reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

chyba przestane te eurowizje ogladac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie Zdziwie Sie Jak Wygra Rosja , Lilka Slyszysz Komentarz Na Poloni?wszystkie Byle Republki Zsrr Glosuja Na Rosje

no porazka
jak te panstewka dupe liza tej rosji
ja nei wiem czy oni nadal sie jej boja czy co???
porazka :baffled:

Ale wstyd!!! OSTATNIE MIEJSCE masakra!!!

przynajmneij do finalu sie dostalismy...
w tamtym roku nie udalo nam sie to...

moje podsumowanie: NIE MAMY SASIADOW I ZASTANAWIAM SIE CZY NAPEWNO W EUROPIE LEZYMY :crazy::crazy::crazy:
wszyscy po sasiedzku sobie punkty daja a nam tylko Polonia z Angli i Irlandi dala !!
jakby nie Polonia to bysmy mieli jako jedyni 0 punktow
porazka!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze zeby tyko Grecja nie wygrala:no: nastepna Britney,,,, i kurcze denerwuje mnie jej zachowanie,,, takie plastikowe panienki:wściekła/y:

chyba jednak hormony mi szeleja:-(

a ja zła jestem ze Ruski wygraly :baffled::angry: a ciacho moglo sobie koszule zapiac a nie..
juz milion razy wolalabym te Ukraine czy Grecje.....

mnie juz meczy ta piosenka z Grecji, nie jest za gleboka i chyba caly czas jeden rytm sie przewija... takie greckie polo ... grepolo:laugh2:

:-D:-D:-D:-D:-D

.... jesli chodzi o reprezentacje Polski na tegorocznej Eurowizji to mysle ze mogl miec tu wplyw wlasnie fakt ze panna nawet nie jest Polkå, nie møwi po Polsku i chyba nawet nie byla w Polsce.. wiec co to za reprezentacja i kraj ktory nawet nie potrafi wystawic wlasnego artysty.. tak tez myslalam ja od samego poczåtku.. i skonczy sie na tym ze nie wyslemy nikogo w przyszlym roku bo nie bedziemy mogli.. reszta mnie nie interesuje. moze nawet wygrac Grecja choc ona rzeczywiscie taka druga Britney - zresztå kazdy glosno to mowi...

Isis ma meza Polaka ( sama ma korzenie polskie) :tak::tak: ktory jest wsciekly ze Leszczynski gada ze Isis to byl facet :-p

Ale masz fajnie Kaśka ze rodzisz latem, a Agata i ja dopiero na jesień....

ja i Aga tez na jesien rodzimy :-p:rofl2:

moja sie urodzila 47 cm wiec byla mala, mialam wiec troche body w 50 i kilka ubranek. Ale znowu tez nie ulewala wiec nie trzeba bylo ciagle zmieniac. Norwedzy kupuja bardzo czesto w rozmiarze 62 i dlatego nie dalam rady uzyc nawet skoro moja byla mala i rosla wolniutko... poprostu bylo tego za duzo:tak:

Agata moja Hnaia tez malutka bo 48cm
a ja nastawilam sie na wieksze bobo (bo mowia ze kazde kolejne dziecko jest wieksze-Mila miala 54cm) wiec mialam same ciuszki od 62 :-) dlatego Hania mi sie dlugo w nich topiła :happy:

no nic...fajnie ze Norwegia tak wysoko skonczyla,chyba 5 miejsce co???
no sie nie spisalismy:no: kurka a jakos 200tys Polakow tutaj jest...buuuuu

reklama
chyba przestane te eurowizje ogladac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no porazka
jak te panstewka dupe liza tej rosji
ja nei wiem czy oni nadal sie jej boja czy co???
porazka :baffled:
przynajmneij do finalu sie dostalismy...
w tamtym roku nie udalo nam sie to...
:-D:-D:-D:-D:-D
Isis ma meza Polaka ( sama ma korzenie polskie) :tak::tak: ktory jest wsciekly ze Leszczynski gada ze Isis to byl facet :-p
no kurcze Lilka , ale sie wkurzyłaś
a co do tej Isis to gdziesz czytałam , ze ma korzenie pol:rofl2:. ogolnie pozytywnie ocenianią jej występ , ale mi sie ona nie widzi.

no ja tez nie jestem za nia za bardzo
fajnie ze sie dostala...

piosenka Rosyjska byla anwet ok,ale sam fakt ze Ruski...ja nie wiem...chyba Polska powinna dac sobie spokoj z tym konkursem,bo jestesmy beznadziejni :baffled: i nie za bardzo lubiani :dry:zeby nawet po 1 punkcie nie dostac od sasiadow noooo:dry:
rozczarowana jestem....

