reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no to jeszcze ja :-):rofl2:

Kasiu spij na lewym lub prawym boku
ogolnie lekarze zalecaja nie spac w zaawansowanej ciazy na plecach by nie dusic nerek...nie wiem dlaczego ale cos w tym jest bo ja jak spalam na plecach na koncu ciazy to sama musialam sie przekrecac bo czulam ze cos jest nie tak....jakies takie uczucie jakby nerki faktycznie mialy byc zgniecone :-p

ok smyram juz :-D

reklama
NO MI TEZ LEKARZE NIE KAZALI SPAC na wznak, kurcze , ale wam współczuje tych dolegliwości , ale jak pzrypomne te swoje to też nie miałam wesoło:-D

Kasiu a jak ta twoja koleżanka zawita do nas na pogaduchy?a co do pogaduszek: Pogaduszki - Forum BabyBoom
to tak sie wkręcilam przez ten wątek , że cezary nie raz to chyba przez to się tak na mnie denerwuje....:)

Lilka a jak ty to zrobiłaś , że jesteś niewidoczna on-line

Ana widzialam ze wiele osob tak ma i weszlam w panel uzytkownika i gdzie w ustawieniach ustawilam sie na niewidoczny :happy:

mi to odpowiada bo czesto kompa wlacze ale nie siedze i w ten sposob inni nie mysla ze non stop siedze na BB :-)

hej Dziewczyny! jak dzionek? :-)
ja bylam u lekarza i..nie klamie..ZNOWU U NOWEGO! i znowu jakis Szwed , ale nie ten sam co wczesniej.. juz tego komentowac nie bede, powiem jedynie ze wizyta byla O.K, lekarz mily, kontaktowy, sam ma 3dzieci i wiele ciezarnych pacjentek na koncie, bez problemu i proszenia wypisal zwolnienie - tym razem az do konca maja..
..pozatym zostalam dzis sama. moje Kochanie pojechalo do Grimstad, wiec robie pranie, zaraz jakis obiadek, potem moze pohaftuje bo juz dawno nie..

no ja dzisiaj hasałam z Czarkiem na polanie i w lesie , brudny jak zwykle:-D i
poznosił mi jakieś skarby z dworu, i kwiatka dla mamy:tak::tak::tak:
no ja dzisiaj ie mam tyle w planach , napewno obiad , ale jeszcze mam ochotę na drzemkę:zawstydzona/y:, no nie wiem jakos mi się chce spac....
troche miałam noc zarwana bo czarka brzuchol bolał i masowałam herbatki i takie tam, wstałam taka nie przytomna. a jak u ciebie pogoda , u mn ie rewelacja:tak:

..u mnie pogoda piekna, dosc cieplo tez jest ale ja juz swoje dzisiaj wychodzilam..i wciåz czuje nos mokry i zimne rece ale goråczki nie mam.. tez nie czuje sie za bardzo wypoczeta - tak jak pisalam, klopoty ze spaniem a jeszcze ten rozciågajåcy sie brzuch mnie bolal,uwieral... ale postaram sie raczej nie miec zadnej drzemki bo juz i tak jestem troszke rozregulowana - chodze pozniej spac i wstaje o roznych porach a chcialabym tak bardziej usystematyzowanie.. ale Ty pewnie - bierz Cezarka, i skoro On tez bidulka sie w nocy meczyl moze zdrzemnie sie chwilke z Mamusiå... :)

a pranie musialam zrobic - deficyt w bieliznie! :))).. jutro jade do Ulvik. mamy tam corocznå impreze konczåcå sezon.. bede tam do srody.. bez komputera tym razem..

. ale Ty pewnie - bierz Cezarka, i skoro On tez bidulka sie w nocy meczyl moze zdrzemnie sie chwilke z Mamusiå... :)

a pranie musialam zrobic - deficyt w bieliznie! :))).. jutro jade do Ulvik. mamy tam corocznå impreze konczåcå sezon.. bede tam do srody.. bez komputera tym razem..

z jego energią to nie widze tego kororowo:-D, przed chwila położyłam go , dałam piciu , włączyłam kołysanki i oburzony wstał i polecial do zabawek, :szok::szok::szok:

a to szkoda , że bez kompa , a to imprezowanie na calego , tyle dni? a co bedziecie robic? pic , pic pic,,,,,,

reklama
no prosze jak ladnie!! i Ania pokazala sie na zdjeciach! ale mow co chcesz ja wciåz uwazam ze Cezary do Ciebie podobny jest!! :tak:

prawdziwa impreza i przyjazd reszty pracownikow rozpoc zyna sie w poniedzialek popoludniu a w srode powrot. zazwyczaj pierwszego wieczoru picie, na 2-gi dzien w tamtym roku byl lunch na takim malym przyhotelowym stateczku ktory zabral Nas na krotkå eskapade po tamtejszym fjordzie..w tym roku nie wiemy co bedzie - niespodzianka. mam tylko nadzieje ze nie zadne chodzenie po gorach ba ja bede musiala zostac w hotelu.. :( ja mialam jechac juz nawet dzisiaj bo mama J. prosila zebym do Nich przyjechala. Jorgeir z kolegå wspolnikiem majå zamiar wyjechac juz jutro - NA ROWERACH! 200KM! SZALENSTWO!! i przez gory!! ja nie wiem jak Oni to zrobia, jedno wiem napewno - sexu to ja miec nie bede chyba conajmniej przez nastepny miesiåc!! :-D jakkolwiek. wiec jade, bo co mam sama siedziec w weekend. nie wiem jeszcze o ktorej bo mam chlopakow przewiezdz przez ostatni tunel - jest zabronione jezdzic rowerami w tunelach, pozatym nawet by sie nie dalo - przeciez tam taki srod z rur wydechowych ze az siwo!! pozatym w Ulvik tez pogoda piekna a i temperatura napewno wyzsza!! :-) a w poniedzialek mam zamiar wyskoczyc szybciutko do Voss - naspacer po ulicy ze sklepami, w kawiarence kawka jakis lunch..z widokiem na jeziorko..:rolleyes:

Do góry