reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Kasiu podrzuc chalke :-)
kurcze uwielbiam z kruszonka mniam
ale i ja zjem w sierpniu (oby oby,bo pojade w 33tc. :szok: )

czesc babeczki
spuscilam powietrze odnosnie auta
nie bede sie stresowac jakims typkiem,ino przebolec nie moge ze oszukal nas na jakies 20tys.kr :dry: bo o tyle auto byloby tansze z takim pzrebiegiem

chce jakos wynagrodzic Czarkowi to siedzenie w domu tutaj i planuje grube akcje:-D wycieczki , zwiedzanie , zoo, jakis wypad na wieś . mam nadzieje , że nie osaczy mnie rodzinka , ale wiesz jak to jest:-D. bardzo sie ciesze , że jadę , strasznie tęsknie:-:)-:)-(. szkoda , ze w lipcu będę musiała sie wyprowdzic z gdyni , przenosimy sie do teściowej:rofl2:.

Ana ja tez w glowie robie mega plan co zwiedzic,gdzie pojechac:happy: zeby sie z Milenką rozruszac
a maz zrobil trase pt.zwiedzanie calej rodziny i wszystkich przyjaciol :szok: co jak policzylam zajmie nam z 11 dni :angry:
a ja chce do Krakowa,Zakopanego itd :rofl2:
i o morze zachaczyc w drodze powrotnej :happy:

dziewczyny jaka miejscowosc polecacie nad morzem??
chodzi mi o to by poczuc klimat wakacyjny,stoiska z jedzonkiem,plazowicze itd.
cos a'la Kolobrzeg bo tylko tam bylam :nerd:

reklama
ja polecam , niech pomysle GDYNIĘ:-D:-D:-D
. NO ALE NA POWAŻNIE:
*miło jest na REWIE( mała wioska , ale blisko do gdyni, morze piekna okolica , plaża pioasek , nic dodac nic ując , pięknie)
* Sopot, (molo, zwiedzanie przy okazj gdańska , gdyni , plaża , imprezy na plaży , mnóstwo atrakcji, minus to ceny pokoi)
*Dębki, (mnóstwo wczasowiczów , mini lunapark , fajne jadło, piękna plaża , obok tej miescowości pełno miłych miejsc,)
*Łeba!!!!!!!!!!!!!!!!! , (piekne miasto , plaża , straganiki , jedzonko też dobre,wydmy-opcja na pieszo albo dojazd bryczką)
* a gdzieś , gdzie jest spokojniej to polecam jak juz kiedys pisałam Stilo(po prostu przepięknie!!!)

Lilka tylko nad morzem to jest tak , ze trzeba z dużym wyprzedzeniem rezerwowac pokoje, nie to co w górach . jak ostatni raz tam byłam to już na przed ostatniej stacji górale krąża po pociągu i szukaja wczsowiczów:szok:

Ana dzieki!!!!!
a080.gif

poszukam w necie jakichs wolnych miejsc
jejku jak sie nie moge doczekac wakacji!!!
e035.gif

141uq28.jpg
no!! to teraz ja poplacze!! JA TEZ CHCE NAD MORZE!!
141uq28.jpg

.."wszedzie dobrze ale w domu najlepiej" - tu sie zgodze.. ja od poczåtku lipca zostane tutaj sama. mam dwie mamausie ale Daria jedzie na 1,5m-ca do PL a Aina przeniesie sie na lato do Ulvik - ma tam dom i nie dziwie sie bo tam piekna pogoda,turysci, znajomi i do miasta blizej.. J. dzis rano powiedzial mi ze przeciez i ja moge pojechac jak tylko Dzidzia oswoi sie do zycia poza brzuszkiem, ze moge tam zaostac ile bede chciala i choc z tesciowkå tez mam dobrze - no wlasnie!! - bede jak gosc! - ani glosniej pierdnåc, a zyc bede w 1pokoju i czaic sie do lodowki - zawsze tak mam...a w TV "hotel Cezar" i inne takie
emocje24.gif
..
:-( i predzej czy pozniej ciågnåc mnie bedzie do tego zapyzialego Hovden..
kurcze - ja naprawde nie przepadam za tym miejscem... :zawstydzona/y:

OJ Kasiu , bedzie ciężko , ale dasz radę, chyba nawet nie bedzie cie obchodzilo gdzie mieszkasz jak urodzisz , nie bedzie czasu na myślenie:-D

9s8lz5.jpg

reklama
hej dziewczyny

jesli chodzi o Debki to wlasnie tam spedzilam 3 tygodnie w kwietniu, moj wujek ma tam hotel. Jest to mala miejscowosc, ale praktycznie w lesie (rezerwat) bardzo ladnie i w sezonie wszystko czego potrzeba. Zawsze tez mozna sie ruszyc w okoliczne miejscowosci, ale tego miejsca nie mozna porownywac z Kolobrzegiem. To nie to samo, bo to mala miejscowosc, wiec musisz sie zastanowic gdzie chcesz jechac.

Moja corka wlasnie pojechala do dziadkow na obiadek wiec mam troche wolnego, ale caly dzien robilam wiec ide sie chyba polozyc, bo mi plecy dokuczaja:zawstydzona/y:

poleze na plasko 30 minut i mi przejdzie:-)

Do góry