reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

reklama
no jutro mam rodzinnego, spytam, mam nadzieję że się uda jakoś znaleźć niedaleko - ale masz na myśli prywatnie a nie przez rodzinnego skierowanie??

a gdzie to było ?/ pewnie oslo albo bergen ::)

szukalam w internecie ale nie moge nic znalezc - to wizyta całkiem całkiem, ja to potrawie 500 zł w poslce zapłacic! i chciałąbym się już u ginekologa normalnie leczyc jak w Polsce to robie, tyle że z doskoku...a tak bym chciała miec na stałe tutaj jakiegoś ginekologa

wiesz co ja mieszkam w Kristiansund to małe miasto ale gabinet prywatny jest tylko lekarz przyjmuje jak nie ma dyżuru w szpitalu więc rzadko niestety ,ale jak masz jakieś problemy tego typu to pogadaj z fastlege jutro jak będziesz bo może skierować cię na leczenie do ginekologa z przychodni przyszpitalnej (moja koleżanka się tak leczy)

no u nas jest ginekolog podobno w mieścinie 20 km stad, tylko nie wiem jak zapisy, mnie goni nieubłagalnie cykl i clo ;) jutro ją przycisnę to mnie może zapisze

Czesc!

Emenems - tu masz linka do prywatnej kliniki ginekologicznej w Drammen:

Om Gynekologklinikken

Lekarz nazywa sie Knut Hesla, on jest tam szefem, ale jest tam tez wiecej lekarzy. Nie wiem, na ile mowisz po norwesku, ale klinika jest na Albumsgate 11 w Drammen, tel. 32 80 84 90, czynne codziennie. Ceny za wizyte na stronce nie ma.

A tu masz stronke adresowa jednego ginekologa z Hønefoss, jest tam tez nr tel.:

http://www.gulesider.no/firma/gynekolog-knut-svensbråten:p10010659127

Ostatnia edycja:
oooo dzieki!! mowie całkiem niezle, pracuje na shellu to jakos musze ;) wiec nie ma problemu, zreszta oczywiscie angielski perfekcyjny wiec to nie problem - bardzo dziękuję !! honefoss po prostu mam duzo blizej niz drammen !! jak jutro nie da rady załatwic co potzrebuje u fastlege to dzownie i się umawiam do honefoss ;) super, bardzo dziękuję

reklama
Dzien doberek!

Emenems - nie ma problemu! ;-)

Ania - oooo, dzieki, kochana, za mile slowa!!! ;-)

U nas dzis dlugi i meczacy dzien, wiec mnie nie bylo na forum. Juz po obiadku, teraz czas na relax! :-)

Do góry