reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

czesc mamuski :-)

ja mam pytanko
wynajmujemy mieszkanie od Norwegow i ich synek dzisiaj ma pierwsze urodzinki
co kupic?? ja mysle o jakiejs zabawce,nawet mysle nad drewniana zabawka...
oni na narodziny Hani przyniesli nam prezent dla malej i dla Milenki tez...wiec rowniez chcemy sie zachowac

nie ktore z was juz sa tutaj dluzej,moze wiecie co w prezentach na roczek Norwedzy daja??

z gory dzieki za pomoc i podpowiedz :-)

reklama
no ok dziewczyny. ale co z miseczkå?kupowalyscie o rozmiar wieksze? tampeza? kupowalas w 6m-cu. obmierzalas sie i bralas na miare czy dodawalas cos? ja wczesniej mialam powiedzmy ze duze A, teraz mam dosc pelne B, to co? - te do karmienia mam wziac C? bede wdzieczna za pomoc.

buzki i milego dnia!

Kasiu ja w obu ciazach przytylam po 9 kg wiec obowody mi sie nie zwiekszyly:no:
tylko cycuszki
no to kup staniczek z obwodem jaki masz plus wiekszå miseczkå
mysle ze bedzie dobrze
ale staniczek najlepiej kup na ostatni moment
np. jak bedziesz w 36tc :happy:a nawet 38tc

dzieki lilus! ja juz mam 12kg wiecej. wlasnie sie jeszcze raz obmierzylam i mysle ze wlasnie 85C bedzie dobry.. buziaczki dla Ciebie!! a jakie plany na dzisiaj? co do Twojego pytania o prezent to ja za bardzo nie wiem co dla takiej 1rocznej dzidzi ale mysle ze wlasnie jakås zabawke..zeby miala tylko dla siebie i sie cieszyla..moze jakås takå edukacyjna - gumowe klocki czy cos - zeby sobie krzywdy nie zrobilo.. :)

ja wlasnie wmuszam w mojego starszaka drugie sniadanie,bo sliczna pogoda i zaraz idziemy na spacerek,a nie chce by szla glodna

masz racje kupimy zabawke,tylko boje sie ze zabawke zdublujemy :-p no ale coz
flaga juz wisi :-) fajny zwyczaj

a co do staniczka to mowie ci najlepiej na ostatni moment bo piersi sie juz powieksza i bedziesz miala lepsza orientacje :tak:

no nic mykam wmuszac kanapke i lecimy na spacerek
chyba wreszcie wiosna idzie :-)

hej , ja właśnie wróciłam z piaskownicy , cezary usmarowany , ale szczęśliwy, zasnął bez jedzonka a ja znowu siedze na BB....:zawstydzona/y:

hej aniu! ja tez tutaj jestem! a przy okazji surfuje po innych stronkach i zamawiam ciuszki dla siebie..o12 miala przyjsc do mnie napomniana kiedys Daria ale nie ma Jej do tej pory wiec zaraz raczej przyjdzie J. i wezmiemy sie za obiadek.. za oknem przepieknie ale ja siedze murem w domu. a TY? bylas na spacerku? :-)

reklama
BYŁAM W MOJEJ ŚMIESZNEJ PIASKOWNICY Z CEZARKiem , żeby sie wylatał i pozbył zlości , no mówie ci nie daje z nim rady , taki nie dobry sie zrobił , nie wiem co mam robic , a jakie błedy juz poełniłam , są chwile , że aniołek podbiegnie , ukocha i powie do mnie kaka, czyli kocham w jego języku), no ale te afery za często sie powtarzają:-(. szkoła szkołą , książki ksiązkami , dobre rady mam i babci też swoja droga , a praktyka swoją:tak:
teraz drzemie i spokój , ale zaraz musze go zbudzic i jedziemy z mężem na rozmowę w sprawie tego przedszkola jak zwykle mam juz sraczkę, znaczy w przenośni , stres mnie dopadł:szok:

Do góry