reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Agathe mi tez sie szykuje wesele w czerwcu, sukienke juz kupiłam jakiś czas temu , (jejku jak mi sie podoba), tylko teraz jest problem , bo mi sie przytylo a wtedy juz była na styk , albo naprawdę wezme sie za siebie , albo nowa kiecka:-(

Marta, rubella vaksine to jest szczepionka przeciw rozyczce. Moj lekarz wiedzac ze jestem z PL i ze nie mam zadnego dowodu na to ze mialam, to robil mi padanie krwi na wykrycie. Wyszlo pozytywnie, wiec jest ok.

W Pl to chyba kazdy jest szczepiony przeciw rozyczce, ale jak chca sprawdzac to prosze bardzo, ja nie mam nic przeciwko;-)

wiecie co, jakos nie moge znalesc fajnych butow w Norwegii. Kilka widzialam ale nie podobaly mi sie na tyle zeby na nie tyle wydac:-(

a do tego zlapalam lenia jak weszlam do domu i w koncu nie poszlam na plywanie:-( no coz zaraz bede klasc dziecko bo przyjechala od dziadkow,,, nawet do domu nie chciala wracac;-)

wiesz co ja tez nie mogłam nic fanego tutaj , aż w końcu stwierdziłam , ze eleganckie to kupie w PL, a tutaj to tylko sportowe i fundnęłam sobie ecco (takie zlote:-D)
i do niczego mi nie pasują, ale sie tym nie przejmuję:-D

..ja tez mam problemy z plecami..wogole coraz mi ciezej.. ale nie jak chodze - bo wtedy to nogi najbardziej cierpie, tylko wlasnie w nocy.. brzuch i plecy bolå, mam "syndrom niespokojnych nøg" a jak obudze sie w srodku nocy i leze na plecach to strasznie boli i ruszac sie niemoge.. cøz..takie uroki..
marta tak - USG bedziesz miala w szpitalu miedzy 17-19tc i zawiadomienie o dacie i godzinie przyjdzie pocztå.. agata korzystaj z tego basenu!! :tak: ja tez czekam na 26-go - dzien otwarcia po miesiecznej przerwie tyle ze u mnie nie ma zadnych konkretnych zajec - tak poprostu we wlasnym zakresie - dla formy.. ania!! a ja kupilam swojej Dzidzi taki sam sliniaczek z zabkå jak ma Twøj Urwisek na zdjeciu!! :-D

..to fakt ze wybor w butach majå mniejszy - no nie liczåc tych sportowych, ale da sie tez cos znelezc.. tyle ze rzeczywiscie wydac duzo trzeba.. :baffled: a te zlote "ecco" to fajne muszå byc!! :) :tak:

bardzo lubie basen i bede sie pilnowac nastepnego tygodnia, tym razem wszlam do domu mialam tylko chwile a musialabym jeszcze zjesc i przygotowac wszystko,,, niezle musialabym sie napocic, zeby zdazyc i w miedzy czasie dziecko mi przywiezli,,,dalam sobie wiec spokoj;-)

nie pomyslalam bo moglam kupic w Polsce, bo akruta takich jasnych nie mam, a do sukienki na slub to musza byc eleganckie. Sportowe to zawsze tutaj kupuje bo i tak sa tansze;-)

reklama
shoe_detail_1426354478.jpg
tak wyglądają

dziewczyny współczuje z tymi bólami, pamietam jak to było i nie zazdroszczę , ja nigdy nie spałam na plecazh , lekarz mi mówił , że najlepiej na lewym boku, ale nie wiem dlaczego:rofl2:

Do góry