reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

hej Iza! rzeczywiscie dlugo Ciebie u Nas nie bylo!! :wściekła/y: ale fajnie ze sie znowu pokazalas!! :-) zazdroszcze Ci z tå przeprowadzkå (i nie zazdroszcze bo przeprowadzek nienawidze!!:wściekła/y:), ale tez juz bym chciala bo przeciez tak niewiele czasu mi zostalo.. poki co wczoraj z moim pieknym ustalilismy co potrzebujemy i w przyszlym tygodniu mam zamiar rozpoczåc zakupy.. mam nadzieje ze to wszystko znowu sie nie przelozy na niewiadomo ile w czasie (tak jak pisalam w powyzszym poscie ten chlopak ktory nam wykancza mieszkanie w tej chwili jest w szpitalu z dziewczynå na porodowce).. milego dnia!! i uwazaj ze sloncem na tym balkonie!! wejdz glebiej w krzaki!! :-D

reklama
NO MARTA MASZ JAZDY Z TA TEŚCIOWĄ , JA NIE CIERPIĘ JAK KTOS PO MNIE PORAWIA , JA MAM TAKA SZWAGIERKĘ , teściówka spoko , ale nie cierpie jak ktoś wchodzi na moje terytorium:-D:-D:-D

ALE dziewczynki macie teraz na głowie , na ostatnich nogach i jeszcze przeprowadzki , naprawdę współczuję, ale wiecie co , mnie tez to czeka , ale nie wiem dokładnie kiedy , moze jak wróce z wakacji z PL , PRZEPROWADZAM SIĘ DO NOWEGO MIESZKANIA , KTORE NASZ WŁAŚCICIEL REMONTUJE , BO JEST W LEPSZYM STANIE I WIĘKSZE , ALE CHYBA DROŻSZE, a ile stoja u was mieszkania?

marta wyluzuj z tå tesciowå i nie stresuj za bardzo.. :no: ten gatunek tak juz ma i najwazniejsze ze kwasow Ci nie robi.. juz tylko kilka dni zostalo wiec sprøbuj to jakos przetrzymac.. :tak: swojå drogå moje Drogie - zastanawialyscie sie nad tym? - MY TEZ KIEDYS W PRZYSZLOSCI BEDZIEMY TESCIOWYMI!!! :-D zobaczymy jak sie wtedy role odwrøcå!! :-D

..jesli chodzi o cene mieszkan to ja sie nie wypowiem bo poprostu niewiem..:no: moj Mily juz dawno placi ze swojej tylko kiesy a i teraz powiedzial ze mam o tym nie myslec..

..ja z wiekszymi pracami na dzis skonczylam. za godzine odprowadzam samochod do mechanika, potem czekam na tel. od J. o ktorej bedzie zeby zaczåc z obiadkiem, a poki co siadam sobie i relaksik przy moich haftowankach..

ja płacę 7650nok za 72m2. nie wiem czy to dużo czy mało.
A co do przeprowadzek to podobno jak już się jest właśnie na ostatnich nogach to jest albo WIELKIE SPRZąTANIE albo zmiana na coś innego jeżeli chodzi o "nasze gniazdka". mnie weźmie we wrześniu na wielkie sprzątanie, hi hi
ja teraz w ciąż jestem bardzo dokładna i ułożona, mam wszędzie porządek, aż sama siebie zaskauje:-)

my placimy 6000 koron za 75 metrow, ale w naszej okolicy to jest bardzo malo. Poprostu mamy farta ze trafilismy na takich ludzi ktorym nie chcialo sie pokazywac mieszkania z ogloszenia bo przychodzi 80 albo i wiecej!! Poprostu to oni nas znalezli w gazecie;-) i to byl fart bo akurat czekal na samochod u mechanika i przegladal gazete, ktora tam lezala:-)

Poprzednie mieszkanie mielismy 80 metrow, ale ze scietymi dachami, wiec zabieralo sporo miejsca. Niby ladnie to wyglada, ale zadnego mebla sie nie postawi.

