Dominika_1989
Fanka BB :)
Cześć, miałam problemy z logowaniem, widzę nowe twarze, fajnie, że wątek "żyje". Miałam połówkowe, jutro wchodę w 20 tydzień ciąży, spodziewamy się synka, termin ok 17-20 kwietnia bardzo pozytywna wizyta, ( w końcu! ) dziecko sprawdzone wzdłuż i wszerz narządy wymiary, płeć itd. Krwi nie miałam badanej, wyniki z października są dobre, mocz też w porządku więc nie był badany. Pytałam o podróż do PL i nie dostałam przeciwwskazań, za to doktor orzekł, że absolutnie nie musi mnie w PL oglądać żaden lekarz, szyjka od podróży nie powinna się skracać, teraz ma prawie 6 cm i jest bezpiecznie więc wizyta w PL zbędna, mam wócić i oni na miejscu wszystkim co trzeba się zajmą, więc o ile nic niepokojącego się nie stanie do lekarza u nas nie idę.
Niemniej przy kolejnej ciąży planujemy w okolicach 10 tyg w PL zrobić badania typu nify i miećspokój, bo w NO czekanie do połowy ciąży aby usłyszeć, ze dziecko jest zdrowe to jednak za duży stres dla mnie
Niemniej przy kolejnej ciąży planujemy w okolicach 10 tyg w PL zrobić badania typu nify i miećspokój, bo w NO czekanie do połowy ciąży aby usłyszeć, ze dziecko jest zdrowe to jednak za duży stres dla mnie