reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Emenems trzymaj i powodzonka:) bedzie dobrze!!

dziewczyny czytam ...i nie moge normalnien ...:szok:nie wiem chyba w życiu bym nie utzrymała swoich ciąż w N ...luteinA I TE INNE MASAKRA..:-DI po necie szukaja , boshe ja to zawsze sie tam bałam rodzić i prowadzić ciaże, podziawiam Was lSECZKI :tak:

nie jest tak źle o ile wszystko przebiega prawidłowo ;-) , ja to w sumie zadowolona jestem tylko mogli by USG robić więcej niż jedno

no i chyba kończy się u nas pogoda bo od soboty do wczoraj było pięknie , szkoda że chorujemy ,bo dzisiaj już nie jest ciekawie chociaż nie pada , jutro chyba w końcu Kubę do przedszkola wyślę

reklama
no własnie Aniu jak wszystko przebiega prawidłowo , a ja mialam dwie ciąże zagrożone na podtrzymaniu a luteina obowiązkowo przy Macku ....

Hej babki!

Ja tez zadowolona w sumie jestem z opieki w czasie ciazy. :tak: Ale oczywiscie zgadzam sie - jak cos sie dzieje, to nie ma mowy, zeby zyc w stresie, czy lekarz zareaguje odpowiednio i udzieli pomocy! :eek:

Dla mnie sluzba zdrowia to koszmar tu, na wizyte u pediatry czekalam 9 miesiecy. Dziecko mialo zapalenie ukladu moczowego i zapalenie pluc a barany nie potrafily tego odkryc, ani w przychodni ani u lekarza, ani na pogotowiu:wściekła/y:

Hej wszystkim!

Tampeza - jeju, no wyobrazam sobie... Nie masz chyba zbyt dobrych doswiadczen. Ja tez nie powiem, ze sa najlepsi na swiecie, ale opieka poporodowa OK. :tak: No, ale 9-mies. okres oczekiwania na wizyte u pediatry??? Nie rozumiem... W sumie fastlege powinien dac Ci skierowanie do pediatry w szpitalu, gdzie fakt, troche sie czeka na wizyte, ale to jest kwestia tygodnia-dwoch, moze trzech... Rzeczywiscie, straszna sytuacja!

Jak Wam weekend mija? ;-)

Mega leniwie, małżonek pojechał dziś do Gda i siedze sama tydzien na tej wsi zabitej dechami...nie wiem co bede robic - pogoda do dupy nawet wyjśc mi sie nigdzie nie chce

mery szok, 9 miesiecy czekac, ale najgorsze bylo ze jak miala kolo 2 tygodni to zalapala zapalenie pluc i ukladu moczowego, darla ryja dzien i noc a ja prawie co dzien bylam u lekarza, w helsestasjon i na pogotowi i nikt tego nie odkryl. dopiero jak prawie zastawilam aj na ulicy i w akcie desperacji pojechalam do polski to tam ja wzieli od razu do szpitala.
na opiele poporodowa nie narzekam bo byla zadna:-D:-D, lekarka spytala sie czy wszystko ok, zadnych badan i ok.:cool2: co innego jak to dotyczy noworodka

reklama
27października mam wizyte :) na pewno dam znac ! poki co maż w Pl a ja przemlowałam okna w domu ;) mam nadzieje ze nie spyta jak, bo mam je na wysokości 3 metrów :p

Do góry