reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
no jutro mam rodzinnego, spytam, mam nadzieję że się uda jakoś znaleźć niedaleko - ale masz na myśli prywatnie a nie przez rodzinnego skierowanie??

a gdzie to było ?/ pewnie oslo albo bergen ::)

szukalam w internecie ale nie moge nic znalezc - to wizyta całkiem całkiem, ja to potrawie 500 zł w poslce zapłacic! i chciałąbym się już u ginekologa normalnie leczyc jak w Polsce to robie, tyle że z doskoku...a tak bym chciała miec na stałe tutaj jakiegoś ginekologa

wiesz co ja mieszkam w Kristiansund to małe miasto ale gabinet prywatny jest tylko lekarz przyjmuje jak nie ma dyżuru w szpitalu więc rzadko niestety ,ale jak masz jakieś problemy tego typu to pogadaj z fastlege jutro jak będziesz bo może skierować cię na leczenie do ginekologa z przychodni przyszpitalnej (moja koleżanka się tak leczy)

no u nas jest ginekolog podobno w mieścinie 20 km stad, tylko nie wiem jak zapisy, mnie goni nieubłagalnie cykl i clo ;) jutro ją przycisnę to mnie może zapisze

Czesc!

Emenems - tu masz linka do prywatnej kliniki ginekologicznej w Drammen:

Om Gynekologklinikken

Lekarz nazywa sie Knut Hesla, on jest tam szefem, ale jest tam tez wiecej lekarzy. Nie wiem, na ile mowisz po norwesku, ale klinika jest na Albumsgate 11 w Drammen, tel. 32 80 84 90, czynne codziennie. Ceny za wizyte na stronce nie ma.

A tu masz stronke adresowa jednego ginekologa z Hønefoss, jest tam tez nr tel.:

http://www.gulesider.no/firma/gynekolog-knut-svensbråten:p10010659127

Ostatnia edycja:
oooo dzieki!! mowie całkiem niezle, pracuje na shellu to jakos musze ;) wiec nie ma problemu, zreszta oczywiscie angielski perfekcyjny wiec to nie problem - bardzo dziękuję !! honefoss po prostu mam duzo blizej niz drammen !! jak jutro nie da rady załatwic co potzrebuje u fastlege to dzownie i się umawiam do honefoss ;) super, bardzo dziękuję

reklama
Dzien doberek!

Emenems - nie ma problemu! ;-)

Ania - oooo, dzieki, kochana, za mile slowa!!! ;-)

U nas dzis dlugi i meczacy dzien, wiec mnie nie bylo na forum. Juz po obiadku, teraz czas na relax! :-)

Do góry