reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Kasiu miłego spacerku, co za romantika ...przechadzka i truskawki:-)
troche zazdroszczę. buziaki

no i chalke mozna sobie zrobic, ale na dobra sprawe jak masz dobry piekarnik to mozesz sobie zrobic tez w piekarniku. Maz czesto robil chleb albo bulki i mowi ze nie powinno byc problemu, a piekarnik mamy beznadziejny.

chcemy wymienic, ale juz na cos lepszego wiec narazie odstawiamy to na pozniej, sa inne wydatki:-)

no wlaśnie te wydatki , u mnie bida:szok::szok::szok:
a jeszcz wyjazd do PL I wakacyjne atrakcje , sama wiesz jak kaska sie rozchodzi:-(. pewnie tez poczekam z tym sprzętem:-(.

nic mi nie mow o kasie, bo by zawsze przed wyjazdem oszczedzamy, a potem znowu jestesmy splukani,,, w baku pustki na koncie resztki i czekamy do przyszlego tygodnia,,,, och niech sie ten okres juz skonczy bo czuje sie jak biedak:wściekła/y: ale to zawsze tak w okresie przed i po PL.

Trzeba przeczekac;-)

no wlaśnie.wyobrax sobie , ze przez to , ze czarek chodzi do przedszkola zabieraja nam ta kase na niego , coś kolo 3000 kr, wię tyle nam ubywa a do zapłacenie w czerwcu mamy za maj plus za czerwiec, razem 5000 kr:-(, wiec lekko nie jest. byloby kororowo gdybym ja też miała pracę. w głowie mi sie kotluja wszystkie rachunki:szok:, ten jeszcze z łodzia cos kombinuje , bo syn szefa chce sprzedac!!!!

typowe dla facetow,,, mojemu ciagle musze wybijac cos z glowy, bo ciagle cos znajdzie na internecie co musi miec. Kino domowe juz mu wybilam narazie, ale ostatnio byla klimatyzacja albo odswiezacz powietrza. Chyba tez nowa kuchenka teraz jest na topie,,, ciagle mi tylko przesyla linki na neci:wściekła/y:

miedzy facetami nie ma roznicy, czy to Polak czy Norweg

mojej znajomej maz to ciagle kupuje sobie jakies zabawki,,, ona mowi ze juz miejsca nie ma:no:

tak na marginesie
Agata lubisz zmywac?
bo ja ani sprzątac ani zmywac, co za gospodyni ze mnie:rofl2::-D:-D:-D , ale gotowac owszem:tak:. fajowo byłoby gdybyśmy mieli małych pomocników

a ja słyszałam , że ktos tu kupil sobie na raty( bo jakos 25 tyś koron )
sprzet do samochodu , jakieś ekraniki wieże , , playke , monitory i inne gadżety,a bida i dziecko w drodze , to jest chore!!!facet spełnia sobie zachcianki z dzieciństwa:-D:-D:-D.

reklama
wogole nie lubie nic robic w domu poza prasowaniem,,,, ale lubie miec czysto, jak sie juz wezme to nie skoncze zanim zrobie i potem padam,,, ale do perfekcjonistek to nie naleze i jak mi sie nie chce, to nie robie:tak:

ale zmywanie jest beznadziejne, myslalam ze jak bede miala zmywarka to bede miala czysto, ale sie przeliczylam, bo zmywarke tez trzeba oprozniac regularnie zeby miec czysto, bo brudne rzeczy znowu laduja w zmywaku:-) ale tez zostaja garnki ktorych nie da sie do zmywary,,, wiec to roznie bywa u nas,,, czasem poprostu zamykam kuchnie i tam nie wchodze:-)

a gotowac, to nie za czesto, bo maz gotuje, ale ja za to musze zmywac:wściekła/y:

za to jak mam czysto w domu to mi latwiej na bierzaco cos robic, jak zapuszcze to musze miec wene, ale wtedy to juz przestawiam meble jak tydzien temu:-D

Do góry