reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

jestem tu z racji iz moj wujek ma motel, a tata sie tu nim troche opiekuje gdy moj wujek jest w Stanach. Ale niedlugo jade w moje okolice Warszawy, gdzie czeka na mnie mnostwo atrakcji i przyjaciol,,, to tutaj to bardzo spokojnie jest.

reklama
no proszę , my co wakacje na dębkach, nasi przyjaciele maja domek. zawsze zaliczamy wloska , a ostatnio troche sie wygupialismy na samochodzikach, na drug dzień lekkie obrażenia....

:-D:szok::-D

hej Dziewczyny! witam wieczorowå porå!! :)
tak Was czytam i sie usmiecham, ze chociaz z Waszych Dzieciaczkow jeszcze takie malenstwa to juz niezle przeboje macie.. mam nadzieje, ze jak zacznå wiecej mowic i rozumiec to da sie wtedy przetlumaczyc wiele rzeczy i o kontakt i wspolprace latwiej bedzie..:tak: a ja nie wytrzymalam i zamowilam te staniki przez internet.. 85C. 3szt. + koszulke - takå na noc.. mysle ze wiecej nic C mi sie biust nie powiekszy!! tak czuje ze sie wstrzele! hmm..takå mam nadzieje :-D a u mnie wiosna sie zaczyna. pogoda piekna! na tyle, ze przespacerowalam sie dzisiaj w swetrze :wściekła/y:, pod spodem dlugi rekaw i CHOLERKA tak dziwnie sie czuje.. goråczki nie mam ale w nosie mokrawo i w ciele czuje zmiany - takie na chorobe.. (tfu,tfu - przez lewe ramie). mam nadzieje ze nic wiekszego sie z tego nie rozwinie.. zla bede straszliwie!!
a jutro jade do lekarza - po kolejne zwolnienie..

Kasiu to jak czujesz , ze choróbsko sie zbliża wielkimi krokami to zacznij działac i daj w mordę chorobie:tak:
emocje33.gif

Kasia powodzenia u lekarza, moze wypij goraca herbate z cytryna zeby cie nie wzielo zadne przeziebienie. U nas tez cieplo, ale jeszcze chodze w polarze bo taka pogoda najbardziej zdradliwa:-p
Agathe tylko nie przywoz tej pogody z powrotem:-D, szkoda, ze do kitu, ale moze w okolicach Wwy bedzie lepsza.
Troche sie pocieszylam jak piszecie ze wasze dzieci tez takie zlosniki, moze to taki okres i minie za jakis czas:sorry2:

reklama
oj nudzi sie nudzi, nie pozwala sobie butow zdejmowac i ciagle stoi przy drzwiach wejsciowych i kopie zeby jej otworzyc. Ale przeciez nie puszcze ja na taka pogode,,,,, pierwszy zakup w norwegii to bedzie ubranie nieprzemakalne. Myslalam ze w Polsce mi to nie bedzie potrzeben:wściekła/y:

Do góry