reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

682k1nn.jpg

dziś jest nasze święto
wszystkiego najlepszego

reklama
hej Dziewczyny!!

..u mnie nic nowego.. moze pozatym ze w moich haftowankach skonczylam juz z osiolkiem i teraz tylko koszyk z jabluszkami i przechodze do prosiaczka.. pozatym jutro chyba jade do kristiansand - kontynuacja z zakupami (meble albo pralka).. pogoda piekna a ja wciåz rozmyslam i marze o wakacjach nad morzem albo wlasnym domu - gdzies tak przy wodzie.. znowu tesknota za fiordami, letniå bryzå i przestrzeniå..

Witaj Kasiu, fajnie , że masz jakieś zajecie w postaci haftowania, no i czas na to- zazdroszczę:tak:, chciałabym kiedyś zobaczyc Twoje dzieło, pochwalisz się?

a ja własnie wróciłam z krótkiego spacerku z Cezarkiem, wybrałam sie z nim bez wózka, grzecznie szedł obok, dał mi raczke i zwiedzał wielki świat:rofl2:.
miałam go zaprowadzic dzisiaj do przedszkola , ale tak kaszlał okropnie , że zrezygnowałam:-(.....

Wszystkiego najlepszego mamuski z okazji naszego swieta!!!!!!!!
:-):-):-):-)

u nas piekna pogoda,wiec nie dlugo wybywamy na podworko

Ana ty kupilas piaskownice...masz piasek do niej??
nasza stoi jeszcze bez..:nerd:
szukalismy i nigdzie takiego piasku do piaskownicy nie mozemy znalezc...podpowiedcie gapci gdzie to cos mozna tu dostac:rofl2:

Wszystkiego najlepszego mamuski z okazji naszego swieta!!!!!!!!
:-):-):-):-)

u nas piekna pogoda,wiec nie dlugo wybywamy na podworko

Ana ty kupilas piaskownice...masz piasek do niej??
nasza stoi jeszcze bez..:nerd:
szukalismy i nigdzie takiego piasku do piaskownicy nie mozemy znalezc...podpowiedcie gapci gdzie to cos mozna tu dostac:rofl2:
Lilka wiesz co z tym piaskiem to masakra, nie jestes gapciem bo tu nie ma takiego typowego:crazy:
wziełam sobie z piaskownicy na placu zabaw, ale ten piach jest beznadziejny , bo wkopałam sie troche w głąb i był mokry, więc sie ucieszyłam:-D
na zajutrz zrobil sie suchy i mąż sie śmiał , że zwiozłam cement do domu. może gdzieś z lasu przynieś?ja mam ostatnio roboty w ogrodzie to przyczję sie wieczorem
u mnie nawet w przedszkolu taki żwirowaty piasek...

..witaj Aniu..
..eeetam..powiem Ci ze haftowanie fajne ale jak robisz to z przyjemnosci i hobby a nie z braku zajec choc ciesze sie na efekt koncowy ze zrobie ladnå rzecz dla swojej Dzidzi.. J. przed wyjsciem do pracy powiedzial "idz na spacer", i pojde - 500m do sklepu.. nie wiem czy to ja taka malo kreatywna jestem czy co ale choc za oknem pieknie ja sie na to nie czuje.. nie ma z kim,nie ma gdzie.. jakkolwiek. tez wiem ze jak przyjdzie Malenstwo to moze mi sie ukrucic z wolnym czasem i wtedy zeby choc i pomysly byly to mozliwosci mniejsze...

co z tym Czarusiem biedaczkiem.. przeciåga mu sie.. a dajesz mu cos? mam nadzieje ze w koncu mu minie.. a jak Twoj kurs?

agnieszka - usmialam sie jak pisalas o swojej Lamii jak zajada wszystko i od stolu nie odchodzi!! :-D pocieszna ta Mala!! :-D ZARLOCZEK!!! :-D:-D:-D

Kasiu śliczne widoki , nie dziwota , że tęsknisz:tak:

A co do Czarusia , podawałam mu syropek co mu lekarz przepisał, ale widocznie nie podziałał, męczy go cały czas kaszel....teraz mi usnął....

Ana to mnie pocieszylas
czyli zostaje juma na placu zabaw??:-D:-D:-D
ino ja mam plac zabaw z piaskownica pomiedzy domkami to nie wiem jak by tu sie przyczaic na ten piasek by nikt nie zobaczyl hihiii :ninja2::rolleyes2::ninja2:
my zwiedzilismy wszystkie sklepy ogrodowe,ale tam piaski tylko do kwiatkow...
juz o Monterze myslalam,zeby pojechac

Ana zdrowka dla Czarusia
a powiedz mi jak iles dni go nie ma to mimo wszystko placisz za meisiac normalnie czy oni cos zmniejszaja??

Kasiu ja bym sobie pohaftowala :happy: ciekawe czy pamietam jeszcze jak to sie robi :rofl2:
ostatnio widzialam tutaj gotowe zestawy do wychaftowania obrazkow do dzieciecego pokoju i poprosilam meza zeby mi raz kupil :happy:

reklama
Do góry