Dominika_1989
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, u mnie rozrywek ciąg dalszy wypadła mi plomba rano, zęba jakieś blade resztki ale do ogarnięcia, terminy dentystów - 7/8 grudnia, na nic przekonywania, ze ciężarna w już wysokiej ciąży, że boli przy jedzeniu, że nie da sie zażywać środków przeciwbólowych, wcześniej nie ma i już. Taki kraj urwał nać. Będę się modlić aby się nie ułamał do reszty podoba mi się co raz bardziej ta Norwegia bardzo ale chyba lepiej chorować w Polsce
a z innej beczki czy orientujecie się może jak wygląda sprawa z becikowym? Nie pracowałam i wiem, że mogłabym je otrzymać ale na stronie NAV nie odnalazłąm się za bardzo i nie wiem jakie dokumeny i do kiedy mam składać, sama kwota też nie jest dla mnie jasna, jedni mówią, ze jest to ok 14 tys NOK, inni, ze 30 a jeszcze inni, że 45 tys NOK. Ile by nie było chciałabym skorzystać z tej formy pomocy i może wiecie jak to pwoinnam załatwić?
a z innej beczki czy orientujecie się może jak wygląda sprawa z becikowym? Nie pracowałam i wiem, że mogłabym je otrzymać ale na stronie NAV nie odnalazłąm się za bardzo i nie wiem jakie dokumeny i do kiedy mam składać, sama kwota też nie jest dla mnie jasna, jedni mówią, ze jest to ok 14 tys NOK, inni, ze 30 a jeszcze inni, że 45 tys NOK. Ile by nie było chciałabym skorzystać z tej formy pomocy i może wiecie jak to pwoinnam załatwić?