reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Moja tez dzis pozno poszla spac, o 20.30 bo sporo spala po poludniu, az 1,5h co u niej niespotykane. Teraz ogladam powtorke z eurowizji, ale oczywiscie sie spoznilam i tylko wyniki zalicze:-D

reklama
nic nie straciłaś z eurowizji:-D
może jedynie występ francji i hiszpani:):rofl2::rofl2::rofl2:
mój tez juz dawno śpi, ale słysze jak kaszle , juz było oki no i znowu wróciło:-(. Myślę, że jutro zaprowadze go do przedszkola, powiem im , żeby go tylko oszczędzały na tym dworze:-D....(ha ha i tak bedze siedział na ziemi:crazy:)
a ja dzsiaj popołudnie na dworzu , w cyrku zaliczyliśmy pół godziny:-D, Czarek stwierdził , że bardziej sie wybawi na zewnątrz i afere wykręcil na maksa , wiec nie chcielismy siac zametu i wyszlismy , ale powiem Wam szczerze , ze jakos mnie nigdy nie ciągneło do takich widowisk ,a po drugie szkoda mi zwierzątek:-(. no i tyle było cyrku:-D....ale w jego zachowaniu. za bilety daliśmy 350kr od gł:-Dowy.

Moja tez cos kaszle i to dopiero teraz, w dzien bylo ok.
Mowisz w cyrku, nigdy nie bylam, mam nadzieje ze choc raz w zyciu sie wybiore:-)
Moj malzonek znowu w pracy, czekam na powrot, zeby isc spac:sorry2:

A mnie moj wkurzyl i nie chce mi sie z nim gadac:wściekła/y: podobno ostatnio jakas agresywna jestem,,,,, ale coz hormony robia swoje

nie usprawiedliwiajac jego, bo nalezalo mu sie dzisiaj:tak:

nie wiem czy masz polską tv , ale jak masz tvn , to widzialas dzisiaj final tańca z gwiazdami?pudzian:szok: PRZEBRANY ZA SHREKA kotra Walach:tak:

A mnie moj wkurzyl i nie chce mi sie z nim gadac:wściekła/y: podobno ostatnio jakas agresywna jestem,,,,, ale coz hormony robia swoje

nie usprawiedliwiajac jego, bo nalezalo mu sie dzisiaj:tak:
ja to slysze od kiedy czarek sie urodzil:-D
ale czasem sama sie łapię , że przesadzam , i jestem zgryźliwa:rofl2:,nie wiem czemu sie tak wszystko poprzestawiało w mojej głowie:laugh2:
ale tak jak piszesz należało sie , dzisiaj myślałam , ze wyjde z siebie , znowu obiadu nie było, a jak jestem głodna to jestem złaaaa:-D na dodatek nie nakarmil czarka bo podobno nie chcial i dał mu banana i jogurt-na obiad, myślałam , że oszleję:wściekła/y:
no i sie mu oberwało!!!no ale nauczyłam sie pare rzeczy przemilczec bo chyba zwariowałby ze mną.

wiecie co ja zmykam do łóżeczka,pa

ja tez przemilczam duzo rzeczy ale czasem wybucham jak sie nazbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niestety nie mam juz pl tv bo jak sie przeprowadzilismy to wlasiciel nie pozwoli zawiesic anteny:-(

Ja tez duzo przemilczam i ogolnie jestem bardzo spokojna, az sie uzbiera i wtedy wybucham:wściekła/y:
My nie mamy polskiej tv, tylko 4 norweskie programy. W wakacje chce kupic antene w PL, bo juz mnie denerwuja te programy tu. Kompletnie nic nie ma.

ja lece spac,,,dobranoc wszystkim

z mezem odbyla sie rozmowa i to bez awantur, ale nie przyniosla zadnego skutku.... chyba obydwoje jestemy w ciazy:-)

reklama
Tampeza - nie kupuj talerza bo tutaj mozesz kupic tez tanio, a po co masz tyle pakowac, bo talerz zajmie ci sporo miejsca. Kup sam dekoder a na miejscu kup antene, bedziesz miala przy okazji gwarancje na miejscu, gdyby ci przy burzy poszla - a zdarza sie to, bez chalasu. Mojemu znajomemu poprostu nagle przestalo dzialac:szok:

Tak czy tak to najpierw pogdaj z wlasicielem, bo jak podpiszesz umowe i okaze sie ze nie mozesz zawiesic, to bedziesz placic za cos czego nie uzywasz:-(

Do góry