reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no wiec tak, moja rodzinna kazała dwa cykle sie postarac, strasznie długo czytala w necie o clo i luteinie bo powiedziala ze tego nie zna, i wtedy mam sie do niej zgłosic ewentualnie i zaczniemy z ginekologiem - mowilam jej ze ja moge jechac gdzies prywatnie jezeli miaalbym dlugo czekac - wiec dwa cykle jeszcze i zobaczymy.

reklama
tutaj o wielu rzeczach nie słyszeli , mi w PL gin kazał brać magnez bo miałam miekką szyjkę i jak powiedziałam tutaj o tym fastlege to wyciągnął wielką żółtą księge i szukał , szukał aż w końcu powiedział że oni tutaj z tym nic nie robią i jak chce to mogę łykać ten magnez hahaha

Hej dziewczyny!

Wiecie co? Dla mnie nie ma sensu gadac z fastlege o ginekologicznych sprawach. Trzeba poprosic o skierowanie do gina lub ewt. w razie potrzeby isc prywatnie i tam wszystko zalatwiac. Fastlege jest OK, jesli chodzi o drobne sprawy, np. kontrole po 6 tyg. od normalnie przebiegajacego porodu. Ale w kwestii problemow z zajsciem w ciaze nie pomoze, wiec moim zdaniem nie ma sensu sie dozdrabniac.
:no:

Emenems - powodzenia!

Emenems trzymaj i powodzonka:) bedzie dobrze!!

dziewczyny czytam ...i nie moge normalnien ...:szok:nie wiem chyba w życiu bym nie utzrymała swoich ciąż w N ...luteinA I TE INNE MASAKRA..:-DI po necie szukaja , boshe ja to zawsze sie tam bałam rodzić i prowadzić ciaże, podziawiam Was lSECZKI :tak:

czesc : )no ja umówiłam się do tego polaka w Nesbru, najbardziej mi to pasuje, nei ze względu na język, ale że on zna polskie metody i realia i jak mu powiem co biore to nei zrobi wielkich oczu i nie będzie szukał w googlach co to clo i luteina...na 27mego pazdziernika mam wizyte i bardzo się ciesze - pomimo ze musze 2h jechac to i tak jestem mega zadowolona !!

reklama
Do góry