reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
hej
ale mamy zime w październiku :szok: ,chociaż u nas popadało i trochę się roztopiło ale i tak ślisko , nawet się na spacery nie chce chodzić bo tak trzepie mi młodą w wózku że aż mi jej żal , chyba sobie ponczo uszyje i będe ją w MT nosić

czesc ! słuchajcie, byłam w ginekologa w Nesbru i to jest tak ze wszsytko ok, tylko ze on tu nie praktykuje na stałe...a mi zalezy na takim co normalnie pracuje i mieszka w norwegii żeby mi pomógł z lekami, w kontakcie z fastlege itp. a on dojezdza z krakowa raz na dwa tyogdnie więc do końca raczej nie jest we wszsytkim tu obeznany...z chęcią bym poszła do innego lekarza dziewczyny jak znacie,z oslo albo drammen - polski gin...

Hej!

Emenems - a musi byc polski? Bo jesli masz mozliwosc pojsc prywatnie, to czesto mozna trafic na bardzo kompetentnych lekarzy.

Witajcie:)
Ja się tak troszkę pojawiam na forum i znikam na długo:-(to zależy jak mnie wena najdzie na pisanie.

mary-beth my to sie chyba znam z wcześniej:-)Gratuluje Ci córeczki ,wiem że pewnie nie będzie Ci sie chciało specjalnie opisywać ale dwa zdania na temat jak przebiegł poród(pewnie już zapomniałaś) i pierwszy okres z małą???Wróciłaś do pracy.
Pozdrawiam
Kasia

Dzien doberek!

Witajcie:)
Ja się tak troszkę pojawiam na forum i znikam na długo:-(to zależy jak mnie wena najdzie na pisanie.

mary-beth my to sie chyba znam z wcześniej:-)Gratuluje Ci córeczki ,wiem że pewnie nie będzie Ci sie chciało specjalnie opisywać ale dwa zdania na temat jak przebiegł poród(pewnie już zapomniałaś) i pierwszy okres z małą???Wróciłaś do pracy.
Pozdrawiam
Kasia

Tusenfryd - pewnie, ze sie znamy. Porod przebiegl bardzo OK i wg planu. :-) A pierwsze tygodnie minely stanowczo za szybko i teraz mam w domu prawie roczna pannice, ktora wszedzie juz chce wchodzic! :-D Jak ten czas leci... :zawstydzona/y::szok:

Emenems - w Twoich okolicach niestety nie mam rozeznania, ale chocby w tych prywatnych klinikach Volvat sa dobrzy specjalisci. Tylko niestety to kosztuje...
:sorry:

Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia, dziewczynki! Duzo zdrowka i radosci, a w Nowym Roku niech Wam sie spelnia wszystkie Wasze marzenia!!! Dla Was i Waszych malych i duzych najblizszych!

images

reklama
Cześć wszystkim:-) jestem nowa na forum, mieszkamy w Norwegii z mężem od zeszłego roku. Wg OM jesteśmy w 12 tyg ciąży. Naszej pierwszej :-) są jakieś dziewczyny z Asker lub okolic?

Do góry