Tutaj mamy troche mnej, ale lepiej rozwiazane wiec faktycznie wiecej miejsca:-)
Ale wolalabym miec mniejsza nasza sypialnie albo salon na korzysc pokoju dla dziecka, bo jest bardzo maly, ale coz nie bede narzekac bo i tak jest fajnie:-)

moj K. probowal z gosciem po dobroci...wiec tak:
ten z komisu powiedzial ze auto nie jest jego wlasnoscia,ze jest juz banku i ze to nie jego problem,ze moze nam auto wziasc na jakas aukcje i sprzedac ale bedziemy cos tam stratni :crazy:

mam cisnienie chyba maxymalne jakie czlowiek mzoe miec :crazy:
teraz maz uderzy ze znajomym...ja pierdo...ale sie wpakowalismy :crazy:
i co teraz???

na Policje????? :-:)-:)-( normalnie mam łzy na wierzchu :-:)-(

Agata czy ten Twoj znajomy mechanik moglby do tego cwaniaczka zadzwonic??
on sie nas nie boi bo jestesmy obcokrajowcami,ale sam fakt ze sprzedal nam auto z przebiegiem oszukanym o 100tys.km to chyba juz cos nie??

HJELP!!!!!!!!! :-(

ok
na chlodno doszlo do mnie ze nasz sasiad to policjant i zrobimy mu dzisiaj wizyte

Agata przepraszam,nie ma sensu angazowac w to osoby ktora nie zna nawet nas....ale strasznie sie zdenerwowalam :-:)-:)-:)-(

Lilka nie martw sie , dzidzia sie w brzusiu zestresuje:-(
napewno sie wszystko wyjaśni.
normalnie nie wierze , że was tak o szukali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bedzie dobrze , mam nadzieje , że policjant pomoże.

Ana mnie dobija ze ten dran jest taki bezczelny!!
najgorsze jest to ze za przeproszeniem opier.olilam meza przez telefon bo mu auto zostawia
ten z komisu bez szemrania pierwszy do naprawy teraz jest!!
opieprzylam mojego ze teraz niech zapomni o jedynym dowodzie jaki w samochodzie widni w postaci naklejki o prawdziwym przebiegu auta :crazy:
nawet z tym znajomym nic nie wskoral!!!

mi juz rece opadly....napewno jak wroci zaraz do domu naszym POLSKIM samochodem to pierwsze robi wycieczke do Jorna,a z Jornem idzie do sasiada policjanta,no chyba ze ten ma akurat sluzbe :baffled:

ja nie chce takiego grata buuuuu:no::zawstydzona/y::-(

no w polsce mozna oddac lump jak sie kupi z wadą a samochodu tutaj nie mozna zwrocic ktory jest oszukany o 100tys.km??????????????????????:wściekła/y:
najgorsze ze na gosciu to wrazenia nei zrobilo
ot sprzedal auto i auto jest banku a nie jego! i on nam moze sprzedac na aukcji o jakies 20-25 tys taniej!!
to my sami sobie mozemy sprzedac bez jego pieprzonej pomocy!!! :crazy:

kupilismy auto za prawie 90 tys.kr,a splacamy ponad 120tys! wiec......same rozumiecie
taki grat na Finnie jest za 40-45tys.kr :crazy:

achhhhhhhhh

reklama
Lilka nie denerwuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze. Mysle ze nawet jak ta naklejke przebiegu sciagnie to i tak da rade to udowodnic. Nie ma co czekac tylko zglosic to na policje, moze po prostu baran mysli, ze trafil na losi, co nie znaja prawa i nie beda sie awanturowac:wściekła/y:
Kasia, super fotki, rzeczywiscie brzuszek juz pokazny. Ja w poniedzialek zabralam sie za czyszczenie samochodu, wypucowalam skory i popralam wykladziny. Teraz tylko jak bede miala wiecej czasu to myjnia i woskowanie mnie czeka.
Ana dobrze, ze zrobili wam te testy, na co Cezary jest uczulony, na bialko, czy laktoze? Mam nadzieje, ze te recepty szybko wam dostarcza
Marta gratuluje porzadkow, ja staram sie na bierzaco, ale generalnie mam strasznego lenia, zwlaszcza, ze przy moim dziecku nic nie da rady zrobic i musze angazowac meza zeby sie nia zajal.
Agathe to teraz mieszkacie w Sola?

Do góry