reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Kasiu :-D:-D nie wierz w zabobony :-);-)
ja scinalam wlosy,farbowalam i to na blond...nosilam cala ciaze lancuszek...a niby nie wolno bo dziecko bedzie pepowina owiniete :-D:-D
i takie tam
a moja tesciowa to tak zabobonna ze jak z Milenka na cmentarz wjechalam to uslyszalam ze nieszczescie sciagnelam na dziecko bo Milenka nie ochrzczona :szok::-D:-D:-D (czasami to niew iem czy smiac sie z glupoty tesciowej czy plakac :sorry2: )

idz do fryzjera poki masz mozliwosc,zrob sie na bostwo ;-)

kochane ja mam pytanie...moze zalozymy swoj dzial z przepisami??
mamy swoje podforum,wiec mozemy zakladac tematy jakie chcemy
a te przepisy gubia sie w tlumie potem a szkoda :sorry2:
ja ostatnio cierpie na brak weny tworczej wiec wszelkie przepisy ratuja mi zycie ostatnio
co msylicie??

reklama
JA JESTEM ZA , BO JAK COS SZUKAM TO POKOLEI CZYTAM POSTY , ATAK UPORZĄDKOWANE WSZYSTKO :tak::tak::tak: ZAKŁADAJ....zreszta na głownych wątkach pełono jest nowych wątków, ja bym też cos dodała:tak:

Ana ty z Kasia pisalyscie tutaj rozne przepisy wiec wam zostawiam zalozenie watku :)
tak zeby pierwszy post i juz przepis byl :)

ja potem dodam przepisy na salatke z kurczaka,salatke grecka,puszyste gofry,biszkopt,zupe cyganska...itd. :-)

Hej dziewczynki!
Kasiu o wlosach mysle,ze to zabobony!Czytam wiele na temat ciazy i jeszcze nigdzie nie znalsazlam nic na ten temat,tez w maju jade do Polski,pierwsze co to do fryzjerki pojde!
Lila masz fajny pomysl z tym forum,zawsze cos podejze,na mnie nie liczcie,nie znam sie za bardzo na kuchni-wszystko co gotuje wiem od mojego,ale nie mam glowy do przepisow.Wyobrazcie sobie,ze raz pracowalam z nim w kuchni przez 8 miesiecy jako pomoc kucharza.Conajmniej co drugi,trzeci dzien robilam -crema pasticiera-za kazdym razem pytalam sie go o przepis,nie mogl uwierzyc,ze nie pamietalam po 8 miesiacach!!!Ha,ha..
U mnie w pracy nieciekawie.Wczoraj mowia,ze sprzedali lokal i wszystkich zwalniaja z koncem miesiaca.Teraz sie dowiaduje co z moim maciezynskim...Jeszcze mi sie nie zdarzylo,zeby lokal zamknal...To tyle na dzisiaj...Pa

WItaj BOZENKO , NO TO NIE CIEKAWE WIEŚCI TU PISZESZ , SZKODA....tylko , żeby po twojej mysli było , możesz nie dostac tego macierzyńskiego?

Witaj Ana! Mysle,ze dostane,bo kobiety w ciazy maja swoje prawa.Jutro ide do mojego lekarza,a w piatek zadzwonie do norweskij inspekcji pracy,mowia tez po polsku!Slyszalam tez o bezrobotnym dla ciezarnych...Dowiem sie wszystkiego w tych dniach...

reklama
Super Lilka ze zalozylas watek, teraz ana wpisuj swoje cuda ze szpinaku.
Bozenka nieciekawe wiesci, jakby nie maciezynski to na pewno jednorazowo dostaniesz kase, ale to juz nie to samo:no:

Do góry