DzieńDoberek:-),
Wczoraj mi net padł:-(, a ja zaraz potem. Nie wytrzymałam do końca głosowań.
Moja Natlaka też była spokojna, co piersi i spać :-D. Nie chorowała, nie ulewała.
Tylko ja czasem zrobiła duuużą kupkę to zrobiła pod same pachy:baffled:, dziwne.
Nawet papmers nie wytrzymał takiej ilości:sorry2:.
A będziecie używać pampersów czy tych pieluszek wielorazowych? Nie wiem czy tutaj są, bo na wyspach to dają nawet pieniądze za to że nie muszą wywozić śmierdzących pieluszek. Ale ja chyba będę miała te śmierdzące śmietniki.
A Natalka była tak przyzwyczajona do "papers-ów" że jak założyłam jej inna pieluszkę to od razu miała odparzoną pupcie:sorry2:.

będę miała trochę ludu i muszę zmywarkę włączyć bo nie mam naczyń, hi hi

Udanej i Miłej Niedzieli :-DBabeczki !!! !!! !!!
Pogoda suuuuper:-)(cieszmy się póki jest)!!!

hej

ja uzywalam tylko pieluszek jednorazowych i ani razu jej nie zakladalam innych. Nie odparzala sie i tylko czasem wychodzilo cos na body, ale to raz na jakis czas;-)

My sobie pospalysmy rano, teraz mala robi kolejna drzemke, a potem idziemy na taka mini plaze blisko nas. Mieszkamy przy fjordzie i jest tez tam plac zabaw. Moze ktos bedzie tam z dzieci, to mala sie pobawi.

A teraz lece cos zjesc, bo wstyd sie przyznac, ale jeszcze nic dzisiaj nie jadlam:zawstydzona/y: ale zaraz wszystko nadrobie:tak:

Czesc dziewczyny
melduje ze zyje, ale w srode sie znowu czyms zatrulam i az do wczoraj mnie trzymalo. Nie wiem co sie dzieje z moim zoladkiem, juz chyba z 5 raz cos mi zaszkodzilo w tej ciazy, to wiecej niz w ciagu ostatnich 10 lat:wściekła/y:
Poczytalam co u was, ale wszystkiego nie jestem w stanie nadrobic. Nie ogladalam eurowizji, tylko przegladalam, ale nie udalo mi sie zobaczyc ani POlski, ani Norwegii, szkoda.
Jestem tez na tym forum norwegia, ale racja tam strach o cokolwiek zapytac i wyrazic swoje zdanie, dlatego zadko zagladam.
Co do witaminek to dawalam malej to samo co Ana, norweskie w plynie ale skonczylam jakies 2 tygodnie temu. Teraz lato, pelno warzyw i owocow to nie bede dawac. Tran caly czas podaje, tylko ze moja lubi, zreszta ona wszystko lyka. Az wstyd jak idziemy do kogos to zamiast bawic sie z dziecmi to nie wstaje od stolu, jak siedzimy 2 h tak 2h je, nawet od innych z talerzy sciaga:szok:
Na finn nic jeszcze nie kupowalam, ale caly czas szukamy samochodu wiec to bedzie chyba nasz pierwszy zakup

Czesc dziewczyny
melduje ze zyje, ale w srode sie znowu czyms zatrulam i az do wczoraj mnie trzymalo. Nie wiem co sie dzieje z moim zoladkiem, juz chyba z 5 raz cos mi zaszkodzilo w tej ciazy, to wiecej niz w ciagu ostatnich 10 lat:wściekła/y:
Poczytalam co u was, ale wszystkiego nie jestem w stanie nadrobic. Nie ogladalam eurowizji, tylko przegladalam, ale nie udalo mi sie zobaczyc ani POlski, ani Norwegii, szkoda.
Jestem tez na tym forum norwegia, ale racja tam strach o cokolwiek zapytac i wyrazic swoje zdanie, dlatego zadko zagladam.
Co do witaminek to dawalam malej to samo co Ana, norweskie w plynie ale skonczylam jakies 2 tygodnie temu. Teraz lato, pelno warzyw i owocow to nie bede dawac. Tran caly czas podaje, tylko ze moja lubi, zreszta ona wszystko lyka. Az wstyd jak idziemy do kogos to zamiast bawic sie z dziecmi to nie wstaje od stolu, jak siedzimy 2 h tak 2h je, nawet od innych z talerzy sciaga:szok:
Na finn nic jeszcze nie kupowalam, ale caly czas szukamy samochodu wiec to bedzie chyba nasz pierwszy zakup
no to porażka , dobrze , że juz doszłaś do siebie, faktycznie pisałaś juz pare razy , że cie żołądek boli:-(, nie przyjemna sprawa.a co do forum to chyba cie tam wdziałam....Tampeza....:-D
ja tez małego faszeruje teraz owocami i warzywami , zreszta wciąga je jak odkurzacz:-D szkoda , ze z obiadkiem czasem cienizna:-(.
1041.gif

reklama
hej

a my dzisiaj dwa razy na dwrozu, raz na placu zabaw, a potem na plazy ze znajomymi. Posiedzielismy troche u nas rezultatem czego bylo to ze Sandra wyladowala w lozku dopiero teraz:zawstydzona/y: ale szkoda mi jej bylo klasc jak tak sie cieszyla goscmi,,, towarzyska dziewczynka:tak:

Do góry