reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

moja Mila tez nei spi :baffled:
zmeczona jest napewno ale kurka nie chce sie dac polozyc

gdzie te czasy kiedy szla sama spac o 20 :laugh2::-p

ja tez nie kupuje jakichs drogich rzeczy Milenie
choc ostatnio inaczej na to patrze i np.kupuje drozsze ubrania bo wiem ze to Hania jeszcze ponosi
ale to mowie o spodniach jeansowych,kombinezonach zimowych,kurtkach....bo bluzki Milena wszystkie ma poplamione i non stop musze jej dokupywac jakies nowe na wyjscie
ja nei wiem co sie dzieje...co je lub pije znajduje sie na jej bluzce:dry:

reklama
finn.no - Norges st�rste markedsplass. Annonser for kj�p og salg av nytt og brukt, eller ledige stillinger.
myślicie o wózkach tego typu. Są jeszcze takie z nakładanym nocidełkeim że do samochodu mogę włożyć. A kupowałyście coś z finn.no?

my na finie co chwile cos kupujemy
ogolnie mam suszarke,lozeczko dla Milenki takie juz doroslejsze,lodowke...

a ten wozek bomba!!! strasznie mis ie podoba i cenowo tez super!!
ja wlasnie chce 3 kolowy bo na tutejszym terenie wygondniej sie takim jezdzi
i koniecznie na pompowanych kolach

bailego wozka jeszcze nigdy nei widzialam :szok:
ale swietny wozio :tak::tak: (zapisze go sobie :-p)

ja z finn nic jeszcze nie kupowalam, bo uzywalam do szukania samochodu, ale ostatecznie i tak kupilam z komisu.

3 kolowe wozki na tutaj sa fajne, tez mialam chec na taki. Ale ostatecznie kupilam mutsy, ogolnie mi sie zawsze podobal i jest bardzo stabilny - nie da sie go wywrocic chocby mala w nim skalala. Ale glownym powodem wyboru akruta tego wozka byl taki ze dalam rade go spakowac do bagaznika forda ka:-) fakt ze zdejmowalam kola za kazdym razem, ale to jest bardzo latwe, wystraczy przycisnac.

Ogolnie mimo ze spotkalam sie z roznymi opiniami to my jestesmy zadowoleni i jeszcze jedno sie na nim wychowa.

Dokupialm tez jeszcze taki malutki wozeczek tez firmy mutsy nazywa sie spider. Sklada sie do minimalnych rozmiarow, a Sandra jest juz na tyle duza ze moze spac na pollezaco, wiec ten bedzie dla niej. Teraz go woze ciagle w samochodzie, ale jak ide na spacer to zawsze biore ten wiekszy mutsy - prowadzi sie super;-)

jest taki jeden wozek teraz na rynku, ktory mi sie bardzo podoba. Moi znajomi maja i juz go przetestwoalam, jest super, tyle ze troche drogi nowy. Nazywa sie Teutonia Spirit S3. Sklada sie do bardzo malych rozmiarow (nie az takich jak mutsy, ale tez maly) jest lekki i naprawde fajnie sie go prowadzi. Jak dla mnie rewelka:-)

NO fajne te wozeczki, bialy sliczniotki, no ale na 300 dni deszczu to chyba nie najlepszy pomysl:rofl2:.
no czarek spi:laugh2:

no rzeczywiscie niezly patent:-)

ja sie bede zbierac za chwile, bo chcialam sie wczesniej polozyc spac a jeszcze porzadny prysznic mnie czeka.

Ostatnio cos mi sie takiego zrobilo z wlosami ze musze je porzadnie wysuszyc zanim zasne bo jak nie to wygalam okropnie na nastepnego dnia. Troche sie z tym wszystkim zejdzie, jak zwykle,,,,, chyba czas zaczac;-)

reklama
Do góry