest , nikt nie hce pierwszy wyciągnąc ręki i każdy ma swoje racje:tak:.

CEZARUTKI NA SPACERKU

p1000746uu9.th.jpg

my juz wrocilismy. Mala zrobila wrazenie bo caly czas sie bawila sama, nie trzeba bylo kolo niej chodzic, tylko musialam patrzec zeby sobie gdzies daleko nie poszla:tak:

zjemy obiadek i jedziemy na zakupy,,,,,, u nas lato w pelni:-)

nie sadzilam ze bedzie az tak cieplo i ubralam mala za grubo,,, rozebralam ja ale nie mialam body na krotki rekaw, wiec latala na dlugi i miala rajstopki. Na tych placach zabaw pelno jest kamyczkow wiec z golymi nogami jej nie puszcze bo sobie kolana pozdziera..... tak czy tak jej sie podobalo, mi tez bo mialam troche wolnego. Spotkalam dzisiaj dwie Polki. Jedna z 2 dzieci a druga w ciazy. Ta co jest w ciazy nie jest rozeznana jeszcze w terenie tutaj wiec wybiore sie z nia na sklepy z wozkami - podboj wozkow to jest to co Agata lubi najbardziej:-):-D

reklama
gratulacje:-)

slodko sobie paluszek sscie na zdjeciu:-D

ciekawe co ja bede miala i czy uda sie zobaczyc 12 czerwca, bo mojej znajomej nie dala sie dzidzia podpatrzec:tak:

tak czy tak to fajnie, to tez takie niesamowite miec dwie dziewczynki, moze na takie psiapsiolki wyrosna;-)

napewno beda miec wspolne zainteresowania:rofl2:

Do góry