reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

nie wierze , ja myslałam , ze takie bajery troche są droższe!:rofl2: i , że to po 400 kr to jakaś lipa!

reklama
Cześć Babeczki!
Mam wizytę w szpitalu we wtorek!!! ale szybko
No i sie dowiemy czy mój wymarzony chłopak, czy druga dziewczynka. Ale najważniejsze żeby było ZDROWE BUBU :-D!!!
A na dzień dziecka w bergen dla katolików będzie odprawiona polska maszą św o 13 na górze FLOYEN i po mszy "wczasy pod gruszą", każdy ma wziąć grilla, koce, itp.
My idziemy, będzie na pewno fajnie : ).
A moja Natalka wzieła pożądnego łyka drinka teściówki!!! Małpa nie wie gdzie szklankę postawić:angry:!!! Mała normalnie pijana!!! ale na szczęście już śpi, ale jutro będzie miała kaca. A ta małpa nic!!! wyobrażacie sobie:szok:!!
byle do niedzieli:-(!!

no kurka napisalam posta i mi sie strona zawiesila przy wysylaniu i dupka :angry:

wiec pisze jeszcze raz

Agata po czesci racja z tym wozkiem ale ja mam za soba 4 wozki ( w tym 2 mam tutaj) i nigdy nic mi sie przy nich nie popsulo,wiec dlatego wole kupic wozek w PL bo zawsze znacznie taniej,wozki w bogatej gamie kolorystycznej no i wiekszy wybor

Ana zdecydowalam sama gdzie pojedziemy nad morzem :-p
teraz trzeba znalezc wolne meijsce w tej miescinie do spania:happy:

Marta - masz szybko wizyte bo robia usg w 19 tygodniu a ty chyba jestes w 18, wiec dlatego.

Ja mam usg 12 czerwca

Nic sie nie przejmuj, moja w Polsce sciagnela jakos (nie mam pojecia jak) puszke piwa mojego kolegi i tez sobie lyknela,, ale tylko troche i do tego wylala na siebie. Chyba jej nie smakowalo bo sie poplakala:-)

a jesli chodzi o monitorki to oczywiscie mozna kupic drozej , ale ceny zaczynaja sie tak od 400 koron. Ja uwazam ze nie ma sensu kupowac bardzo drogich, bo te tansze tez sa na gwaracji, ale jak ktos chce miec na dlugi czas i miec porzadne to czemu nie.

Kazdy wybiera wedlug swojego uznania:-)

a jesli chodzi o monitorki to oczywiscie mozna kupic drozej , ale ceny zaczynaja sie tak od 400 koron. Ja uwazam ze nie ma sensu kupowac bardzo drogich, bo te tansze tez sa na gwaracji, ale jak ktos chce miec na dlugi czas i miec porzadne to czemu nie.

Kazdy wybiera wedlug swojego uznania:-)
chyba mnie przekonalas:laugh2:

ja poki Sandra nie podrosnie jeszcze troche to nie bede jej kupowala drogich rzeczy bo bede sobie tylko w plecy plula jak cos sie z tym stanie. A tak jak spadnie, albo sie rozwali to nie bedzie az tak zal;-)

589.gif
MOJ JESZCZE FIGLUJE
NIE CHCE SPAC.....

reklama
Do góry