reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Ania - i ja sie budze na kazde stekniecie Mii, choc ona u siebie, a my u siebie. Czasem sie zastanawiam, jak to mozliwe, ze ja to w ogole slysze... No, ale na szczescie M. sporo wstaje do malej, wiec nawet jak slysze, a nietomna zwlec sie nie moge, to M. idzie i sprawdza. Mam nadzieje, ze uda Wam sie szybciutko cos fajnego kupic, bo i dla Was troche luzu przestrzennego, i dzieciom fajnie miec kazde swoj pokoik! ;-)

reklama
witam się i ja :tak:
dzisiejsza nocka lepsza ,no ale to pewnie cisza przed burzą bo ząbki na wylocie , mam nadzieje że jak już wyjdzie ich kilka na raz to znowu przerwe sobie zrobią ;-)
u mnie dzisiaj ciągle pada z krótkimi przerwami ,więc mam nadzieje że uda się wyskoczyć do sklepu po chlebek

jakoś nie wierze że cichaczem , z Kubą przeżywaliśmy każdy ząb bo jemu strasznie doskwierały ,więc pewnie będzie powtórka
poszłam dzisiaj do Barnas HUs i wydałam ponad 200nok za skarpetki :szok: ,aż się boję pomyśleć o zimowych zakupach do przedszkola

dzieńdoberek
Aniu cichaczem u nas poszło , nawet nie wiem ile kiedy :-Djakoś nie kojarze:rofl2:Maćko jakos inaczej nawet z tym alergiami , odpusciłam troche:happy:.
Ania te zakupy to jazda , co , a te wszystkie kombinezony juz masz ?

mam na zimę jeden ale chyba będe musiała drugi kupić żeby mieć na zmianę ,no i teraz się zastanawiam czy kupić jakiś w Europris tani czy jakiś lepszy ale używany , bo buty na pewno kupię nowe i jakieś porządne , no i jeszcze tych ocieplaczy pasuje dokupić ale to nei wszystko na raz bo zbankrutujemy :szok:

właśnie sprawdzam prognoze pogody długoterminową i słońce bez deszczu jest u mnie przewidywane na 20 września :szok: , mam nadzieje że się nie sprawdzi i słońce wyjdzie wcześniej
ana a Maciuś chodzi do przedszkola czy nie??

Nie Macius nie chodzi, jak nie pracuje to na razie odpuszczam, tak sie czaje na państwowe i z dyrką rozmawaialam , że sam wszystko robi wokół siebie ale rocznik 2010 nie biora pod uwagę .

reklama
Hello!

Ania - ja bym chyba wziela taki ze sredniej polki cenowej ten kombinezon, ale nie najtanszy, bo wiadomo, ze musi spelniac swoje funkcje. Moze sprawdz uzywane na FINN.no: Reise, Oppdrag, Torget, Eiendom, Bil, MC, Båt...

Ana - witamy witamy! :-) Fajnie, ze jestes! :-)

U nas OK, ale Mia ma ostatnio problemy pieluszkowe z wysypka wlacznie i aktualnie meczymy sie z niekompetencja naszej doktorki... :-(

Dobranoc!

Do góry